arrow_drop_up arrow_drop_down
Blijvend Zelfvertrouwen ervaringen – Online Zelfvertrouwen cursus [review april 2021]

Blijvend Zelfvertrouwen ervaringen – Online Zelfvertrouwen cursus [review april 2021]

Blijvend zelfvertrouwen krijgen

Als je weinig zelfvertrouwen ervaart kan dit je behoorlijk onzeker maken. Ben je wel net zo goed als een ander? En hoe anderen naar je kijken zijn gedachten die je alsmaar bezig houden.

Daarom kan weinig of geen zelfvertrouwen je behoorlijk in de weg staan bij alles dat je doet of wilt gaan doen. Maar er is gelukkig iets dat je kunt doen om je zelfvertrouwen terug te krijgen, te vergroten of veranderen.

Blijvend zelfvertrouwen ervaringen – inhoudsopgave

[[showindex]]

LET OP: Frank de Moei heeft een speciale kortingspagina. Deze is bij weinig mensen bekend. Je betaalt hier veel minder dan op de normale aankooppagina!” Klik hier en schaf de cursus blijvend zelfvertrouwen veel goedkoper aan<<

Welke stappen kan je zetten voor meer zelfvertrouwen?

De meeste mensen maken de stap naar een huisarts. Daar worden ze geholpen aan de hand van eerstelijnszorg. Deze zorg bestaat vaak uit een gesprek met een GGZ praktijkondersteuner die je handvatten zal aanreiken en adviseren.

Hoewel dit allemaal met de beste bedoelingen gebeurt zijn er maar een aantal contactmomenten van korte duur. Het is daarom tijd voor echte veranderingen en een gerichte aanpak.

Blijvend zelfvertrouwen – online cursus

Je kunt bijvoorbeeld denken aan en effectief online programma. Waarvan de cursus blijvend meer zelfvertrouwen een van de betere en meest effectieve cursussen blijkt. 

Je leert tijdens de online cursus hoe je drempels kunt overwinnen en krijgt gedurende een aantal weken ook opdrachten die je kunt uitvoeren. Deze praktijkopdrachten vormen een belangrijke basis bij deze cursus.

De praktijkopdrachten en toegang tot de online cursus op momenten dat je het nodig hebt maken de cursus interactief, een hulpmiddel waarmee je daadwerkelijk verder komt en zeer laagdrempelig.

Waar je bij een specialist vaak maar 30 minuten de tijd krijgt heb je met de cursus blijvend zelfvertrouwen eindeloos toegang tot actuele informatie, handvatten en opdrachten.

“Ik vertel je graag wat deze online cursus zo bijzonder maakt. Op deze manier krijg je een goed beeld van hoe de cursus in elkaar steekt en wat jij ermee kunt bereiken” 

Bekijk en bestel via mijn pagina de cursus met een flinke korting<<Blijvend Zelfvertrouwen ervaringenWat veroorzaakt een laag zelfvertrouwen?

Er bestaat geen eenduidig antwoord op de vraag waardoor een laag zelfvertrouwen komt. Maar er is wel een verband te leggen tussen je jeugd, opvoeding, gebeurtenissen of iets dat je juist niet hebt meegekregen.

Het kan dus iets zijn dat je is overkomen, iets dat je niet is overkomen of iets waarom jij je ongemerkt veel zorgen maakt dat het je zal overkomen.

Inzicht krijgen in je leven

Om je zelfvertrouwen te vergroten is het dus belangrijk om inzicht te krijgen in je leven. Hoe kijk je tegen jezelf aan, wat vind je van jezelf en waarom zouden anderen dit anders zien.

Geef jezelf eens de ruimte voor een gezond portie positieve energie. Je zal merken dat het je gaat helpen om veel sterker in je schoenen te staan. Hoe een ander ook denkt, tegen je aankijkt of van je vind. Dat is precies wat je in de cursus op je eigen tempo gaat leren.

Bang om te falen?

Net als bij faalangst ben je bij weinig zelfvertrouwen ook bang om te falen, dat je iets niet kunt of dat je niet belangrijk bent. Je kent faalangst misschien wel vanuit school. Op scholen worden er in grote getallen faalangst cursussen gegegeven om jongeren weerbaar te maken.

Maar het komt vaak voor dat er op oudere leeftijd opnieuw sprake is van weinig zelfvertrouwen. Daarom zou de cursus blijvend meer zelfvertrouwen ook een uitstekende cursus zijn voor jongeren. Omdat niet iedere jongere baat heeft bij een faalangst cursus die op school gegeven wordt.

Het is immers weer een drempel die je moet nemen. Terwijl je een online cursus thuis kunt doen in je eigen tijd en tempo.

Kun je teveel zelfvertrouwen hebben?

Als je zelf weinig zelfvertrouwen hebt kun je het bijna niet voorstellen. Maar er zijn ook mensen die te veel zelfvertrouwen hebben. Je herkent ze vast, omdat deze groep mensen vrijwel altijd op de voorgrond staan.

Hoewel jij misschien hunkert naar een fors portie zelfvertrouwen kan het je ook behoorlijk in de weg staan. Van deze groep mensen tonen slechts enkele empathie met anderen en snappen ze vaak de achterliggende reden van timide zijn niet.

Maar jij bent hier niet voor niets. Jij bent hier om te bouwen aan je zelfvertrouwen en daarom is het goed te vertellen wat jij van de cursus blijvend zelfvertrouwen kunt leren.

Want jij krijgt met deze online cursus zeker geen overdadig portie zelfvertrouwen. Omdat je leert naar je omgeving te kijken, van jezelf maar ook van anderen te houden en omgaan met emoties.

Zelfvertrouwen verliezen voorkomen?

Je kunt zelfvertrouwen ook verliezen door leefomstandigheden, gebeurtenissen en emoties die je hebt. Zo kan een relatie of je werk al reden zijn dat je zelfvertrouwen een deuk krijgt. Je bent niet de enige die dit overkomt.

Ook voor deze mensen is deze online cursus een echte opsteker waar je verder mee komt. Zo leer je op een andere manier omgaan met je omgeving, je leert met beide benen op de grond te blijven staan en uiteindelijk hoe je op een goede manier voor jezelf kunt zorgen.

Zelfvertrouwen opbouwen doe je stap voor stap

Het verliezen van zelfvertrouwen is vaak lastiger dan het opbouwen omdat je het niet hebt. Dat is wel iets waar je van bewust moet zijn. Omdat je vaak een verwachting hebt van hoe het ooit was en waar je weer naartoe wilt gaan.

Dat is ook logisch omdat je de ervaring hebt hoe een gezond portie zelfvertrouwen voelt. Om verder te komen moet je dit vaak eerst van je afzetten.

Dat je mentaal sterk bent maakt voor betreft je zelfvertrouwen weinig verschil. Het gaat vaak stap voor stap tot je op een punt komt dat je het zelf niet meer in de hand hebt.

“Door huisartsen en specialisten wordt weinig zelfvertrouwen en eigenwaarde vaak gezien als het overspannen zijn of een burnout”

Dit komt omdat het vrijwel altijd samengaat met uitgeput zijn en je emotioneel vatbaar voelen. Je kunt het vergelijken met te lang op je tenen lopen en je uiterste best doen.

Aan de slag met je zelfvertrouwen

Kan je zelfvertrouwen ook een boost gebruiken? Dan past de cursus blijvend meer zelfvertrouwen absoluut bij jou! Want tijdens de cursus ga jij aan de slag om je zelfvertrouwen te versterken aan de hand van praktische tips rechtstreeks uit de praktijk.

Wat direct opvalt aan de cursus blijvend meer zelfvertrouwen is wie deze cursus gemaakt heeft. Het is namelijk niemand minder dan Frank de Moei.

Je hebt hem misschien al voorbij zien komen in je zoektocht naar hoe jij meer zelfvertrouwen kunt krijgen. Dat is niet voor niets,  omdat Frank zich helemaal gespecialiseerd heeft in zelfvertrouwen, eigenwaarde en de coaching. De cursus is daarom ook echt een kers op de taart. Want dankzij deze geweldige cursus kan hij meer mensen helpen bij het krijgen van blijvend meer zelfvertrouwen.

Voor de een is zelfvertrouwen niet direct een probleem. Voor de ander staat het gebrek aan een gezond portie zelfvertrouwen behoorlijk in de weg. Het is ook niet iets dat voor iedereen hetzelfde is of zich op eenzelfde manier uit. Juist dat feit maakt deze cursus zo compleet. Omdat je echt op je eigen manier aan de slag gaat zonder enige beperking.

LET OP: Frank de Moei heeft een speciale kortingspagina. Deze is bij weinig mensen bekend. Je betaalt hier veel minder dan op de normale aankooppagina!” Klik hier en schaf de cursus blijvend zelfvertrouwen veel goedkoper aan<<

Wie heeft de cursus blijvend zelfvertrouwen gemaakt?

Een van de meest belangrijke vragen die jij je kunt stellen is wie er achter deze succesvolle online zelfvertrouwen cursus zit. Want dat is de cursus blijvend meer zelfvertrouwen met duizenden cursisten absoluut. Te weten dat Frank de Moei de cursus met zorg en aandacht heeft samengesteld is bemoedigend.

Deze specialist op het gebied van zelfvertrouwen en eigenwaarde heeft ruim 25 jaar ervaring en een gedegen kennis van hoe je meer zelfvertrouwen krijgt. Frank de Moei is dan ook een bekende naam in de online en offline trainingswereld.

Klik en bekijk meer persoonlijke info over Frank de Moei<<

Je hebt dus al kunnen lezen wie deze geweldige cursus heeft gemaakt. Maar wie is die beste man achter deze cursus? Wat heeft hem gedreven om deze cursus te maken en hoe gaat deze cursus je helpen? Je zit met vragen waarop een antwoord moet komen. Daarom vertel ik je graag meer over Frank.

blijvend-zelfvertrouwen-ervaringen-frank-de-moei

Frank de Moei

Frank is een echte coach die altijd met beide benen op de grond blijft staan. Dat omdat dit de basis is hoe hij cliënten helpt bij het krijgen van zelfvertrouwen en de stap naar eigenwaarde. Als Coach is hij aangesloten bij verschillende in Nederland Erkende keurmerken. Waaronder je hem kunt vinden onder de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroeps Coaches).

In zijn coaching programma's weet hij bij iedereen de gevoelige snaar te raken. Logisch, omdat er een behoorlijk aantal jaren praktijkervaring, kennis en expertise bij komt kijken. Om jou te helpen dus! Want dat kan hij als geen ander.

Voor Frank is zelfontwikkeling dus niet nieuw, sterker nog hij is er zo in gespecialiseerd dat hij ook jou kan helpen met een doeltreffende aanpak die je absoluut niet moet onderschatten!

Frank de Moei – blijvend zelfvertrouwen

De 25 jaar praktijkervaring, kennis en interesse om mensen met weinig zelfvertrouwen of een laag zelfvertrouwen te helpen is voor Frank de Moei zeker niet bijzonder. 

Je kunt Frank de Moei namelijk een echte coach noemen die verstand heeft om cliënten echt te motiveren en activeren.

Je kunt denken aan het geven van inzichten in het dagelijkse leven en het geven van positieve zin van het leven. Door mensen laten inzien dat zij het verschil wel maken en net zo belangrijk zijn als ieder ander.

De cursus blijvend zelfvertrouwen is meer dan een echte levenspassie geworden met veel unieke kennis en ervaringen. Dat merk je direct bij het volgen van de cursus en reacties die je op de website kunt lezen. Deze cursus is misschien wel de meest waardevolle toevoegingen wanneer je weinig of geen zelfvertrouwen hebt.

Ervaringen en kennis die Frank de Moei

De ervaringen en kennis die Frank de Moei in 25 jaar heeft opgedaan liggen vooral in persoonlijke ontwikkeling, psychologie en ontwikkeling van mensen. Door deze kennis is Frank de Moei in staat om cliënten in zijn praktijk tot aan de online cursus doelen te laten behalen. Hij is op de hoogte van alle kenmerkende factoren die samenhangen met weinig zelfvertrouwen.

Niet voor niets krijg je gedurende 14 weken opeenvolgend praktische opdrachten die je om meer zelfvertrouwen te krijgen kunt uitvoeren. De opdrachten zijn stuk voor stuk gericht om je écht te gaan helpen en het verschil te maken.

De aanpak die hij hanteert tijdens zijn online cursus verschilt niet veel met zijn praktijkkennis en hulp die hij klanten steeds opnieuw aanbiedt. Dat is dan ook de kracht achter deze cursus.

De focus ligt bij het volgen van deze cursus bij opbouwen, leren genieten en een goed gevoel bij alles dat je doet. Daarin kun je behoorlijke successen behalen met eenvoudige opdrachten en het krijgen van goed inzicht.

Vooruitkijkend naar de inhoud van de cursus heeft Frank de Moei hier absoluut veel aandacht aan besteedt. Zowel de grote lijnen voor je zelfbeeld, zelfvertrouwen en mogelijkheden als de diepere oorzaken en mogelijkheden. Het wordt allemaal besproken.

Waarom jij nog niet bent gestart met de cursus 😉

De doelgroep waarop Frank de Moei zich richt is overigens niet heel makkelijk te overtuigen. Als jij weinig zelfvertrouwen hebt stel jij je vast ook de vraag of deze cursus echt wat voor je is. Nou als je de moeite hebt genomen om de volledige review te lezen kun je het bijna met ja beantwoorden.

Kan de informatie uit mijn review je niet overtuigen? Dan herken jij je misschien in een van de volgende situaties.

“Je wilt maar wat graag veranderen maar weet nog niet precies hoe je dit kunt doen. Je werkt voortdurend aan je sterke punten maar laat je zwakten liggen. Omdat je niet wilt dat iemand daarachter komt. Je hebt veel vragen die je nooit durft te stellen”

Maar het kan natuurlijk ook zijn dat jij die echte perfectionist bent. Dat je kritisch bent op wat je allemaal doet of wie je bent. Dat maakt je bang om te falen, waardoor je kwaliteiten vaak niet tot hun recht komen.

Laten wij het eens opsommen,
Wellicht herken jij je in een van de onderstaande stellingen.

 • Je vraagt je vaak af wat anderen van je denken.
 • Je hebt vaak en veel kritiek op wie je bent en wat je doet.
 • Je kunt niet genieten van het leven of leuke dingen.
 • Je voelt je onzeker bij nieuwe situaties.
 • Je vraagt je voortdurend af wat anderen denken.
 • Je wil altijd meer bereiken, ook al heb je de top gehaald.

Er is dus veel om aan te werken! Dat kan vanaf nu met deze training die 16 weken duurt en je alle handvatten geeft die je echt nodig hebt om succes te hebben! Je kunt bovendien direct met deze cursus starten.

Vraag jij je af of deze cursus wat voor je is? Meer dan 15.000 cursisten deden dat ook en zijn van die vraag teruggekomen. Omdat het ze daadwerkelijk veranderingen hebt gebracht.

LET OP: Frank de Moei heeft een speciale kortingspagina. Deze is bij weinig mensen bekend. Je betaalt hier veel minder dan op de normale aankooppagina!” Klik hier en schaf de cursus blijvend zelfvertrouwen veel goedkoper aan<<

Wat ga je met de cursus blijvend zelfvertrouwen leren?

Laten wij een eerste stap in de cursus zetten. Want daarvoor ben je uiteindelijk ook op deze pagina terechtgekomen. Omdat jij daadwerkelijk aan je zelfvertrouwen wil werken. Dan kun jij absoluut met deze uitdagende cursus vooruit.

Het krijgen van zelfvertrouwen hoeft absoluut geen jaren te duren. Dat staat letterlijk op de website van Frank de Moei te lezen. En dat is meer dan waar. Want met de nodige ondersteuning krijg ook jij alle handvatten die je nodig hebt.

De opzet van de cursus is resultaatgericht. Je gaat op een praktische manier jouw zelfvertrouwen in de komende weken vergroten.

“Met als insteek dat jij je zelfvertrouwen niet alleen vergroot op dit moment maar echt blijvend. Omdat je precies weet wat je nodig hebt en dat neem je de rest van je leven mee”

Het is geen cursus die je in een dag kunt doornemen en klaar. Absoluut niet! Dat is ook zeker niet de intentie van deze cursus. Nee, jij gaat met deze cursus voor een duur van 12 weken aan de slag met verschillende praktische opdrachten en krijgt deze wekelijks gestuurd.

Op die manier kun je tijd en aandacht geven aan de opdracht. De uitwerking met jezelf evalueren en vooral leren hoe je het op een goede manier kunt uitvoeren.

Negatieve gedachten

Dat weinig of geen zelfvertrouwen hebben meer dan vervelend is herken je misschien wel als geen ander. Het staat je bij alles dat je doet behoorlijk in de weg. Je zou het zo graag anders willen doen of misschien gewoon lekker op je eigen manier.

Dat ga je dan ook leren met deze online zelfvertrouwen cursus. Je gaat aan de slag met het verkennen van hoe je zelf over je handelen, lichaam en gedachten denkt. Dat geeft je veel inzicht in hoeveel negatieve gedachten je over jezelf hebt.

Al die negatieve gedachten en niet jezelf kunnen zijn hebben waarschijnlijk doorslag gegeven om er echt iets aan te gaan veranderen. Dat ga je dan ook zeker doen.

Je hebt op het internet al wat rondgekeken. Dan heb je ook gemerkt dat er heel weinig laagdrempelige mogelijkheden zijn om aan je zelfvertrouwen te kunnen werken. De cursus blijvend zelfvertrouwen is zeker een van de cursussen waar je laagdrempelig maar effectief kunt instappen.

Klik hier en gebruik de flinke korting die Frank geeft op zijn zelfvertrouwen cursus. Het zou zonde zijn als je teveel gaat betalen!

Direct starten – zonder problemen

Sterker nog nadat jij je hebt aangemeld kun je direct beginnen met de cursus. Je hoeft niet te wachten op goedkeuring of door de molen heen om wie je bent.

Je kan dus direct verkennen wat er allemaal op je af zal komen de komende tijd waardoor het minder spannend is. Dat voorkomt veel stress en zorgen. Je hoeft je bovendien ook helemaal aan niemand te verantwoorden of te vertellen dat je de blijvend zelfvertrouwen cursus volgt. Je kan het dus helemaal alleen doen.

Blijvend zelfvertrouwen ervaringen – inhoudelijk

Je hebt bij deze online zelfvertrouwen cursus toegang tot drie verschillende modules die elk een eigen belang hebben om je zelfvertrouwen te vergroten. Daarnaast krijg je ook toegang tot veel extra informatie dat je verder zal helpen. Laten wij de modules eens uiteen zetten en je er meer over vertellen:

Module 1 – blijvend zelfvertrouwen

Deze module zorgt ervoor dat je meer inzicht krijgt in zelfvertrouwen en ga je aan de slag met het analyseren van je zelfvertrouwen. Door meer inzicht en kennis over zelfvertrouwen te krijgen ben je in staat om uiteindelijk te kunnen bouwen aan je zelfvertrouwen.

Het ontdekken van wat je onzeker maakt en hoe dit komt of wat dit met je doet is een heel belangrijke stap om verder te komen. Het is de basis waarop je jouw nieuwe zelfvertrouwen gaat ontwikkelen. Besteedt aan de eerste module (hoe graag je ook door wilt) daarom veel aandacht.

Module 2 – blijvend zelfvertrouwen

Deze module staat in het teken van je dagelijkse leven en zelfvertrouwen. Je krijgt inzichten in waar jij je zelfvertrouwen kunt vinden, bouwen en vergroten. Je leert welke gevolgen een gebrek aan het zelfvertrouwen heeft. Als je geen of weinig zelfvertrouwen hebt zul je geluk minder ervaren en ook minder kunnen genieten van wat je doet.

Je leer bij deze module wat er nodig is om sociale interactie met andere mensen aan te gaan en welke invloed de manier hoe je staat of wat je doet heeft.

Omdat je gedurende deze module vooral aan de slag gaat met zelfanalyse en moet nadenken over jezelf is dit ongekend belangrijk. Hoe je in het leven staat, waar je goed in bent of waar jij echt gelukkig van kan worden staan centraal.

Je gaat leren hier je focus en aandacht bij te gaan houden en in mindere mate op negatieve en slechte eigenschappen die je leven nu beïnvloeden.

Op deze manier ga je bouwen aan je sterker, gelukkiger en zekerder te voelen. Je gaat direct bij het begin van deze cursusmodule ervaren welke verschillen gedrag en gedachten ombuigen je zullen geven.

Module 3 – blijvend zelfvertrouwen

Dit is de laatste stap om aan je zelfvertrouwen te werken. En dat is precies waar deze module ook voor staat. Je hebt al gelezen over zelfvertrouwen, de impact en welke invloed de manier van denken heeft. Daardoor weet je precies welke slechte eigenschappen het gebrek aan zelfvertrouwen in stand houden. Omdat dit nu duidelijk is kun je nieuw zelfvertrouwen krijgen.

“De gebruikte methode zorgt er niet alleen voor dat je voor korte termijn zelfvertrouwen hebt maar juist ook voor de lange termijn”

Je leert hoe jij je zelfvertrouwen kunt vasthouden en ook kan vergroten. Maar leert ook hoe jij je zelfvertrouwen kunt vormgeven. Het is immers iets wat van jezelf is en je op jouw eigen manier met je mee moet dragen. Dat is tenslotte het meest belangrijk.

Het ombuigen van negatieve gedachten naar positiviteit en jezelf daardoor gelukkiger voelen zijn de meest essentiële voorwaarden waar je mee aan de slag kunt. Tijd om spijkers met koppen te slaan dus.

blijvend-zelfvertrouwen-cursus-ervaringen

Blijvend zelfvertrouwen ervaringen van Hendrik en Martine

Je krijgt nog veel meer bij deze cursus

Dat de inhoud van deze cursus al veelbelovend is mag duidelijk zijn. Maar je krijgt er ook heel veel extra ebooks bij die je zeker goed van pas zal komen.

Deze digitale boeken staan namelijk allemaal (en hoe kan dat ook anders) in het teken van zelfvertrouwen vergroten, eigenwaarde krijgen en je eigen wegen bewandelen.

“Wat ik persoonlijk zo bijzonder leuk vind aan de cursus zelf is de ingangen die gebruikt worden om te veranderen”

Je merkt direct het verschil en kan daardoor steeds beter jezelf zijn en ook nog eens blijven. Deze extra ebooks geven hier nog een extra lading aan met goede informatie. Je bent prima zoals je zelf bent en mag er net als ieder ander zijn!

De opzet en het schrijfwerk van de extra ebooks sluit perfect aan op de cursus blijvend zelfvertrouwen wat het lezen tijdens en na deze cursus heel prettig maakt. Je kunt ze het beste zien als waardevolle verlengstukken van de cursus.

Bijkomend voordeel is natuurlijk dat je deze 3 extra digitale boeken eeuwig mag behouden. Handig!

blijvend-zelfvertrouwen-cursus-extraatjes

Voor wie is de cursus blijvend zelfvertrouwen?

De afgelopen jaren hebben meer dan 15.000 cursisten deelgenomen aan deze geweldige cursus. Je kunt wel nagaan dat dat er heel veel zijn. Waarbij de doelgroep echt verschillend is.

De voorwaarde is veelal dat je op zoek bent naar een goede en bewezen manier om je zelfvertrouwen te vergroten en jezelf 100% te leren accepteren. Want dat hebben de cursisten vaak gemeen.

En eigenlijk kan iedereen met de cursus aan de slag. Van jongeren die op zoek zijn naar een goede manier om zelfvertrouwen te krijgen tot ouderen die beter met de huidige maatschappij mee willen doen. Waarvoor eigenwaarde en zelfvertrouwen belangrijk zijn.

Veel cursisten noemen de cursus blijvend meer zelfvertrouwen een echte eye opener! Dat is niet voor niets. De cursus is dan ook heel anders dan je gewend bent van een cursus. Dat is een groot voordeel. Daarbij kun je niet vooruit werken. Dat dwingt je echt aan de slag te gaan met de week opdrachten die je krijgt.

De blijvend zelfvertrouwen cursus is echt gemaakt voor mensen die praktijkgericht aan meer zelfvertrouwen willen werken.

De meeste mensen weten niet direct wat ze kunnen verwachten, maar eigenlijk kan iedereen wel van deze cursus leren. Je hebt misschien al meerdere specialisten gezien of cursussen mogen bijwonen. De blijvend zelfvertrouwen cursus gaat pas echt het verschil voor je maken.

Er zijn verschillende redenen waarom jij deze cursus moet volgen. Je kunt denken aan gepest zijn in je vroegere jaren, een strenge opvoeding waarbij alleen hoge cijfers halen waardevol was. Of iets dat je met het gezin is overkomen.

“Wat je reden ook is om deze cursus te willen volgen. Jij gaat er echt veel aan hebben en er verder mee komen”

Wanneer je het aan Frank de Moei vraagt is deze online zelfvertrouwen cursus ook echt voor iedereen die op zoek is naar een blijvend gevoel van zelfvertrouwen, jezelf kunnen en mogen zijn en geloven in wat je kunt bereiken.

LET OP: Frank de Moei heeft een speciale kortingspagina. Deze is bij weinig mensen bekend. Je betaalt hier veel minder dan op de normale aankooppagina!” Klik hier en schaf de cursus blijvend zelfvertrouwen veel goedkoper aan<<

Wat is de cursus Blijvend Zelfvertrouwen absoluut niet?

De cursus is absoluut geen e-book die je na het lezen aan de kant gooit. Nee, dit is echt een goed doordacht en uitgebreid programma dat je absoluut verder gaat helpen zelfvertrouwen te gaan ontwikkelen en houden.

Je moet dat ook niet van deze cursus verwachten. Omdat het een coaching traject is die je voor de komende tijd van je leven gaat helpen. Het is echt een lifechanger verteld Martine in een van de te lezen reacties en boordelingen.

Welke voordelen biedt de cursus mij echt?

De voordelen houden niet op! Als jij deze cursus gevolgd hebt is de kans groot dat je heel anders tegen het leven en de moeilijkheden gaat aankijken. Dat is ook precies wat Frank met zijn expertise en passie wil bereiken.

“Om de manier waarop je tegen het leven en jezelf aankijkt te veranderen zal je ook zelf moeten veranderen of de bereidheid hiertoe te hebben. Zo simpel kan het zijn”

Maar in de praktijk gaat deze cursus daar absoluut wat verder op in. En dat is maar goed ook want anders was het niet zo succesvol als het nu is.

De voordelen die deze cursus je te bieden hebt zijn een vrije manier om aan je zelfvertrouwen te werken zonder dat jij je bezwaard hoeft te voelen of het je dagelijkse leven in de weg staat. Je gaat dan ook stap voor stap aan de slag. Dat is prettig en geeft je de vrijheid om veranderingen ook echt te kunnen accepteren.

Een ander voordeel is natuurlijk de prijs van dit geweldige programma. De prijs maakt het voor iedereen die het programma wil volgen ook mogelijk!

Zijn er ook nadelen als je voor deze cursus kiest?

Natuurlijk zijn er ook nadelen. Je moet tenslotte wel gemotiveerd zijn. Anders zul je uiteindelijk niet bereiken wat je voor ogen hebt. Het zijn namelijk opdrachten en inzichten die je moet krijgen en ook moet opdoen.

Een ander nadeel is dat je geen echt contact met een specialist hebt. Je moet dus op je eigen gedrag kunnen reflexteren wat het je brengt. Hoewel daar met deze cursus echt wel over nagedacht is kan je dit niet links laten liggen. Je moet het gewoon weten en voor 99% van de mensen is dit ook geen enkel probleem.

Dat reflexteren is overigens wat anders dan zelfkritiek. Maar dat leer je tijdens dit geweldige programma zeker.

Je moet natuurlijk wel tijd vrij maken om de cursus ook écht te volgen en echt resultaat te behalen. Maar dat is eigenlijk vanzelfsprekend. Maar anders dan dat e-book wat je aan het lezen bent komen de komende 12 weken steeds opnieuw opdrachten naar je toe.

Voor- en nadelen – opsomming:

Voordelen

Nadelen

 • Letterlijk 1-op-1 contact is niet mogelijk met Frank – Wel per email
 • Jouw eigen motivatie moet op orde zijn –  anders is het makkelijk om uit te stellen
 • Je moet even wachten op feedback via de mail – in een praktijk heb je die direct

Dit krijg je cadeau bij de cursus blijvend zelfvertrouwen:

Naast een effectieve cursus krijg je ook een aantal leuke bonus materialen cadeau. Deze gratis bonus materialen zijn een buitengewoon leuke en welkome aanvulling op de cursus.

 • Het e-book Inzicht in je kracht, 99 pagina's ter waarde van maar liefst € 25,-
 • Het e-book Je bent prima zoals je bent, 152 pagina's ter waarde van maar liefst € 25,-
 • Het e-book Wees jezelf volg je eigen weg, 116 pagina's ter waarde van maar liefst € 25,-

blijvend-zelfvertrouwen-cursus-extraatjes

Het digitale boek inzicht in je kracht is geeft je inspiratie over persoonlijke kracht en blijvende verandering in positieve zin. Een aanvulling op de cursus die je extra inzichten geeft maar ook zorgt voor de nodige inspiratie en vooral motivatie om door te gaan.

Heb je een slecht eigenbeeld of weinig zelfwaarde? Dan is het digitale boek je bent prima zoals je bent een echte aanrader. Het boek staat vol met waardevolle informatie over zelfwaarde, hoe jij tegen jezelf aankijkt en op welke manier jij jezelf kunt accepteren zoals je bent.

Tot slot het digitale boek ‘wees jezelf volg je eigen weg'. Je kunt het bijna een handleiding noemen om te leven op de manier die helemaal bij je past. Het geeft je niet alleen inzicht maar heeft ook veel waarde als je weinig zelfvertrouwen hebt.

Samen zorgen deze digitale boeken absoluut dat jij nog meer zelfvertrouwen zal krijgen. Maar ook dat je eigenwaarde zal groeien en je kunt leven zoals je zelf wilt. Omdat jij daarbij gebaat bent en het de manier is om je te ontwikkelen.

“Wat je moet weten over deze boeken is dat deze echt tijdelijk zijn en je er dus snel bij moet zijn. Deze bonus zit dus niet standaard in jouw pakket maar is echt extra!”

Wat is mijn conclusie over de cursus blijvend zelfvertrouwen?

Zowel de opzet als insteek van de cursus blijvend zelfvertrouwen worden zeer duidelijk en eerlijk verteld. Je komt dus niet voor verrassingen te staan.

Wat er wel belangrijk is om te weten heb ik al een aantal keren laten vallen. Je bent namelijk 12 weken met deze cursus bezig. Daar moet je dus echt even rekening mee houden. Maar dat is juist een onderdeel dat deze cursus zo doeltreffend en geslaagd maakt.

Dat er meer dan 15.000 mensen aan deze cursus hebben deelgenomen verteld mij overigens maar heel weinig. Dat kan namelijk ook te maken hebben met een zeer sterke marketingcampagne. Die heb ik wel eens vaker gezien.

Daarom kijk ik in het bijzonder naar andere ervaringen. En niet die de maker zelf op zijn website heeft geplaatst maar echt wat klanten op willekeurige media over deze cursus vertellen. En ook die zijn ook veelbelovend!

Er wordt in veelvoud gesproken over de opzet en manier van werken. Dat maakt samen met de goede kwaliteit informatie dat deze cursus absoluut een grote groep tevreden maakt. Maar je moet het uiteindelijk wel zelf doen.

Dat ik voor aanvang tevreden was over de uitstraling mag duidelijk zijn. Maar ook nu na het doorlopen van de cursus en informatie kan ik er niets anders van maken. Ik raad het volgen van deze cursus dan ook echt aan iedereen aan!

LET OP: Frank de Moei heeft een speciale kortingspagina. Deze is bij weinig mensen bekend. Je betaalt hier veel minder dan op de normale aankooppagina!” Klik hier en schaf de cursus blijvend zelfvertrouwen veel goedkoper aan<<

Kies jij ook voor de cursus blijvend zelfvertrouwen?

Dan kies je voor een goede cursus met meer dan 25+ jaar aan expertise en passie voor mensen helpen wanneer er sprake van een laag zelfbeeld of weinig zelfvertrouwen is. Een absolute aanrader als je het ons vraagt.

Op de website van Frank zijn bovendien ook behoorlijk veel leuke blogs te lezen die absoluut de moeite waard zijn. Neem eens een kijkje…

Een absoluut succes voor slechts 49 euro!

Met de cursus blijvend zelfvertrouwen haal je een echte life changer in huis. Je gaat er voor een klein bedrag van slechts 49,- dan ook echt iets aan hebben. Daar kan geen enkele specialist tegenop en zelfs voor een goed boek over zelfvertrouwen betaal je bij webwinkels veel meer!

Het aankoopbedrag kan je voldoen via:

 • iDEAL
 • iDEAL QR
 • PayPal
 • Bancontact
 • Sofort

Na betaling zal de de eerste mail van Frank direct jouw kant op komen. Handig is ook om even te kijken naar je ongewenste/ spam mail. Het komt vaker voor dat je lang aan het wachten bent op de eerste mail, terwijl deze al lang verzonden wasd maar in je ongewenste/ spam box zit.

Je denkt misschien wel dat het te mooi is om waar te zijn. En te mooi is het zeker maar het is ook echt waar. Je krijgt voor dit bedrag toegang tot hoe jij meer zelfvertrouwen kunt krijgen en gaat ook echt succes hebben.

Hoewel ik je nog lang niet alles over deze cursus heb verteld zit mijn ervaring (of review) er alweer op. Ik zou zeggen ga ervoor en volg deze online cursus want ik kan je deze cursus zeker aanbevelen omdat het je veel zal brengen. Zeker wanneer jij klaar bent voor een volgende stap in je leven! 

Normaal betaal je 89 euro via deze link slechts 49,- Klik en ga direct naar de actiepagina van Frank de Moei<<

blijvend-zelfvertrouwen-cursus-voor-slechts-49

Reactie plaatsen

Wil je meer zelfvertrouwen?