hoogsensitief-en-zelfvertrouwen

Wanneer was jij voor het laatst vol zelfvertrouwen?

Zo’n dag waarop je gewoon de hele wereld aan kan?

Weinig zelfvertrouwen heeft veel invloed op jouw dagelijkse leven 

Je ontwijkt vaak lastige situaties en thuis zet jij jouw masker weer af


Overkomt je dit regelmatig? Dan is het tijd voor meer zelfvertrouwen

Je zelfvertrouwen wordt stap voor stap vergroot met dit gratis boek:

Gratis zelfvertrouwen boek

Wil jij meer zelfvertrouwen krijgen op een leuke en GRATIS manier?

  • Ik leer je hoe jij binnen mum van tijd tevreden kunt zijn met wie je echt bent
  • Hoe een eeuwenoude methode juist in deze tijd zo effectief is (en vaak vergeten wordt)
  • Welke eigenschap je nooit mag kwijtraken in jouw lessen richting meer zelfvertrouwen
  • Hoe jij kunt stoppen met twijfelen en vrijwel direct gelooft in jouw eigen kunnen
  • Als je mensen niet durft aan te spreken vanwege je verlegenheid ga ik dit doorbreken
  • Voorkom veel problemen in werksituaties (Denk aan conflicten, burn-out, ontslag, etc.)
  • Ik leer hoe je opkomt voor jezelf en het steeds maar weer toegeven overboord gooit
  • Hoe je met moeilijke, nieuwe en veranderende situaties veel beter kunt omgaan

Ik dacht dat ik alles op dit gebied al gezien had... maar indrukwekkend! Zoveel unieke

tips van Ralph die echt een eye-opener waren om mijn zelfvertrouwen te verbeteren!

~ Saskia van Rosmalen
Ralph Siebers

Voldoende zelfvertrouwen hebben is de basis van alles!

Alles wat jij doet in je privéleven, sociale situaties en je werkende of studerende leven heeft te maken met zelfvertrouwen. Zodra jij wakker wordt, zal er direct een beroep worden gedaan op jouw zelfvertrouwen. Helaas is dit niet bij iedereen vanzelfsprekend. Ook niet bij mij!


Ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat het mij goed gelukt is om vanuit een negatief zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen uit te groeien tot iemand met een positief zelfbeeld en veel zelfvertrouwen. Het was een proces waarbij ik vanuit een burn-out stap voor stap mijn leven, mijn overtuigingen, mijn gedrag en mijn identiteit heb veranderd.


Alle kennis die ik in die jaren heb opgedaan op het gebied van zelfvertrouwen opbouwen kan ik nu met jou delen via mijn gratis boek<<

Ik heb langzamerhand succes!

"Beste Ralph, ik moet je hartelijk bedanken voor de ondersteuning die jij mij biedt.

Ik ben docent op een lerarenopleiding en ik kamp met allerlei gedragsproblemen van leerlingen. Door jou adviezen op te volgen heb ik langzamerhand succes!"

~ Lilian 

Gelukkig heb ik jouw boek

'Ben afgelopen maandag weer begonnen, na een burn-out. Krijg nu begeleiding van een jobcoach, daarmee is mijn bordje al weer aardig gevuld. Gelukkig heb ik ook nog toegang tot jouw boek. Daar leer ik ontzettend veel van'.

~ Audrey B.

Veel bruikbare tips!

"Ik las al een deel van uw nieuwste boek en ik zou hem het liefst helemaal van buiten leren.Veel bruikbare tips. Leuk dat je nog eens duidt dat het een besloten community is. Want eigenlijk leg je wel je ziel bloot hé als je aan jezelf wilt werken".

~ Nick (België)

Positieve boost voor m'n ontwikkeling

"Bedankt voor alles Ralph. Je boek heeft mij een ontzettend positieve boost gegeven aan mijn ontwikkeling in mijn beroep (maar zeker ook privé) BEDANKT! ...en zo geweldig dat jij jouw kennis met iedereen en zomaar gratis weggeeft!

~ Corné van den Bemt

Ik zie in jou een stimulerende collega

"Ik kijk altijd uit om even naar jouw tips te kijken en kan er van genieten. Ik zie in jou een positieve en een stimulerende collega! Echt leuk om te 'klankborden' met jou, ook al is het maar via een boek. Je doet het SUPER, bedankt!"

~ Ingrid

Mijn Bloeddruk is naar beneden gegaan - yes!

"Sinds ik jouw boek heb gaat het top met mij. Ik overdrijf niet eens, mijn leven is echt omgedraaid. Ik kreeg zelfs een felicitatie van mijn huisarts. Mijn bloeddruk is naar beneden gegaan en ik kan met de helft van mijn medicijnen af. Gaaf toch!"

~ Carla Fransen

Klaar om jouw zelfvertrouwen flink te verbeteren?

Download dan mijn gratis zelfvertrouwen boek. Je bent namelijk niet de enige! Iedereen herkent de situaties wel waarin jij je onzeker voelde of zelfs twijfelde aan jezelf. (Ik ook, ik kom van ver…) Meer dan 80% van alle Nederlanders en Vlamingen heeft namelijk te weinig zelfvertrouwen. Voorkom dat jij bij deze grote groep zonder zelfvertrouwen hoort en mis vandaag mijn Gratis boek niet. Je bent het waard, ik geloof in je!

50%
Je bent er bijna!
Ontvang mijn gratis 50 tips:
Direct Gratis Downloaden
arrow_drop_up arrow_drop_down