de-kracht-van-angst-ecover-1

Ontdek wat je o.a. gaat leren door 'De kracht van angst'?

  • Ik onthul dat A.N.G.S.T. eigenlijk een afkorting is
  • Je leert de échte oorzaak van jouw angst in te zien (incl. stappenplan)
  • Ook ga je begrijpen waarom het zo lastig was om dat patroon te doorbreken
  • In korte tijd ontdek je alles wat je nodig hebt om je te bevrijden van angst en paniek.
  • Op welke manier je weerstand kunt opbouwen om sombere gedachten te voorkomen
  • De STERKSTE beproefde methode om je angst en paniek te overwinnen
  • Hoe je vrij kunt zijn van chronische stress en wat je kunt doen om jouw angst los te laten
  • Wat het grote verschil is in jouw leven tussen een stabiel zelfvertrouwen en een altijd aanwezige onzekerheid.
Ondanks het enorme aanbod van 'zelfhulpboeken' verdient dit boek een eigen plek. Het is helder geschreven, geen ingewikkelde taal, en daardoor komt de boodschap goed over. Die boodschap is dat je niet bang moet zijn voor je angst, maar dat er achter die angst van alles te ontdekken is. Dat doe je met behulp van een duidelijk stappenplan.
Dit boek heeft mij daar gekregen waar ik bij andere boeken nooit aan toe kwam: daadwerkelijk aan de slag met wat ik heb gelezen! Wat mij betreft is dat een groot compliment.

~Anoniem via bol.com

Wil je alvast een klein voorproefje van de inhoud?

de-kracht-van-angst-inhoud
de-kracht-van-angst-korte-termijn

de-kracht-van-angst-nu

de-kracht-van-angst-frederique

"Mijn angst is er nog steeds, maar ik kan trots vertellen dat mijn angst wel sterk is afgenomen. Dat is nog geen enkele therapeut gelukt!"

~An.

"De wet van de abrikoos ga ik nooit meer vergeten. Hierdoor weet ik hoe ik beter met mijn energie kan omgaan. 1000 maal dank!"

~Mootje

"Klinkt misschien gek, maar fijn dat dit een digitaal boek is. Ik had hem uitgeprint en kon zo lekker aantekening maken en oefeningen doen"
~Harrie
"Het boek is zo goed geschreven dat ik nog steeds geen idee heb of de afkorting  A.N.G.S.T. nou écht bestaat of niet ;)"

~Maria M.

de-kracht-van-angst-ecover

Binnen Mum Van Tijd Van Angst Naar Vertrouwen!

Angst weerhoudt je ervan je dromen na te jagen en je doelen te bereiken. En dat terwijl angst je er slechts bewust van maakt dat je op een kruispunt van gedrag staat. Je kunt kiezen: blijven doen wat je altijd al deed, of een nieuwe stap zetten.


Een stap die je uitnodigt om te ontdekken wat er achter de angst voor mogelijkheden, kansen en potentieel ligt, jouw potentieel. Dit boek helpt je om je angsten te onderzoeken en onder ogen te zien. Het nodigt je op praktische wijze uit om de stap voorbij die angsten te zetten, zodat je stap voor stap ontdekt wie je werkelijk bent.


En hoe je aan de slag kunt met dat waar je nu alleen nog van durft te dromen. Voorbij je angst ligt de weg naar een leven van ongekende mogelijkheden.
arrow_drop_up arrow_drop_down