FEEST! 10.000 Downloads en jij profiteert hiervan!
arrow_drop_up arrow_drop_down

Onze 50 Zelfvertrouwen tips zijn 10.000 keer gedownload!

Ontdekken welke 2 cadeaus voor jou zijn?

Word jij een Zelfvertrouwen Expert?

Dankzij het internet kan jij tegenwoordig ook aan je zelfvertrouwen werken. Even 'Googlen' en je vindt er direct tientallen korte tips. Allerlei manieren, oefeningen en trainingen om je zelfvertrouwen een boost te geven.


Helaas geeft het internet ook veel afleidingen. Vaak zie je door de bomen het bos niet meer. Daardoor mis je een goede FOCUS. Je begint vol goede moed te werken om je zelfvertrouwen te versterken, maar... Helaas is dit vaak van korte duur en zit hier niet echt een systematische aanpak achter.


Dit is zonde, voordat je het in de gaten hebt kan deze snelle aanpak zelfs een grote deuk voor je zelfvertrouwen opleveren! Als het goed is wil je weten WAT je moet doen, HOE je het moet doen én welke volgorde jij moet aanhouden voor een optimaal zelfvertrouwen. Toch?


We hebben gezien en gemerkt dat onze ledenomgeving met al onze producten én de mogelijkheid om contact te maken met gelijkgestemden voor een enorme FOCUS en FLOW zorgt om echt keihard te groeien op alle zelfvertrouwen gebieden! Profiteer jij ook van ons actie? Doe je ook mee?

9 jaar
Toonaangevend in Nederland en België
1.500+
Deelnemers aan trainingen
700+
Leden offline gecoacht

Cadeau 1: Creëer je eigen toekomst (fysiek boek)

Dit unieke boek geeft je een praktisch handvat om jouw leven positief te veranderen. Creëer je eigen toekomst geeft je namelijk een 7-tal concrete en makkelijke stappen om je leven meer naar je eigen hand te zetten. Het is een ideaal boek voor jou als je snel en to-the-point nieuwe inzichten wilt krijgen en daar ook praktisch mee aan de slag wilt gaan. Door het gebruik van visualiseren en affirmaties zullen steeds meer van jou dromen behaald worden. Na het doornemen van dit boek  laat jij je niet meer leiden door het leven,

maar ben jij de leider van je leven .

"Bedankt voor jullie ledenomgeving! Ik ben begonnen (en nog bezig) met jullie boeken. Heb inmiddels ook jullie videocursus Laten we Welzijn! gestart. En met al jullie hulp erbij gaat het mij zeker lukken! Jullie zijn echt experts! Sinds het starten en nu, zit enkele weken, maar ik ben inmiddels al zoveel gegroeid. Nooit gedacht dat ik dat allemaal kon. Super!"

~ Saskia van Rosmalen

"Dank je wel voor alle online cursussen. Ik ben er van overtuigd dat het werkt, ik ben er nu een paar dagen mee bezig en ik voel dat er wat verandert. Misschien dat ik later nog een offline training bij jullie wil volgen, maar eerst wil ik dit in mijn routine opgenomen hebben en zien wat ik er mee teweeg kan brengen. Ik laat nog van mij horen Eddie en Ralph. Nogmaals hartelijk dank!"

~ Ellen ten Cate

Cadeau 2: Laten We Wel-Zijn! (fysiek boek, incl. Videocursus t.w.v. € 300,-)

"Hoe vaak vraag jij je in je leven af of je gelukkig bent op al je ‘geluksgebieden': relaties, werk, studie, zelfvertrouwen, zin van het leven en gezondheid?" Dit boek geeft je heel praktisch één uitgebreide en één verkorte methode om lekkerder in je vel te zitten, emoties te ontladen en om te buigen en je te allen tijde lekker in je vel te laten zitten. Daarbij krijg je direct inzicht hoe jij het op dit moment op al je geluksgebieden doet en waar mogelijkheden voor groeistappen liggen. Het boek wordt ondersteund met de cursus Laten We Wel-Zijn!

Deze unieke Videocursus t.w.v. € 300,- krijg je natuurlijk ook gratis !


Dit is wat je nog meer krijgt als lid van onze Zelfvertrouwen ledenomgeving!

1-op-1 Speedcoaching

Specifieke coaching op jouw zelfvertrouwen gebied

Samen staan we sterk

Stel vragen, krijg hulp, leer van anderen en ga mee in de flow!

Unieke Community

Grootste zelfvertrouwen leden omgeving in België & Nederland

Zelfvertrouwen Cursussen

Al onze zelfvertrouwen cursussen t.w.v. € 2015,- !

Ontdek al onze boeken

Krijg toegang tot al onze boeken (8 in totaal!)

FOCUS en vind BALANS

Optimale focus om jouw doel te bereiken! Een stok achter de deur

 

+ Veel Zelfvertrouwen Producten (t.w.v. 2.015 euro)

Je krijgt elke maand zolang je lid blijft toegang tot ons overcomplete online Zelfvertrouwen e-learning. Inclusief al onze expert cursussen. Hierin vind je echt alles wat je moet weten over Zelfvertrouwen. Maar ook onderwerpen als jouw eigenwaarde verbeteren, faalangst tegen te gaan, relaties te verbeteren, werken aan je lichaamsbeeld, assertiever worden, angsten tegengaan, stoppen met piekeren, minderwaardigheid gevoel en je innerlijk criticus tegengegaan en nog veel meer. Je kunt het zien als een Netflix-achtige omgeving die altijd actueel is met de nieuwste video's en waar jij als lid altijd en overal toegang toe hebt.  Ook krijg je gratis toegang tot alle nieuwe cursussen die wij in 2019 zullen toevoegen. Mooi extra meegenomen!

Zelfvertrouwen.com mag zich gecertificeerd Partner van Webwinkel Keur noemen. Dit betekent dat haar opleidingsprogramma voldoet aan de inhoudelijke eisen die Webwinkel Keur stelt aan leeractiviteiten voor e-business. Het Webwinkel Keur staat voor betrouwbare webwinkels.

"Ik ben gelukkig ook lid geworden. Sindsdien gaat het stukken beter met mij. Ik was ziek thuis met een burnout. De verandering begon na twee weken oefenen. Mijn denkwijze werd niet meer overheerst door negatieve of beladen gedachtes en zelfs in mijn slaap hoorde ik mezelf zeggen dat ik het waard ben! Sindsdien weet ik dat ik het waard ben, voel het ook zo en men ziet het ook zo. Mede door jullie (digitale) ondersteuning en natuurlijk mijn eigen inzet!"

~ Mignon Fredriksz

"Vol verbazing merkte ik tijdens de online training dat ik veel onderdelen zonder angst, ofwel met heel weinig, of even een flits en dan ging ik het gewoon doen. Dus dit kan ik ook doen in de realiteit/ dagelijks leven. Gewoon erop af gaan, stap voor stap, DOEN. Ik doe veel meer leuke dingen, maak plezier, leer te genieten, lachen, organiseer (leuke) dingen, kortom ga eindelijk LEVEN. Ik kijk daarbij nu naar wat mijn mogelijkheden zijn en niet naar onmogelijkheden"

~Ankie van Zijll de Jong 

"Hoi Eddie en Ralph, ik sta nog steviger in het leven en met behulp van jullie heb ik echt waanzinnig veel inzichten gekregen. Ik heb ze direct al toegepast op mijn werk en in privé sfeer.


Met sommige oefeningen ben ik gelijk met mijn partner aan de slag gegaan en ik zie gelijk resultaat. Veel onderdelen waren voor mij zeer aansprekend tijdens deze online trainingen en ik kan het dan ook makkelijk aan iedereen aanraden!" 

~Anoniem

+ Online Zelfvertrouwen Community

In onze community met gelijkgestemde leden uit Nederland en België kun je vragen stellen, kennis delen, successen vieren en inspiratie oogsten. Zo krijg je directe feedback van onze Experts en andere leden die jou precies kunnen vertellen hoe zij hetgeen hebben gedaan waar jij op dat moment ook 'mee worstelt' of bezig bent.


Binnen onze Zelfvertrouwen community heeft iedereen een eigen profiel, kun je privé berichten sturen en nog veel meer. Het is overigens geen verplichting om deel te nemen. Volgens actieve leden is dit wel het ideale warme bad om aan je zelfvertrouwen te werken!

+ 1-op-1 begeleide Speedcoaching

Speedcoaching is een vernieuwende en werkende techniek die wij hebben ontwikkeld om het onbewuste (dat 95% van onze beslissingen bepaalt) mee te krijgen in het proces van verandering om jouw Zelfvertrouwen flink te vergroten.


Door de afwisseling van hoge en lage snelheden van spreken kan je onbewuste de infostroom niet goed filteren. Hierdoor word je weerstand tegen verandering weggenomen. De uitgesproken positieve en bekrachtigende teksten kunnen zo beter hun werk doen en wordt er op een heel diep niveau aan je zelfvertrouwen gewerkt. Jij hoeft verder (behalve te luisteren) helemaal niets te doen! Je ontvangt van ons Speedcoaching op 9 gebieden!

+ 8 Digitale boeken op alle Zelfvertrouwen gebieden

In onze ledenomgeving vind je ook al onze 8 boeken. Op dit moment weten we nog niet welk zelfvertrouwen gebied jij wilt gaan verbeteren. Maar wat we wel weten is dat we hier iets over hebben geschreven in 1 van onze 8 boeken. Wedden dat jij hier iets aan gaat hebben? 


Ook ons bekendste boek ‘Doelen bereiken voor Dummies’  is straks direct beschikbaar als je zo lid gaat worden. Yes, inderdaad. Wij hebben ook een boek mogen toevoegen aan de wereld bekende DUMMIES-reeks en daar zijn we enorm trots op…
4,90

Word ook Zelfvertrouwen Expert!

Wij willen je bedanken! Omdat jij 1 van de 10.000 mensen bent die onze '50 Zelfvertrouwen tips' heeft gedownload hebben wij eenmalig deze unieke actie. Profiteer nu ook en krijg onze 2 fysieke boeken direct als cadeau thuisgestuurd.


Het brievenbuspakket wordt discreet verzonden. Na de proefmaand is het natuurlijk altijd mogelijk om je lidmaatschap op te zeggen. Geen probleem, wij doen nooit moeilijk en hebben ook geen kleine lettertjes of addertjes onder het gras. Welkom!