50! ZELFVERTROUWENTIPS
Ebook gratis 50 ZelfvertrouwentipsDIRECT GRATIS DOWNLOADEN

Page content

Over Eddie van der Wereld

Eddie van der Wereld (1969) gelooft in een wereld waarin iedereen het recht heeft zijn dromen na te jagen, vol zelfvertrouwen te zijn en met oprechte zorg voor elkaar te leven.

Hij heeft persoonlijk ontdekt dat iedereen veel meer uit het leven kan halen dan hij of zij denkt dat mogelijk is en het is zijn drijfveer om mensen daarin te ondersteunen. Voor Eddie begint alles met 'zelfvertrouwen', met positieve overtuigingen, met de weg naar Expert Zelfvertrouwen. Om van daaruit te werken aan het bereiken van (levens)doelen, zowel groot als klein.

Eddie is trainer en auteur geworden omdat hij zelf ontdekte dat het niet vanzelfsprekend is te doen waar je hart van open gaat. Tot zijn dertigste volgde hij niet altijd zijn hart en liet hij zijn leven met regelmaat leiden door zijn negatieve overtuigingen. Daarna heeft hij zijn leven drastisch omgegooid en is hij gaan doen waar zijn hart sneller van gaat kloppen: mensen ondersteunen om gelukkiger te worden met zichzelf, ondanks en dankzij alle uitdagingen die het leven te bieden heeft. Om Expert Zelfvertrouwen te worden, want voor Eddie begint alles met het opbouwen van Zelfvertrouwen:

Expert Zelfvertrouwen = 100% Vaardigheid X 100% Waardigheid

Inmiddels heeft Eddie ook als auteur bekendheid opgebouwd. Zo schreef hij de boeken: Creëer je eigen Toekomst (2005 Ankh-Hermes), Laten we Wel-Zijn! (2007 Ankh-Hermes), De Kracht van Angst (2009 Ankh-Hermes, met Marc Schwencke) en Doelen bereiken voor Dummies (2010 Pearson Education). Zijn boeken kenmerken zich door een vlotte schrijfstijl, talrijke praktische oefeningen en methoden, treffende praktijkvoorbeelden en natuurlijk een dosis humor en relativering.

Speciaal voor jou ontwikkelde hij de T3 Matrix: de manier om te komen tot de Expert Zelfvertrouwen Status.

Wil je meer weten over Eddie van der Wereld? Kijk dan onderaan deze site voor zijn persoonlijke verhaal of voor reacties van deelnemers aan trainingen.

[sws_divider_basic]

Eddie in business

Eddie van der Wereld (1969) is internationaal actief als trainer in het bedrijfsleven. Hij traint in landen als Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Amerika, Zwitserland, Oostenrijk, Thailand, Schotland en China. Zijn trainingen richten zich op authentiek leiderschap, doelen bereiken, zelfvertrouwen, persoonlijke effectiviteit en verander- en interimmanagement. Want je kunt mensen trainen in competenties, als de overtuiging en het geloof in wat wordt aangeleerd niet aanwezig is, dan worden competenties trucjes. Met alle gevolgen voor het vertrouwen in leiderschap en de organisatie van dien.

Daarom richten de trainingen van Eddie zich vooral op de persoon, op de ontwikkeling van zijn of haar kwaliteiten en het geloof daarin. Dit vanuit de oplossingsgerichte methodiek en met een grote dosis ervaringsleren. En natuurlijk met humor, plezier en relativeringsvermogen. Trainen en leren gaat immers het beste in een ontspannen, vertrouwde en plezierige omgeving. Eddie is een scherpe, betrokken, bevlogen en ervaren trainer die traint en faciliteert vanuit zijn hart én zijn hoofd. Hij is sterk in het spiegelen van gedrag en het ondersteunen op weg naar verandering.

Klik hier voor het CV van Eddie van der Wereld met daarin een lijst van getrainde bedrijven.

Wil je referenties opvragen of persoonlijk in contact komen voor coaching, persoonlijke of bedrijfstraining? Stuur dan via contact op deze site een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Je bent van harte welkom!

Comment Section

0 reacties op “Over Eddie van der Wereld

Plaats een reactie