50! ZELFVERTROUWENTIPS
Ebook gratis 50 ZelfvertrouwentipsDIRECT GRATIS DOWNLOADEN

Page content

Eddie en de media

Met zijn jarenlange ervaning in de journalistiek, zijn relativerende humor en zijn passie om mensen te ondersteunen op weg naar Expert Zelfvertrouwen, is Eddie inmiddels in heel wat verschillende media verschenen of schreef hij er columns voor.

Eddie als columnist:
- Sinds 2011 is Eddie vaste columnist voor het blad Kinderwijz. Hierin schrijft hij met humor op praktische wijze over alledaagse zaken die kinderen in hun leven meemaken die invloed hebben op hun ontwikkeling, waaronder zelfvertrouwen en eigenwaarde.
- Tot 2011 schreef hij als columnist voor het blad Relaxin columns.
- In 2011 schreef hij een maandelijkse column op de website van Pearson Education, onder meer rond zijn boek Doelen bereiken voor Dummies.

Eddie in de media:
Onder meer het blad Prana, Mind Magazine, dagblad De Gelderlander en dagblad De Pers besteedden aandacht aan Eddie, zijn werkwijze met betrekking tot zelfvertrouwen en eigenwaarde en zijn visie op doelen bereiken.

Eddie was in november 2009 te zien in het televisieprogramma Geluk in Uitvoering van de RVU. In de tweede aflevering van die serie werden deelnemers aan de vijfdaagse zelfvertrouwen en eigenwaarde training 'The Challenge' gevolgd. Het programma geeft in 18 minuten een impressie van die training, waarbij de programma-inhoud met name is gefocust op de ervaringen die deelnemers opdoen. De laatste twee dagen: het maken van een programma voor thuis om ook daar het gewenste gedrag in te zetten, zijn niet in beeld gebracht.

Ook op (internet)radio is Eddie regelmatig te horen. Over zijn boeken, of over zijn visie op zelfvertrouwen en eigenwaarde ontwikkelen.

Eddie's droom:
Eddie heeft met betrekking tot media twee dromen: columnist zijn voor een groot blad over zelfontwikkeling en op televisie mensen ondersteunen op weg naar zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Informatie voor journalisten:
Eddie is beschikbaar als columnist of voor interviews. Ga naar Contact voor een formulier en hij neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Comment Section

0 reacties op “Eddie en de media

Plaats een reactie