50! ZELFVERTROUWENTIPS
Ebook gratis 50 ZelfvertrouwentipsDIRECT GRATIS DOWNLOADEN

Page content

Dit is waarom de online training Laten we Wel-Zijn! werkt...

article content

Dit is waarom de online training Laten we Wel-Zijn! werkt...

Als je een nieuw soort product maakt, zoals een online training, dan is het altijd spannend om te zien of dat wat je er in stopt er ook uit komt. Mijn passie, enthousiasme, trainingsinhoud en gedrevenheid moeten het bij de online training Laten we Wel-Zijn! doen, want buiten contact via de mail ben ik alleen op de video te zien. En dan is het geweldig om reacties terug te krijgen waaruit blijkt dat de investering het dubbel en dwars waard is. De online training Laten we Wel-Zijn! bestaat uit tien trainingsessies en daartussen werk je zelf met opdrachten, downloads en nog veel meer aan je persoonlijke groei. Hieronder de reactie van één van de deelnemers. Ook jij kunt over een paar maanden zo lekker in je vel zitten als Bart. Meer weten? Surft naar wwww.eddievanderwereld.com/latenwewelzijn. Veel geluk!

,,Hoi Eddie, ik ben zeer tevreden over deze online cursus! Vooral de laatste maanden ga ik als een speer, 2 maal per dag de oefeningen doen is voor mij bepalend. Ik ben zelfverzekerder, heb meer zelfvertrouwen, zaken raken me niet meer zo negatief, ben meer tevreden over mezelf en het leven, ben niet meer afhankelijk van aandacht en tijd van anderen. Ik ben in actie gegaan, met veel positieve uitvloeisels, ik ben meer aanwezig en laat me meer zien en horen, het lijkt alsof het vanzelf gaat! Ik besteed ongeveer 1 a 1,5 uur aan mijn opdrachten en vaak gaat dit moeiteloos. Ik ben zeer tevreden en je hebt een goede training in elkaar gezet, waar je trots op kunt zijn. Het helpt echt, het enige dat je hoeft te hebben is doorzettingsvermogen, discipline en tijd.'' Bart Didden.

Comment Section

0 reacties op “Dit is waarom de online training Laten we Wel-Zijn! werkt...

Plaats een reactie