arrow_drop_up arrow_drop_down

Tijdelijke Winter Actie!

Wil jij tijdens deze Winter écht iets 

doen aan jouw Zelfvertrouwen?

kom ook bij de club

 • Salima uit Breda over onze zelfvertrouwen community

  Pas op! Onze programma´s kunnen jouw leven verbeteren ;)

  Bekijk de video van Salima en luister naar haar persoonlijke verhaal. Salima is nu 2 maanden actief lid en gebruikt onze programma´s zeer intensief en naar alle tevredenheid.

  Net-Zelfvertrouwen-Flix

  Overcomplete e-learning bomvol online zelfvertrouwen video's

  Zelfvertrouwen Cursussen

  Al onze online zelfvertrouwen cursussen t.w.v. 726 euro!

  Elke dag een stapje meer

  365 dagen en 24/7 werken aan jouw zelfvertrouwen

  1-op-1 Speedcoaching

  Specifieke coaching op alle zelfvertrouwen gebieden

  Ontdek al onze 8! boeken

  Krijg toegang tot alle boeken van Eddie en Ralph (8 in totaal!)

  Veel kortingen voor leden

  Ontvang altijd 50% korting op al onze fysieke producten

  Unieke Community

  Grootste zelfvertrouwen leden omgeving in België & Nederland 

  Samen staan we sterk

  Stel vragen, krijg hulp, leer van anderen en ga mee in de flow!

  Focus en vind BALANS

  Optimale focus om jouw doel te bereiken! Een stok achter de deur

  Eddie van der Wereld (oprichter van zelfvertrouwen.com)

  Eddie (1969) is behalve auteur ook internationaal trainer en coach op het gebied van gedrag, overtuigingen en emoties. Vanuit zijn pedagogische achtergrond en zijn ervaring in het bedrijfsleven heeft hij zich gespecialiseerd in training, coaching en productontwikkeling op het gebied van meer zelfvertrouwen en eigenwaarde. 

  Hij gelooft in en werkt volgens de formule: 100% Zelfvertrouwen = 100% vaardigheid x 100% Waardigheid en Eddie is overtuigd dat iedereen dat kan bereiken. Sinds de start van zelfvertrouwen.com in 2007 heeft hij (zowel online als offline) al duizenden mensen getraind.

  Ralph J. Siebers (oprichter van de zelfvertrouwen community)

  Ralph (1979) heeft een pedagogisch achtergrond en is al bijna 2 decennia actief als leerkracht. Aan alle leeftijden heeft hij lesgegeven. Op dit moment staat hij nog steeds (met passie) 2 dagen voor de groep.

  Verder is hij auteur van meerdere onderwijsboeken en heeft zich ook gespecialiseerd op het gebied van zelfvertrouwen. Niet alleen voor zijn leerlingen, maar ook voor leerkrachten (van PO tot WO).

  Ralph heeft inmiddels honderden kinderen en volwassenen getraind om met eenvoudige technieken weer bij hun eigen kracht te komen en binnen mum van tijd weer te stralen van zelfvertrouwen.

  Dagelijks inspireert hij meer dan 11.000 leerkrachten en ouders op zijn Facebookpagina

  "Sinds ik lid ben gaat het top met mij. Ik overdrijf niet eens, mijn leven is echt omgedraaid. Ik kreeg zelfs een felicitatie van mijn huisarts. Mijn bloeddruk is naar beneden gegaan en ik kan met de helft van mijn medicijnen af. Gaaf toch!"

  ~Carla uit Voorschoten

  Ontdek ook de kracht van een community!

  We leven in een prachtige tijd. Dankzij het internet is er tegenwoordig zoveel mogelijk. Het internet is echter ook een oerwoud van mogelijkheden, waarin veel mensen vaak door de bomen het bos niet meer zien. We verdrinken online in 'kennis' maar hunkeren naar 'wijsheid'. Mijn eigen coach leerde mij ooit: Kennis + Praktijk = Wijsheid. Vanuit die gedachte heb ik onze ledenomgeving gestart.

  Mijn eigen jarenlange ervaring heb ik gecombineerd met Zelfvertrouwen Expert Eddie van der Wereld. Samen hebben we nu een community van gelijkgestemden gecreeërd en hier vind je ook al onze boeken, traingen, audio, cursussen en meer. Deze zijn voor leden altijd en overal beschikbaar. 

  Door naast kennis ook begeleiding en stimulans te krijgen wordt de kans op meer zelfvertrouwen en een betere balans vele malen groter voor jou. In onze ledenomgeving delen we kennis, werken we samen en stimuleren elkaar om te groeien naar een optimaal zelfvertrouwen voor jou! Doe jij ook mee?

  92%

  Tevreden leden!

  400+

  Actieve leden!

  7!

  Video cursussen

  Ontvang direct al onze cursussen en trainingen

  Jij krijgt straks toegang tot onze overcomplete e-learning ledenomgeving met alles wat je moet weten over onderwerpen als zelfvertrouwen, onzekerheid, angsten, ontspannen, emotioneel welzijn, positief leren denken, mega veel praktische zelfvertrouwen tips voor kinderen en volwassen, minder stress, relaties verbeteren, gelukkig worden, succesvol worden, doelen bereiken, visualisatie en meer... 


  Daarbij krijg je vandaag toegang tot al onze expert cursussen (t.w.v. 726 euro). Je leert van onze zelfvertrouwen experts. Maar ook van eerdere succesvolle deelnemers uit de praktijk. Zij zullen hun meest waardevolle technieken, casestudies en werkwijze tot meer zelfvertrouwen met je delen. Je kunt het zien als een Netflix-achtige omgeving die altijd actueel is, constant wordt uitgebreid met de nieuwste trainingen, boeken, cursussen en bevindingen en waar jij als lid altijd en overal toegang toe hebt.

  700+ min.

  Speedcoaching sessies

  8!

  Waardevolle boeken

  50%

  Korting op fysieke producten

  Kom ook bij de grootste zelfvertrouwen community van Nederland en België

  Word ook lid van onze zelfvertrouwen community. Hier vind je gelijkgestemde die allemaal voor het zelfde doel gaan: meer zelfvertrouwen!  Binnen onze ledenomgeving kun je vragen stellen, kennis delen, gauw zelfverzekerder worden, successen vieren en inspiratie oogsten. Het is mogelijk om directe feedback van ons expert team en andere leden te ontvangen die jou precies kunnen vertellen hoe zij hetgeen hebben gedaan waar jij op dat moment mee 'worstelt'. 

  Daarnaast leent onze community zich perfect voor het vinden van samenwerkingsverbanden. Binnen onze ledenomgeving heeft iedereen een eigen profiel, kun je privé berichten sturen en zelfs eigen groepen starten voor specifieke onderwerpen of voor zelfvertrouwen leden binnen bepaalde regio's. Kortom, het ideale warme bad voor iedereen die aan zijn zelfvertrouwen wil werken!

  Wat anderen zeggen over onze ledenomgeving:

  "Ik las al een deel van uw nieuwste boek en ik zou hem het liefst helemaal van buiten leren.Veel bruikbare tips. Leuk dat je nog eens duidt dat het een besloten community is. Want eigenlijk leg je wel je ziel bloot hé als je aan jezelf wilt werken".

  ~Nick (België)

  "Ik kijk altijd uit naar jouw video's en kan er echt van genieten. Ik zie in jou een positieve en een stimulerende collega Ralph! Echt leuk om te 'klankborden' met jou, ook al is het maar via een video. Je doet het SUPER, bedankt!"

  ~Ingrid

  "Bedankt voor alles Eddie en Ralph. Jullie programma's hebben mij een ontzettend positieve boost gegeven aan mijn ontwikkeling in mijn beroep (maar zeker ook privé) BEDANKT!

  ~Corné van den Bemt

  Word vandaag nog lid en claim jouw Speedcoachingspakket (fysiek product)

  Speedcoaching geeft je een vernieuwende techniek om in korte tijd je zelfvertrouwen enorm te vergroten. Niet alleen je zelfvertrouwen, want er bestaan speedcoachingsessies op alle gebieden. Denk hierbij aan gezondheid, succesvol worden, doelbewuster leven, relaties verbeteren, etc.)

  Deze techniek heeft de naam ‘Speedcoaching’ gekregen. Door middel van tempowisselingen in spraak en door de combinatie van coaching, (trance)meditatie, visualisatie, koppeling van goede gevoelens en bekrachtigende overtuigingen wordt direct op onbewust niveau gewerkt aan verandering van gedrag. Op onbewust niveau, omdat 95 procent van jouw gedrag wordt bepaald door het onbewuste. 

  Ervaar het nu zelf en laat je verrassen door onze speedcoachingsessies!

  Na het beluisteren van alle speedcoachingsessies laat jij je niet meer leiden door het leven, maar ben jij de leider van je leven én vol zelfvertrouwen! Maak nu gebruik van onze tijdelijke Winter Actie 2019, investeer slechts 24,95 en ontvang alle speedcoachingsessies (bestaande uit 6 cd's!) morgen door jouw brievenbus. Verzendkosten zijn ook voor onze rekening, alsjeblieft! (op = op!)

  Aan jou nu de keuze:

  Toegang tot onze Community:

  Yes, Winter Actie 2019! Ik investeer per maand

 • (geen actie mogelijk)

  24,95

  Ja, ik wil ook het Speedcoachingpakket thuis ontvangen!

  Maandelijks lidmaatschap wordt wel automatisch verlengd

  Toegang tot onze Community:

  Yes, Winter Actie 2019! Ik investeer per jaar

 • Jouw investering is geen 299,40

  249,50

  Ja, ik wil ook het Speedcoachingpakket thuis ontvangen!

  Lidmaatschap stopt direct na 1 jaar. Je ontvangt een mail