Gratis e-boek 50 Tips voor Meer Zelfvertrouwen binnen drie weken meer dan 1.000 keer gedownload!
17 augustus 2009 

Gratis e-boek 50 Tips voor Meer Zelfvertrouwen binnen drie weken meer dan 1.000 keer gedownload!

Soms sta je zelf versteld van reacties en acties van mensen. Het boek 50 tips voor meer zelfvertrouwen is nog geen drie weken online en ik zag vandaag de statistieken. Het boek is inmiddels al ruim meer dan 1.000 keer gedownload in de afgelopen periode!

En dat vind ik echt super. Het betekent in ieder geval (gelet op de vele enthousiaste reacties) dat het boekje voorziet in een behoefte. Het zijn tips om meer zelfvertrouwen te krijgen, meer eigenwaarde. Bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen in je relatie, of meer zelfvertrouwen tijdens je studie of meer zelfvertrouwen op en in je werk. Daardoor kom je makkelijker voor jezelf op en krijg je meer vertrouwen in je eigen kunnen.

Stuur de link naar het boekje dus gerust door naar andere mensen, wellicht hebben ze er iets aan. En als jij dan bij de kleine 5 procent van de mensen hoort die daadwerkelijk consequent actie ondernemen en diverse tips uit het boekje gaan oefenen, dan heb je jezelf een mooi cadeau gegeven.

Vanaf mijn plek dank ik iedereen die zich dit boekje al heeft gegeven voor hun vertrouwen en wens ik veel succes en veel zelfvertrouwen! Wil jij ook meer zelfvertrouwen? Download dan hier het gratis e-boek 50 Tips voor Meer Zelfvertrouwen!

Reactie plaatsen

Wil je meer zelfvertrouwen?

arrow_drop_up arrow_drop_down