50! ZELFVERTROUWENTIPS
Ebook gratis 50 ZelfvertrouwentipsDIRECT GRATIS DOWNLOADEN

Page content

Expert Zelfvertrouwen met de Emotioneel Welzijn Techniek

Hoe ziet jouw leven eruit als je 100% Zelfvertrouwen hebt? Als je Expert Zelfvertrouwen bent en in elke situatie emotioneel volwassen reageert?

Hoe zou het zijn als jij:
- Elke dag mentaal, emotioneel en fysiek lekker in je vel zit?
- Vol zelfvertrouwen bent in elke situatie, ook als het spannend lijkt?
- Makkelijk, vanuit jezelf en open communiceert?
- Eenvoudig beperkende emoties ombuigt en loslaat?
- Je dromen realiseert in plaats van blijft dromen?
- Een makkelijke techniek leert om naar de Expert Zelfvertrouwen Status toe te groeien?
- In je eigen tijd, in je eigen ruimte en in je eigen tempo aan de slag gaat?
- Een volkomen gratis training krijgt met diverse verrassingen en bonussen?

Als dat is wat jij wilt, dan is deze unieke, gratis online training Emotioneel Welzijn Techniek absoluut bestemd voor jou!

 

Waarom is deze training uniek?
Deze training is uniek omdat het de eerste online persoonlijke groei training was (en misschien nog wel is) die je gratis in beeld en geluid kunt volgen. De Emotioneel Welzijn Techniek is een vernieuwende combinatie van de emotioneel evenwicht en emotionele vrijheidstechniek. Technieken die door miljoenen mensen over de hele wereld met succes worden toegepast. Tot nu toe echter moest je ervoor naar een betaalde training, terwijl de basis van de techniek 5.000 jaar geleden door de Chinezen is ontdekt.

Waarom krijg jij van mij dan deze Emotioneel Welzijn Techniek gratis?
Ik zal eerlijk zijn. Allereerst omdat het mij enorm veel heeft gebracht en ik vind dat iedereen er gratis van moet kunnen profiteren. Ik gun iedereen zelfvertrouwen en eigenwaarde en het najagen en bereiken van doelen en dromen. Tijdens deze online training zal ik meer over mijn passie, missie en achtergrond vertellen, zodat je mij beter leert kennen. Jij hebt niets te verliezen: het is volkomen gratis, je kunt het in je eigen tijd doen en het is een techniek die per dag niet meer dan 10 minuten tijd van je vraagt (meer mag natuurlijk!).
Ten tweede hoop ik dat ik je kan aansteken met mijn passie en vuur en dat je ontdekt dat ik je verder kan helpen in de richting van optimaal zelfvertrouwen. En je besluit om een (online of live) training te volgen, een cd of boek te bestellen of speedcoaching te volgen. Zodat ik je kan ondersteunen op weg naar Expert Zelfvertrouwen!

Ik heet je daarom van harte welkom en wens je veel plezier tijdens deze bijna anderhalf uur durende online training op weg naar mentaal, emotioneel en fysiek 100% Zelfvertrouwen!

Eddie van der Wereld.

[autoresponder]

Comment Section

0 reacties op “Expert Zelfvertrouwen met de Emotioneel Welzijn Techniek

Plaats een reactie