365 Tips voor meer zelfvertrouwen

Eenmalig welkomstaanbod!

Je hebt mijn ebook waarschijnlijk gedownload omdat je op dit moment iets aan jouw zelfvertrouwen wilt gaan doen. Complimenten voor jou, want ik zeg altijd 'actie wordt beloond'. Nu kunnen mijn 50 Tips je zeker gaan helpen. Maar hoe zou jij het nu vinden als je direct toegang krijgt tot de 365 beste, krachtigste en direct toepasbare zelfvertrouwen tips die ik al jaren doceer? Omdat jij zojuist mijn ebook hebt gedownload geef ik je bij deze een eenmalig aanbod om deze 'bundel' voor een fractie van de prijs te ontvangen. Zodra je deze pagina wegklikt verdwijnt het aanbod ook. Bekijk hieronder meer ;)

Bedankt dat je mijn gratis 50 tips hebt gedownload

Ontdek in mijn video wat ik nog meer heb voor jou! Kan ik iets betekenen voor je op het gebied van zelfvertrouwen en alles wat hiermee te maken heeft? Is dit unieke aanbod ook iets voor jou? 

"Ik heb het boek aangeschaft! (ik heb nog ff getwijfeld, maar voor die prijs dacht ik doen!) Sindsdien gaat het stukken beter met mij. Ik zat al een tijd ziek thuis. Door het lezen en uitvoeren van de tips kan ik nu beter relativeren, loslaten en vooral genieten, aanrader"

~ Mignon (België)

"Bedankt! Ik ben begonnen (en ben ook nog bezig) met de 365 tips. Sinds het aanschaffen van het boek, heb ik een enorm goed gevoel. Kan ook niet anders, ik ben inmiddels al zoveel gegroeid. Wat een verschil. Nooit gedacht dat ik dat allemaal kon. Bedankt :-)"

~ Saskia
"Sinds dit boek gaat het top met mij. Ik overdrijf niet eens, mijn leven is echt omgedraaid. Ik kreeg zelfs een felicitatie van mijn huisarts. Mijn bloeddruk is naar beneden gegaan en ik kan met de helft van mijn medicijnen af. Gaaf toch! Ik heb ook nog steeds contact met Ralph!"

~ Carla uit Voorschoten

€ 22,95

4,95

'365! Tips voor meer zelfvertrouwen'

Iedereen heeft wel eens periode in zijn of haar leven dat het even iets minder loopt. Je twijfelt dan meer en je komt niet erg sterk over. Geen probleem, heb ik ook. ...maar als deze periode te lang duurt kan dit een aanslag plegen op je zelfvertrouwen. Voorkom dat je in deze neerwaartse spiraal terecht komt! 


Ik help je graag met mijn 365 tips! Omdat jij mij nog niet kent en niet weet wat je te wachten staat, heb ik iets voor je. Een tijdelijke aanbieding. Mis deze niet! Zodra je deze pagina wegklikt is het niet meer mogelijk om mijn nieuwste boek te ontdekken... 

  • Wil jij alvast enkele tips uit mijn unieke boek bekijken?