50! ZELFVERTROUWENTIPS
Ebook gratis 50 ZelfvertrouwentipsDIRECT GRATIS DOWNLOADEN

Page content

Wat zeggen anderen?

Wil je de video over de training Zelfvertrouwen Expert bekijken? Klik dan hier.

Hieronder zo maar een paar reacties van mensen die ik heb mogen ondersteunen met mijn T3 Matrix. Dit soort reacties inspireren mij om er 100% voor te gaan en deze mensen verder te ondersteunen. Jij bent ook van harte welkom nu ik weet dat jij er 100% voor wilt gaan. Je weet mij te vinden! Laat je ook inspireren om te gaan voor Expert Zelfvertrouwen door het volgende:

,,Hallo Eddie, Ik heb de boeken Creëer je Eigen Toekomst en Laten we Wel-Zijn! aangeschaft en uitgelezen. Sindsdien gaat het stukken beter met mij. Ik was ziek thuis met een burnout. Door het lezen en het uitvoeren van de oefeningen kan ik nu veel beter relativeren, loslaten en vooral genieten. In de tussentijd was ik werkeloos geworden en door veel met de technieken te werken stond ik open voor veranderen en creaties. Op een heel relaxed moment kreeg ik het verlossende belletje dat ik ben aangenomen in een baan waar ik mijn kwaliteiten, kennis en competenties goed in kan gebruiken.
De verandering begon na twee weken oefenen. Mijn denkwijze werd niet meer overheerst door negatieve of beladen gedachtes en zelfs in mijn slaap hoorde ik mezelf zeggen dat ik het waard ben! Sindsdien weet ik dat ik het waard ben, voel het ook zo en men ziet het ook zo. Aan mijn lichaamstaal, gedrag, door mijn manier van praten en door de uitstraling van mijn huisje. Al met al ben ik de persoon geworden waarvan ik kan zeggen, ik hou van mezelf, ik ben het waard en ik accepteer mezelf. Mede door jouw (digitale) ondersteuning en natuurlijk mijn eigen inzet!

Nogmaals dank, Mignon Fredriksz’’

,,Hoi Eddie, Ik heb het boek De Kracht van Angst doorgenomen, en dat brengt me een heel eind verder moet ik zeggen.
Ik ben al een tijd bezig om mezelf verder te ontwikkelen door middel van bijvoorbeeld NLP training, toch had ik de behoefte om nog meer stappen te zetten. Door dit boek van jou en Marc heb ik met name op momenten dat ik weer begin te twijfelen of terug te krabbelen een paar heel eenvoudige toepassingen (zoals de techniek Oppepper en De Aquarust) die ik meteen toe kan passen. Dan kom ik meteen in een andere stemming, waardoor het weer makkelijker wordt om de volgende stap te zetten en in beweging te blijven. Dat heb ik ook hard nodig om met name het laatste stuk waarin ik mijn droom tot in puntjes uit moet werken ook daadwerkelijk te doen.Daarbij merk ik dat dat het allermoeilijkste is voor mij, de dingen afmaken en doorzetten wat ik mij heb voorgenomen. Ik moet me zelf er ook steeds weer aan herinneren de positieve stappen te becomplimenteren, en er een feestje van te maken, dat heb ik nooit geleerd, maar werkt wel. Dus bedankt voor het schrijven van je boek, ik vind het een echte aanrader. En als je nog meer tips voor me hebt, altijd welkom.

Groetjes, Carla’’
(op verzoek achternaam niet vermeld)

,,Hoi Eddie, ik sta nog steviger in het leven en met behulp van jullie heb ik echt waanzinnig veel inzichten gekregen. Ik heb ze direct al toegepast op mijn werk en in de privé sfeer. Met sommige oefeningen ben ik gelijk met mijn partner aan de slag gegaan en ik zie gelijk resultaat. Twee onderdelen waren voor mij zeer aansprekend tijdens de live training Expert Zelfvertrouwen (The Challenge). De klimwand. Niet de angst maar het inzicht dat de trainer mij aanreikte was voor mij belangrijk. Gewoon de vraag stellen of ik écht vanuit mijn hart nog een keer omhoog wilde denderen of dat ik dit vanuit mijn hoofd en ego deed. En uiteraard de mountainbiketocht. Enorm veel gelachen met jullie en zonder humor is het leven gewoon saai.

Grote groet! Alexander Hop’’

,,Hai Eddie, Door het toepassen van de Emotioneel Welzijn Techniek en het masseren van de acupressuurpunten gaat het inderdaad beter met mij. Ik ben er nog niet, maar ik voel mij wel al vaker beter overdag dan ervoor, en bekrachtigende zinnen erbij helpt! Mijn rapportcijfer na een aantal weken? Ik geef mezelf nu een 7, dit was een 4! We gaan de goeie kant op, veel oefenen nog met focus, dat valt niet altijd mee, als het negatieve patroon zo lang beoefend is, merk ik. Ik ga door!!

Groetjes en bedankt! Ineke’’
(op verzoek achternaam niet vermeld)

,,Hallo Eddie, Bedankt voor je online training! Ik ben begonnen (en nog bezig) met je e-book, heb inmiddels ook je boek Laten we Welzijn! en ben nu met de online training begonnen. En met al jouw mailtjes erbij gaat het mij zeker lukken! Sinds het downloaden van je e-book en nu, zit enkele weken, maar ik ben inmiddels al zoveel gegroeid. Nooit gedacht dat ik dat allemaal kon. Bedankt 🙂

Groetjes Saskia van Rosmalen’’

,,Hallo Eddie, Ik heb jou instructies in de online training met verbazing zitten bekijken, zou het dan werkelijk zo simpel zijn? Na een paar keer de behandelpunten te hebben gemasseerd, voelde ik inderdaad dat ik rustiger werd. Ik ben echt enthousiast geworden. En heb de boeken: Laten we Wel-Zijn! en Creëer je eigen Toekomst besteld. Ik hoop echt dat ik ook over een tijdje weer lekker in mijn vel zit. Ik wens je dan ook al het succes van de wereld toe met dit prachtige werk.

Hartelijke groeten, Wilma Winnen’’

,,Hallo Eddie,
Dank je wel voor deze online cursus. Ik ben er van overtuigd dat het werkt, ik ben er nu een paar dagen mee bezig en ik voel dat er wat verandert. Misschien dat ik later nog een training bij je wil volgen maar eerst wil ik dit in mijn routine opgenomen hebben en zien wat ik er mee teweeg kan brengen.
Ik ben ook op andere manieren met energie bezig en dit is weer een andere insteek die ik ook graag wil onderzoeken. Echt tof dat je de mogelijkheid geeft om dit gratis te leren, het zijn waardevolle technieken en ze kosten alleen wat doorzettingsvermogen en inzicht.

Nogmaals hartelijk dank, groeten, Ellen ten Cate’’

,,Vol verbazing merkte ik tijdens de live Expert Zelfvertrouwen training (The Challenge) dat ik veel onderdelen zonder angst, ofwel met heel weinig, of even een flits en dan ging ik het gewoon doen. Dus dit kan ik ook doen in de realiteit/dagelijks leven. Gewoon erop af gaan, stap voor stap, DOEN. Ik doe veel meer leuke dingen, maak plezier, leer te genieten, lachen, organiseer (leuke) dingen, kortom ga eindelijk LEVEN. Ik kijk daarbij nu naar wat mijn mogelijkheden zijn en niet naar onmogelijkheden.

Hartelijke groet, Ankie van Zijll de Jong’’

Comment Section

0 reacties op “Wat zeggen anderen?

Plaats een reactie