Online Zelfvertrouwen Cursussen en Trainingen

Zelfvertrouwen.com mag zich gecertificeerd Partner van Webwinkel Keur noemen. Dit betekent dat haar opleidingsprogramma voldoet aan de inhoudelijke eisen die Webwinkel Keur stelt aan leeractiviteiten voor e-business. Het Webwinkel Keur staat voor betrouwbare webwinkels.

Spoedtraining Ontspannen

Ontdek onze Fit In Je Hoofd Training om meer ontspanning in jouw leven te ervaren. Dit ervaar je op al jouw levensgebieden. Met onze Videotraining krijg jij meer inzicht in jezelf, in je gedrag en in hoe gedrag werkt. Na de training ga jij  lekkerder in je vel zitten en tussen je oren! 


Wij bieden jouw technieken aan om uit je bestaande patronen te stappen. Jouw eigen situatie te herkennen, te erkennen, los te laten en te veranderen. Wil jij vanaf nu ook meer rust en meer ontspanning ervaren in jouw dagelijks leven? Aanrader!

 • Laten We Wel-Zijn!

  Het uitgebreide en multimediale Laten We Wel-Zijn! programma van Eddie van der Wereld heeft al veel mensen geholpen. In de afgelopen jaren heeft Eddie namelijk duizenden mensen mogen trainen. Telkens weer ontdekken zij dat ze veel meer kunnen bereiken dan ze ooit hadden gedacht.


  De online cursus Laten we Wel-Zijn! is de ultieme verdieping van het boek Laten we Wel-Zijn! (Vijf vragen die geluk brengen) Het geeft je de Welzijnstechniek en traint je stap voor stap richting geluk en vertrouwen in alle facetten van je leven: lichaam, carrière en bezit, relaties, eigenwaarde en zingeving.

 • Positief Leren VIP Programma

  Het Positief Leren VIP Programma van Ralph J. Siebers is een unieke video cursus voor leerkrachten die met meer zelfvertrouwen voor de klas willen staan. Ook ouders die op zoek zijn om het zelfvertrouwen van hun kind(eren) te vergroten zijn enorm enthousiast over de meer dan 50 korte en praktische video's.


  Ralph heeft een pedagogisch achtergrond en is al bijna 2 decennia actief als leerkracht. Hij heeft zich ook gespecialiseerd op het gebied van positiviteit en zelfvertrouwen. Na het doornemen van deze cursus hoef jij nooit meer te twijfelen aan jouw capaciteiten als leerkracht of ouder!

 • Zelfvertrouwen Expert in 90 dagen

  De Zelfvertrouwen Expert in 90 dagen van Eddie van der Wereld is het meest complete Zelfvertrouwen coachingsprogramma die je online aan zult treffen. In de afgelopen 25 jaar (!) heeft Eddie ontdekt hoe het voor iedereen mogelijk is om zelfvertrouwen op te bouwen, eigenwaarde te vergroten en lekkerder in zijn of haar vel te zitten. 


  Hij is internationaal trainer, coach en auteur en heeft ontdekt dat voor iedereen de formule Zelfvertrouwen = Vaardigheid X Waardigheid geldt. Iedereen, jij dus ook, kan grote stappen maken richting Expert Zelfvertrouwen!


  Je ontvangt de video's met praktische stap-voor-stap uitleg, perfecte 1-op-1 begeleiding, speedcoaching en de bestanden zodat je de cursus kunt volgen waar, wanneer en zoveel je maar wilt!

 • arrow_drop_up arrow_drop_down