arrow_drop_up arrow_drop_down

Start jij deze lente vol zelfvertrouwen?

De meest complete zelfvertrouwen trainingen voor Nederland en België

App en online coaching 

Jij gaat jouw zelfvertrouwen vergroten! Coaching via WhatsApp en Online trainingen

Cursussen en trainingen

Ontvang nu al onze 7 trainingen, 8 boeken, 5 speedcoaching sessies en extra cadeaus

Zelfvertrouwen community

De #1 online zelfvertrouwen community voor successen delen, vragen stellen en meer!

100 % Zelfvertrouwen gaat je NIET lukken!

...het is namelijk voor niemand mogelijk om elke dag weer te stralen vol zelfvertrouwen. Ik verdiep mezelf al meer dan 10 jaar in alles wat met zelfvertrouwen te maken heeft en het lukt mij nog steeds niet elke dag. Zelfs de grootste schreeuwers die jij kent, ontbreekt het aan zelfvertrouwen.


Toch beweren tegenwoordig veel coaches dat het wél kan. Dat het mogelijk is na een duur seminar bezoek van 1000 euro jouw zelfvertrouwen 100% terug te krijgen. Pas op! Voordat je het in de gaten hebt kan deze snelle aanpak zelfs een grote deuk voor je zelfvertrouwen opleveren!


Ik zie vaak dat mensen zonder zelfvertrouwen maar boeken en programma's blijven kopen die vervolgens op de plank belanden. ...of het zelfs helemaal hebben opgegeven en niets meer doen :(

Korte termijn vs. lange termijn


Aan theorie alleen heb je namelijk niks wanneer je het niet succesvol en op de lange termijn in jouw dagelijkse praktijk kunt brengen. Een investering in jezelf rendeert alleen wanneer je jezelf iets aan kunt leren waar je je hele leven profijt van hebt. Maar hoe doe je dat?


Gouden formule = Kennis + Ervaring + Begeleiding (App)


We (ik kan het niet alleen) hebben onze kennis en ervaring gecombineerd met een stap-voor-stap begeleiding via o/a WhatsApp én stimulans binnen onze ledenomgeving.


We hebben de afgelopen jaren gezien dat deze combinatie van factoren voor superresultaten heeft gezorgd. Doe je ook mee ?

"Ik ben gelukkig ook ingestapt. Sindsdien gaat het stukken beter met mij. Ik was ziek thuis met een burnout. De verandering begon na 2 weken oefenen. Mede door jullie (digitale) ondersteuning en natuurlijk mijn eigen inzet! Thanks"

~ Mignon Fredriksz

"Ik doe veel meer leuke dingen, maak plezier, leer te genieten, lachen, organiseer (leuke) dingen, kortom ga eindelijk LEVEN. Ik kijk daarbij naar wat mijn mogelijkheden zijn en niet naar on mogelijkheden. Het Appen was super!"
~Ankie van Zijll de Jong
"Met sommige oefeningen ben ik gelijk met mijn partner aan de slag gegaan en ik zie gelijk resultaat. Veel onderdelen waren voor mij zeer aansprekend tijdens deze online trainingen en ik kan het dan ook makkelijk aan iedereen aanraden!"

~ Anoniem

"Ik ben begonnen (en nog bezig) met jullie boeken. Heb inmiddels ook jullie videocursus Laten we Welzijn! gestart. En met al jullie hulp erbij gaat het mij zeker lukken!"

~ Saskia van Rosmalen

"Bedankt voor de tips Ralph. Alle programma's hebben mij een ontzettend positieve boost gegeven aan mijn ontwikkeling. Wat is ff een App'je zturen fijn zeg, BEDANKT!"
~ Corné van den Bemt
"Dank je wel voor alle online cursussen. Ik ben er van overtuigd dat het werkt, ik ben er nu een paar dagen mee bezig en ik voel dat er wat verandert. Nogmaals hartelijk dank!"

~ Ellen ten Cate

Dit is wat je krijgt in de zelfvertrouwen ledenomgeving:

(Alleen vandaag geldig vanwege de lente actie)

Dagelijkse exclusieve 1-op-1 coaching!

Dit is echt uniek in Nederland en België. Ik ken niemand die ons voorbeeld durft te volgen. Zodra je zo in de ledenomgeving start, gaan we samen kijken op welke gebieden jij wilt groeien de komende 6 maanden.

Op basis van deze informatie kiezen we de (zelfvertrouwen) expert die het beste bij jou past. Het is vanaf dat moment mogelijk om dagelijks met jouw expert te WhatsAppen.

Jij en jouw expert gaan elkaar steeds beter leren kennen. Door deze intensieve begeleiding ga je gegarandeerd jouw zelfvertrouwen vergroten!

Samen met jouw persoonlijke expert kies je één van de trainingen die bij je past. (Meerdere mag ook). Heb je een vraag over een training of kom je even niet verder? Stuur direct een App'je naar jouw expert. Hieronder zie je in welke gevallen je nog meer een App'je kan sturen:

Direct toegang

Heb je behoefte aan meer informatie over één van onze boeken?

Stuur even een App'je!

Wil je weten hoe speedcoaching werkt en welke bij je past?

Stuur even een App'je!

Maak je een lastige of mindere periode door in je leven?

Stuur even een App'je!

Cursus afgerond? Wil je weten welke je nu het beste kunt volgen?

Stuur even een App'je!

Kan je niet inloggen of ben jij je wachtwoord kwijt?

Stuur even een App'je!

Zit je er even helemaal doorheen?

Stuur even een App'je!

Speedcoaching door 1-op-1 begeleiding

Speedcoaching is een vernieuwende en werkende techniek die wij hebben ontwikkeld om het onbewuste (dat 95% van onze beslissingen bepaalt) mee te krijgen in het proces van verandering om jouw Zelfvertrouwen flink te vergroten. Uniek in Nederland en België.


Door de afwisseling van hoge en lage snelheden van spreken kan je onbewuste de infostroom niet goed filteren. Hierdoor word je weerstand tegen verandering weggenomen. De uitgesproken positieve en bekrachtigende teksten kunnen zo beter hun werk doen en wordt er op een heel diep niveau aan je zelfvertrouwen gewerkt.

Zelfvertrouwen ledenomgeving

Je krijgt toegang tot onze ledensite met al onze expert trainingen en meer:

 • Zelfvertrouwen Expert in 90 dagen coachingsprogramma t.w.v. € 997,-
 • Laten We Wel-Zijn! multimediale cursus t.w.v. € 297,-
 • Begeleide 1-op-1 Speedcoaching op 9 gebieden t.w.v. € 300,-
 • Al onze digitale zelfhulp boeken op meerdere vlakken t.w.v. € 125,-
 • Podcasts over persoonlijke groei en zelfvertrouwen t.w.v. € 150,-
 • Direct persoonlijk contact met jouw expert € onbetaalbaar :)Wij houden onze trainingen altijd actueel met de nieuwste tips en voegen ook regelmatig nieuwe trainingen toe. Altijd en overal inloggen.Bruisende Online Zelfvertrouwen Community

In onze community met gelijkgestemde leden uit Nederland en België kun je vragen stellen, kennis delen, successen vieren en inspiratie oogsten. Zo krijg je ook daar directe feedback van onze Experts. En andere leden die jou precies kunnen vertellen hoe zij hetgeen hebben gedaan waar jij op dat moment ook 'mee worstelt' of bezig bent.


Binnen onze community heeft iedereen een eigen profiel, kun je privé berichten sturen en nog veel meer. Het is overigens geen verplichting om deel te nemen. Volgens actieve leden is dit wel het ideale warme bad  om aan je zelfvertrouwen te werken!

Feedback en hulp vragen

Stel je vragen en krijg direct feedback op jouw situatie

Successen delen

Niets zo aanstekelijk als een succesvol voorbeeld

Kennis delen

Leer van andere deelnemers wat voor hen het beste werkt!

WhatsApp met een Expert

Jouw persoonlijke Expert mag je altijd WhatsAppen!

Samenwerkingen

Vriendschap verdubbelt vreugde en halveert smart

Ontmoet gelijkgestemden

Ontmoet leden die je begrijpen- hetzelfde hebben meegemaakt

Wil jij persoonlijk groeien komende periode? Start nu:

Beste keuze

Lid worden met WhatsApp

1,-
daarna maandelijks 77,-
 • Unieke Zelfvertrouwen Ledenomgeving
 • Alle Zelfvertrouwen trainingen - t.w.v. € 1540,-
 • Speedcoaching op 9 gebieden - t.w.v. € 300,-
 • Onze 8 digitale zelfhulp boeken - t.w.v. € 125,-
 • Regelmatig een cadeau door je brievenbus
 • Contact met meerdere experts via de community
 • Altijd jouw Expert WhatsAppen - onbetaalbaar  😉
Veilige keuze

Lid worden

1,-

daarna maandelijks 27,-

 • Unieke Zelfvertrouwen Ledenomgeving
 • Alle Zelfvertrouwen cursussen - t.w.v. € 1540,-
 • Speedcoaching op 9 gebieden - t.w.v. € 300,-
 • Onze 8 digitale zelfhulp boeken - t.w.v. € 125,-
 • Contact met meerdere experts via de community