arrow_drop_up arrow_drop_down
26 november 2008 

Eigenwaarde verhogen? Gooi je negatieve overtuigingen overboord

Het klinkt misschien simpeler dan het is. Wil jij je eigenwaarde verhogen, ofwel meer zelfvertrouwen, meer zelfliefde, meer zelftrots en nog veel meer zelf…? Dan zul je je negatieve overtuigingen overboord moeten gooien. Overtuigingen die vaak onbewust zijn opgeslagen en nu je leven danig beïnvloeden.

Want, je bent écht gaan geloven dat je geen talent hebt, het niet waard bent om voor jezelf op te komen, minder dan een ander bent, je mond moet houden enzovoorts. Terwijl het ‘natuurlijk’ grote onzin is, maar door allerlei ervaringen in je leven onbewust als waarheid is opgeslagen.

De uitdaging is om die overtuigingen om te draaien, om daadwerkelijk te gaan zien, horen en voelen dat je juist dat andere allemaal bent: waardevol, even goed als ieder ander mens, talentvol enzovoorts. Want ben je het één, dan ben je ook het ander. Kwestie van focus!

Er zijn diverse manieren om dat te doen. Toen ik aan mijn eigenwaarde ging werken kwam ik diverse hele goede technieken tegen. Ik ben mij erin gaan scholen om ze jou aan te bieden. Mijn T3 Matrix elders op deze site geeft je meer inzicht, net als het e-book ‘Waarom de meeste mensen nooit Zelfvertrouwen zullen hebben’.

Op deze site bied ik er een aantal aan, één zelfs gratis. Dat is de Emotioneel Welzijn Techniek, een mooi begin op weg naar meer eigenwaarde. In een later stadium komt de online training Laten we Wel-Zijn! daarbij. En over een half jaar komt er een ultieme online training over eigenwaarde op deze site. Je kunt ook een live training volgen. Maak de stap die ik jaren geleden ook zette: gooi je negatieve overtuigingen overboord en kies voor jouw leven. Maar pas op: het zou zomaar eens leuk kunnen worden!

Reactie plaatsen