arrow_drop_up arrow_drop_down
Cursus Mindfulness voor het dagelijkse leven review
6 april 2021 

Cursus Mindfulness voor het dagelijkse leven review

Mindfulness voor het dagelijkse leven review aan het zoeken? Klaar voor mijn eerlijke en oprechte mening? Kijk dan gauw verder. Via een goede vriendin ben ik in aanraking gekomen met deze 8-weekse Mindfulness cursus van Rolf van Baalen.

De ontwikkelaar van dit programma is Yoga fanaat Rolf van Baalen. Voordat we de cursus verder bespreken wil ik kort iets vertellen over wie Rolf van Baalen nou eigenlijk is?

Rolf van Baalen – Happy With Yoga.

Rolf van Baalen heeft samen met Melanie Poldervaart het bedrijf Happy With Yoga. Dit is ook de naam van hun website. Het bedrijf is geregistreerd bij de kvk (Kamer van Koophandel) en op hun verkooppagina is bij de algemene voorwaarden meer informatie te vinden. Het bedrijf is dus valide met betrouwbare personen aan het stuur.

“Rolf is Mindfulness en Yoga docent met een ruime ervaring. Hij doet naast Yoga veel met Mindfulness en is Level II Wim Hof Methode (the Iceman) instructeur. Zijn opleidingen heeft hij gehad in Bali, Cambodja, Polen en Nederland”

Rolf heeft al eerder de online cursus ‘Yoga stap voor stap' uitgebracht, daarna volgde Mindfulness Voor Het Dagelijkse leven. Met deze cursus heeft hij een groot bereik gecreëerd. Rolf heeft in een paar jaar tijd een zeer degelijk en goed bedrijf opgebouwd. Complimenten daarvoor. Hieronder vind je een korte video van Rolf over waarom tijd zo belangrijk voor je is:

Mindfulness voor het dagelijkse leven – inhoudsopgave

[[showindex]]

”LET OP: Rolf van Baalen (maker van deze cursus) heeft een speciale kortingspagina. Deze is bij weinig mensen bekend. Je betaalt hier veel minder dan op de normale aankooppagina!” Klik hier en schaf de Mindfulness cursus veel goedkoper aan<<

Meer rust en minder piekeren?

Wil je meer rust ervaren in je drukke leven? Minder piekeren en weer volop kunnen genieten? Dan is mindfulness voor het dagelijkse leven de oplossing! Maar wat is mindfulness nu eigenlijk en hoe gaat het jou helpen? Gaat het je überhaupt wel helpen? Vererger je bepaalde zaken? Dat vertel ik je in deze review van de cursus mindfulness in het dagelijkse leven.

Wie mij een beetje kent weet als geen ander hoe druk ik het heb. Of beter gezegd hoe druk ik mij kan maken. Ik ben nog steeds vol passie aan het werk als part time leerkracht. Een heerlijk beroep, maar er komt zoveel bij kijken. Je maakt soms 100 beslissingen binnen 1 minuut. Soms maak ik mezelf dan net iets te druk 😉

Ik kan mij ergens helemaal in vastbijten (bijvoorbeeld antwoorden en oplossingen bedenken voor mijn leden in de zelfvertrouwen.com ledenomgeving) en daardoor kom iedere dag tijd tekort. Om over dat eindeloze piekeren nog maar te zwijgen.

“Dat is nu dankzij mindfulness voor het dagelijkse leven wel anders. Zo brengt mindfulness mij meer rust, overzicht en plezier”

Omdat ik denk dat mindfulness voor iedereen wel iets positiefs kan betekenen, vertel ik je er meer over. Breng de balans terug in je leven en draag zorg voor de beste versie van jezelf. Niet alleen voor jezelf, maar zeker ook voor jouw omgeving. Ook jouw naasten gaan straks positieve verschillen merken aan je. Ik vertel je er graag meer over in de komende alinea's!

Wat is dat mindfulness nu eigenlijk?

Je bezighouden met het hier en nu en hier de volledige aandacht voor hebben. Dat is als je het mij vraagt de beste omschrijving van mindfulness. Het omschrijft hoe het mij rust en overzicht heeft gebracht. Iets waar ik al die tijd naar opzoek was. Maar tegelijkertijd vind ik dit ook veel te kort door de bocht.

Je kunt namelijk veel meer uit mindfulness halen. Dit zul je ontdekken door mijn mindfulness voor het dagelijkse leven review te lezen. Maar ik wil je er ook alvast meer over vertellen.

Want vaak doe je mindfulness oefeningen niet zonder er een goede reden voor te hebben. Het helpt je bijvoorbeeld als je overspannen bent, een burn-out hebt of als je een piekeraar bent en dat je in de weg staat. Laat ik je meenemen in de cursus mindfulness voor het dagelijkse leven.

Mindfulness uitleg door Rolf (video)

Het liefst laat ik je het materiaal zien uit de online mindfulness cursus van Rolf, maar dat is natuurlijk niet zo netjes. In verband met copyright is dit zelfs niet mogelijk en strafbaar.

Daarom heb ik een algemene video voor jou gevonden op Youtube. Hierin legt Rolf helder uit wat hij verstaat onder mindfulness en hoe belangrijk dit tegenwoordig is.

Wat is de cursus mindfulness voor het dagelijkse leven?

In Nederland krijgen jaarlijks duizenden mensen te maken met een burn-out of overspannenheid. Dit is iets dat veelal door werkdruk wordt veroorzaakt. Het niet meer los kunnen laten van werk of blijven piekeren en bang zijn om te falen en geen energie meer hebben.

Nu is mindfulness geen wondermiddel dat direct alle problemen oplost. Maar het zorgt wel dat er bij deze groep mensen ruimte ontstaat voor wat er echt toe doet. Je kunt denken aan familie, vrienden of de hobby die je al lang aan de kant geschoven hebt.

De cursus mindfulness voor het dagelijkse leven zorgt voor:

 • Meer geluk in je leven
 • Kunnen nemen van rationele beslissingen
 • Meer concentratie bij taken
 • Toename van zelfvertrouwen
 • Meer (nacht) rust
 • Minder piekeren en stress

Bekijk en bestel via deze link de cursus met een flinke korting<<

Wie heeft de cursus mindfulness voor het dagelijkse leven gemaakt?

De mindfulness voor het dagelijks leven cursus is dus ontwikkeld door Rolf van Baalen. Een expert als het over yoga en mindfulness gaat en in het dagelijkse leven een mindfulness docent met jaren ervaring. Deze ervaring deelt Rolf in de cursus tot in de kleinste details die belangrijk zijn.

Dat Rolf een betrouwbare partner is en je een goed product koopt wordt direct duidelijk. Het bedrijf is zoals ik al aangaf netjes ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ook zijn er honderden positieve beoordelingen over de cursus en het bedrijf van Rolf te lezen. Tevens ben je verzekerd van een niet tevreden geld terug garantie.

Achter de schermen heeft Rolf ook veel hulp van Melanie van Baalen. Melanie is de vrouw van Rolf en sinds kort zijn ze getrouwd en trotse ouders van een dochtertje. Samen zijn ze al jarenlang de eigenaars van Happy With Yoga.

mindfulness-voor-het-dagelijkse-leven-rolf-en-n-melanie-van-baalen

Happy With Yoga is gestart door Rolf en Melanie van Baalen

Klik hier en bekijk meer persoonlijke info over Rolf van Baalen en Happy With Yoga<<

Wat gaat deze cursus mij bieden?

De cursus duurt 8 weken waarbij je iedere dag een e-mail ontvangt met een nieuwe oefening en tips die je direct in de praktijk kunt brengen.

De oefeningen die je per e-mail ontvangt nemen dagelijkse een kleine 30 minuten in beslag. Vaak haal je die 30 minuten niet eens en doe je er korter over. Hier is bewust voor gekozen. Het gaat namelijk niet om de kwantiteit, maar om de kwaliteit van de oefeningen die je gaat doen. Een betere focus is logisch als de oefening iets korter duurt.

“Door de oefeningen die je ontvangt ook daadwerkelijk te doen, leer je te concentreren, te letten op je ademhaling en te leven in het hier en nu”

Om de afweging de cursus te willen volgen makkelijker te maken heb ik de voordelen en nadelen voor je op rij gezet. Zo kun je eenvoudig beslissen wat deze cursus jouw te bieden hebt.

Voor wie is de cursus Mindfulness Voor Het Dagelijkse Leven geschikt?

Volgens Rolf is deze Mindfulness cursus voor iedereen die een investering wil doen in de kwaliteit van zijn of haar leven. Je hoeft niet aan speciale eisen te voldoen om mindfulness toe te passen.

Voor wie is mindfulness geschikt?

Er hangen dus geen speciale voorwaarden aan een training mindfulness. Maar wanneer kan mindfulness interessant zijn voor jou? Rolf heeft het over mensen die zich herkennen in de volgende zaken:

 • minder met hun gedachten bezig willen zijn (ook wel het zogenaamde piekeren)
 • last van stress, burn-out of depressieklachten
 • zich in een druk leven beter staande willen houden
 • meer momenten willen met genieten en rust
 • bewuster dingen willen beleven (vooral in het nu)
 • intenser willen genieten van het leven
 • beter willen leren omgaan met moeilijke emoties (denk aan zware periodes, bijvoorbeeld overlijden in je naaste omgeving, ziekte, scheiding)

Je ziet dat mindfulness eigenlijk voor iedereen -en dus ook voor jou- interessant is. Het beïnvloedt namelijk positief je (manier van) leven. Op deze manier zegt Rolf het probleem een op eenvoudige manier aan te pakken en zonder het gebruik van medicijnen.

“Wat fitness is voor je lichaam is mindfulness voor je geest' ~Rolf van Baalen”

Rolf werkt samen met de volgende bedrijven:

happy-with-yoga-werkt-samenVoor wie is de cursus mindfulness voor het dagelijkse leven gemaakt?

In eerste instantie is mindfulness bedoeld voor iedereen. Maar is het bijzonder geschikt voor mensen die stress ervaren of minder lekker in hun vel zitten. Je loopt misschien vaak of zelfs de hele dag te piekeren of heb al langer de behoefte aan rust omdat je zelfs niet meer uitgerust wakker wordt. Dan biedt deze cursus je absoluut goede handvatten.

Verder kun je met de cursus aan de slag wanneer je alles op de automatische piloot aan het doen bent of tegen een burn-out aanzit. Het helpt je in alle gevallen de beste versie van jezelf te worden zonder dat je verplichtingen hebt naar mensen om je heen.

Dat de cursus inmiddels door duizenden cursisten is gevolgd en ongekend veel positieve reacties heeft gekregen bewijst absoluut dat iedereen er veel baat bij heeft. Laat niets je dus in de weg staan om deze cursus te volgen.

Bekijk en bestel via mijn pagina de cursus met een flinke korting<<

Wat zijn de ervaringen van deze cursus?

Volgens Rolf zijn de voordelen van Mindfulness inmiddels wetenschappelijk bewezen. De voordelen na het volgen van deze cursus zijn dan onder andere:

 1. minder stress en betere emotionele balans
 2. toename in creativiteit
 3. het nemen van betere beslissingen
 4. betere focus en concentratie
 5. betere en kwalitatievere nachtrust
 6. meer controle over het autonome zenuwstelsel
 7. verhoging van het algehele gevoel van geluk

Maar wat zijn de ervaringen van mensen die deze cursus hebben gevolgd?

Er zijn op het internet voldoende ervaringen te vinden over dit programma. Op de website van Rolf zijn er ook ervaringen gedeeld van mensen, maar ik zeg altijd dat die iets minder betrouwbaar zullen zijn, want wij van WC eend adviseren… enzovoort.

Op google en social media ben ik verder gaan zoeken naar ervaringen. Om het makkelijk te maken heb ik een opsomming gemaakt van de positieve reacties die ik heb kunnen vinden:

 • Dankbaar
 • minder stress na één week
 • minder piekeren
 • rustiger in hoofd
 • meer plezier
 • laagdrempeligheid van de cursus
 • meer in het moment leven
 • nieuw leven gekregen

Slechte of afkeurende reacties heb ik niet kunnen vinden op internet. Nu bestaat in dit leven 100% tevredenheid niet, maar deze mensen zijn in ieder geval niet zo erg teleurgesteld dat ze online een negatieve recensie hebben geplaatst.

“We mogen er dus vanuit gaan dat de meeste gebruikers van ‘Mindfulness Voor Het Dagelijkse Leven' happy gebruikers zijn”

Wat zijn nog meer voordelen van de mindfulness cursus?

De cursus mindfulness voor het dagelijkse leven biedt veel voordelen. Je leert niet alleen op welke manier mindfulness werkt. Maar ook hoe je het kunt inzetten in je dagelijkse leven.

 • De lessen nemen dagelijkse maximaal 30 minuten in beslag. Vaak minder.
 • Je leert hoe je minder stress kunt ervaren.
 • Je krijgt meer inzicht in een goede balans tussen werk en privé.
 • Je gaat aan de slag met leven in het hier en nu.
 • Je ervaart snel meer controle en positiviteit.
 • Je krijgt inzicht in de rol van ademen in het leven.

Zijn er nadelen van deze mindfulness cursus?

En net als de voordelen zijn er ook nadelen. Hoewel deze niet opwegen tegen de genoemde voordelen is het toch goed om ze te weten en even door te nemen:

 • Niet voor iedereen is mindfulness binnen de comfortzone.
 • Je hebt iedere dag even de tijd nodig voor mindfulness.
 • De cursus bestaat uit dagelijkse e-mails (niet uit een boek)

Bekijk en bestel via mijn pagina de cursus met een flinke korting<<

Overzicht van de inhoud online cursus ‘Mindfulness Voor Het Dagelijkse Leven'

Wie denkt dat een mindfulness training alleen klassikaal kan worden gevolgd heeft het mis. In de beslotenheid van je eigen vertrouwde en veilige omgeving kun je met behulp van laagdrempelige oefeningen en opdrachten tot opperste mindfulness komen. Daar hoef je echt de deur niet voor uit.

Hoe ziet het “leerprogramma” er uit? Gedurende 8 weken kun je (onder andere) het volgende verwachten:

 • video en audiobestanden om Mindfulness oefeningen te illustreren en te begeleiden
 • dagelijkse e-mails met gedetailleerde mindfulness oefeningen
 • ongeveer 30 minuten per dag Mindful bezig zijn met deze oefeningen
 • wekelijks specifieke Mindfulness aspecten nader bekijken
 • nieuwe gewoonten aanleren die Mindfulness bevorderen
 • extra informatie om je dagelijks leven meer Mindful te maken

Extraatjes

Bovenop bovenstaande cursus ontvang je er van Rolf een gratis bonus cadeau (t.w.v. € 27,00) bij. Een ebook ‘Mindfulness op het werk van stress en chaos naar plezier en passie'

In het vierde kwartaal van 2020 hadden bijna 8,9 miljoen mensen betaald werk. Dat is meer twee op de drie Nederlanders in de leeftijd van 15 tot 75 jaar. Daarom bedacht Rolf dat het nuttig zou zijn om een ebook te schrijven over mindfulness op het werk.

Veel van onze stress en frustraties komt mede door ons werk. Dit ebook kan ervoor zorgen dat we meer plezier ervaren op ons werk. Deze korte cursus duurt zeven dagen en is een goede toevoeging op de cursus ‘Mindfulness Voor Het Dagelijkse Leven'.

Op je werk kom je vaak lastige situaties tegen en hier wordt dan op in gegaan. Vaak besef je thuis pas wat je het beste kunt zeggen op die ‘vreemde opmerking' van jouw collega of baas. Herkenbaar?

Dan is deze gratis extra module ook iets voor jou. Deze module kun je absoluut als waardevol zien en sluit naadloos aan op de volledige cursus.

mindfulness voor het dagelijkse leven bonus

“Mindfulness voor het dagelijkse leven cursus incl. extra bonus

Wat is de prijs en wat zijn de voorwaarden?

De complete cursus wordt aangeboden voor een totaalbedrag van € 188,- maar via deze kortingspagina betaal je slechts € 47,-.

Voor de kennis en aandacht die je krijgt tijdens deze 8 weken durende cursus vind ik het bedrag zéker niet te hoog. Deze prijs vind ik super netjes. Voor deze investering ontvang je elke dag een e-mail met kennis, tips en aanknopingspunten om een zo relaxed mogelijke levensstijl te ontwikkelen.

De cursus heeft meer inhoud dan enkel geschreven stukken/ geschreven teksten. De audio en video's zorgen ervoor dat het bedrag naar mijn mening hoger had kunnen zijn. Daarom durf ik te stellen dat de investering voor niemand een probleem hoeft te zijn en daarom is deze training voor iedereen toegankelijk.

Garantie

Wat wellicht ook nog een fijne bijkomstigheid is, is dat Rolf duidelijk aangeeft wanneer je na afloop van de cursus geen verschil merkt, je het totale aankoopbedrag terug krijgt.

Om die reden loop je dus geen risico dat je tegen een zeperd oploopt dus heb je niets te verspelen… Alleen maar te winnen! Rolf kan deze garantie enkel en alleen geven als hij zelf 100% achter zijn cursus staat en er zeker van is dat het werkt.

Mindfulness online… werkt dat?

De cursus Mindfulness voor het Dagelijks leven wordt niet afgesloten met een examen. Desondanks is het slagingspercentage bijna 100% en het resultaat 1.000 keer meer waardevol dan een diploma of certificaat.

“Omdat een dagelijks leven dat meer relaxt is, minder gestrest, beter gefocust en gevuld met gelukkiger gevoel het allerbelangrijkste is”

Conclusie: Beste Mindfulness Cursus voor slechts 47 euro!

Met de cursus mindfulness voor het dagelijkse leven ga je daadwerkelijk positief veranderen. eigenlijk is het ook een echte (populair gezegd) no-brainer. Voor die minimale investering haal je echt iets in huis waarvan ook jouw omgeving ziet dat je aan het veranderen bent.

Daar kan geen enkele mindfulness docent tegenop. Ook de mailtjes blijven natuurlijk eeuwig van jou. Stop ze in een speciale map naast jouw e-mail inbox en pak het er later nog eens bij. Of deel het met een goede vriend of vriendin.

Die minimale investering kan je voldoen via:

 • iDEAL
 • iDEAL QR
 • PayPal
 • Bancontact
 • Sofort

Na betaling zal de eerste mail van Rolf van Baalen direct jouw kant op komen. Handig is ook om even te kijken naar je ongewenste/ spam mail. Het komt vaker voor dat je lang aan het wachten bent op de eerste mail, terwijl deze al lang verzonden was maar in je ongewenste/ spam box zit.

Hoewel ik je nog lang niet alles over deze cursus heb verteld zit mijn review (of persoonlijke ervaring) er alweer op. Ik zou zeggen ga ervoor en volg deze online mindfulness cursus want ik kan je deze cursus zeker aanbevelen omdat het je veel zal brengen.

Zeker wanneer jij klaar bent voor een volgende stap in je leven! Onthoud het volgende dan ook: ‘Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg'.

Normaal betaal je € 188,- via deze link slechts 47,- Klik en ga direct naar de actiepagina van Rolf van Baalen<<

Reactie plaatsen

50 Tips om direct jouw zelfvertrouwen te vergroten boek

Wil je meer zelfvertrouwen?