arrow_drop_up arrow_drop_down

Start Vandaag Nog Met Het Moeiteloos Herstellen Van Jouw Zelfvertrouwen

Ontdek nu hieronder wat wij voor jou kunnen betekenen, welkom!

Al 9,5 jaar houden wij ons bezig met alles op en rond het gebied van Zelfvertrouwen. Sindsdien hebben wij al honderden mensen geholpen met het herstellen en versterken van hun Zelfvertrouwen. Dit doen wij door middel van cursussen, trainingen, video's en boeken.


Waarschijnlijk functioneer je in het dagelijkse leven redelijk naar tevredenheid. Toch zijn er situaties en perioden waarin jij je onzeker voelt of zelfs twijfelt aan jezelf. Jij bent niet de enige! 80% van alle Nederlanders en Vlamingen heeft namelijk te weinig zelfvertrouwen en zou graag sterker in hun schoenen willen staan.


De gevolgen van een te laag zelfvertrouwen hebben zijn groot voor de samenleving, maar (veel belangrijker) zeker ook voor jou persoonlijk. Wij hopen dat als je het een en ander herkent hierboven verder wilt ontdekken wat wij jou allemaal kunnen bieden. Veel plezier!

Waarom de meeste mensen nooit Zelfvertrouwen zullen hebben…

Wist jij dat...

 1. Dat 95% van al jouw beslissingen door je onbewuste worden genomen?
 2. En slechts 5% van jouw beslissingen bewust?
 3. Dat in je onbewuste ‘alles’ is opgeslagen: ervaringen, kennis, herinneringen, opvoeding, enz.?
 4. Dit zowel voor goede als minder goede dingen geldt?
 5. Je onbewuste daarom een sleutelrol speelt bij het hebben of krijgen van Zelfvertrouwen?
 6. En de meeste mensen hun onbewust gevormde negatieve overtuigingen nooit de baas worden?
 7. en daarom nooit 100% Zelfvertrouwen zullen hebben of krijgen?

...en dat jouw toekomst er anders uit kan zien

Wil jij dat anders?

 • Wil jij Expert Zelfvertrouwen worden?
 • Je negatieve overtuigingen omdraaien in positieve overtuigingen?
 • Zowel structureel als situationeel Zelfvertrouwen hebben?
 • Zodat je lekker in je vel zit, wat er ook gebeurt?
 • En je trots bent op wie je bent, hoe je eruit ziet en wat je doet?

Ontdek NU de onderstaande boeken van ons en jij kunt binnen mum van tijd daadwerkelijk de uitzondering op de regel zijn!

Fysiek boek 1: LATEN WE WEL-ZIJN! (t.w.v. € 19.95)

"Hoe vaak vraag jij je in je leven af of je gelukkig bent op al je ‘geluksgebieden': relaties, werk/studie, zelfvertrouwen, zin van het leven en gezondheid?"

Het boek Laten we Wel-Zijn! stelt je daarom vijf simpele vragen die geluk brengen. Het geeft je inzicht in hoe jij in je leven staat en hoe je actie kunt ondernemen om zaken aan te scherpen, te veranderen of een compleet andere richting op te gaan.

Het boek geeft je heel praktisch een uitgebreide én verkorte methode om lekkerder in je vel te zitten, emoties te ontladen en/of om te buigen en je te allen tijde lekker in je vel te laten zitten. 

Daarbij krijg je direct inzicht hoe jij het op dit moment op al je geluksgebieden doet en waar mogelijkheden voor groeistappen liggen. Het boek van zelfvertrouwen.com is superpraktisch, inzichtgevend, leuk en vlot geschreven en wordt ondersteund met het downloaden van de in het boek uiteen gezette stappen in een handige en overzichtelijke flowchart.

Fysiek boek 2: CREËER JE EIGEN TOEKOMST (t.w.v. € 9.95)

"Ontdek JIJ straks de kracht van metaforen in jouw leven en hoe een moodboard voor jou kan gaan werken? Ook onthullen wij hoe jij straks zogenaamde waardevolle visualisatieprotocollen kunt gaan inzetten!"

Het superboek Creëer je Eigen Toekomst geeft een 7-tal concrete, makkelijke stappen om je leven meer naar je eigen hand te zetten. Het is een ideaal boek voor iedereen die snel, makkelijk en bereikbaar nieuwe inzichten wilt krijgen in hoe hij of zij, zijn of haar leven meer kan vormgeven en daar ook praktisch mee aan de slag wilt gaan.

Het is een perfecte basis op weg naar meer balans, zelf creëren en de achtergronden bij visualisatie, zelfvertrouwen en meer eigenwaarde krijgen. Het boekje is handzaam en compact, zodat hij makkelijk mee te nemen is en ideaal om er regelmatig weer eens bij te pakken om aan jouw zelfvertrouwen te werken wanneer JIJ maar wilt...

Wat zeggen anderen over ons boekenpakket?

"Misschien dat ik later nog een training bij jullie wil volgen"

Dank je wel voor alle boeken. Ik ben er van overtuigd dat het werkt, ik ben er nu een paar dagen mee bezig en ik voel dat er wat verandert. 


Misschien dat ik later nog een training bij jullie wil volgen maar eerst wil ik dit in mijn routine opgenomen hebben en zien wat ik er mee teweeg kan brengen.


Ik ben ook op andere manieren met energie bezig en dit is weer een andere insteek die ik ook graag wil onderzoeken. Ik lees veel waardevolle technieken en ze kosten alleen wat doorzettingsvermogen en inzicht.


Nogmaals hartelijk dank, groeten, Ellen ten Cate

Ellen ten Cate

"Nooit gedacht dat ik dat allemaal kon"

,,Bedankt voor de zelfvertrouwenreeks! Ik ben begonnen (en nog bezig) met de kracht van angst en heb inmiddels ook het boek Laten we Welzijn! gelezen.


Sinds het aanschaffen van jullie boeken enkele weken geleden, heb ik een enorm goed gevoel. Kan ook niet anders, ik ben inmiddels al zoveel gegroeid. Nooit gedacht dat ik dat allemaal kon. Bedankt :-),,


Groetjes Saskia van Rosmalen

Saskia van Rosmalen

Let op! Let op! Let op! 

Tijdelijke Bonus nummer 1! (t.w.v. € 6.95)

Wij van zelfvertrouwen.com betalen graag jouw verzendkosten van €6,95. Zolang je dit nog kan lezen zorgen wij ervoor dat jouw 3 echte (fysieke) boeken zo snel mogelijk in jouw brievenbus zitten. 


Omdat werken aan jouw zelfvertrouwen en eigenwaarde heel erg persoonlijk kan zijn, zullen wij nergens een afzender plaatsen of onze naam gebruiken. Niemand zal doorhebben dat jij iets bij zelfvertrouwen.com hebt bestelt.


 Let op! Laten we Wel-Zijn! en Creëer je eigen toekomst zijn echte boeken en géén digitale boeken.

100% geld terug garantie

Tijdelijke Bonus nummer 2!

Laatste bonus ;) Gelukkiger, minder angsten en meer zelfvertrouwen – of je geld terug!

Als jij na het lezen en toepassen van de informatie uit onze 2 boeken geen verandering ervaart en niet lekkerder in je vel zit …dan betalen wij 100% je geld terug!

"Jij hebt de sleutel tot meer Zelfvertrouwen in jouw eigen hand... je hebt deze alleen nog niet gevonden"

Binnen mum van tijd van machteloos naar moeiteloos 

door onze unieke zelfhulp boeken!

"BOEKENPAKKET ZELFVERTROUWEN"


Laten we Wel-Zijn! = € 19,95

Creëer je eigen toekomst = € 9,95

Voor jou geen verzendkosten = € 6,95


Normale pakketprijs zou zijn = € 36,85

Wat anderen zeggen over onze boeken?

"De 3 fysieke(!) boeken van zelfvertrouwen.com stimuleren je om je leven weer eens bewust onder ogen te zien en te beseffen wat je anders wilt en hoe je dat kunt bereiken"

Jeroen Vlodrop

"Pluspunten van de boeken: Persoonlijk, Toegankelijk, Inspirerend, Praktisch, Stimulerend en Positief van toon, nogmaals bedankt, aanrader!”

Lolita Malban

"Ondanks het enorme aanbod van zelfhulpboeken verdienen deze boeken een eigen plekje. Het is helder geschreven, geen ingewikkelde taal en daardoor komt de boodschap goed over"

Grootbroek

"Deze boeken hebben mij daar gekregen waar ik bij andere boeken nooit aan toe kwam: daadwerkelijk aan de slag met het gelezene! Complimenten voor jullie"

Alexander Hop

Wil JIJ ook het "BOEKENPAKKET ZELFVERTROUWEN" ontvangen en binnen mum van tijd net als vele anderen meer zelfvertrouwen krijgen?