arrow_drop_up arrow_drop_down
Ondergedoken om boek Doelen bereiken voor Dummies te schrijven...
19 juli 2010 

Ondergedoken om boek Doelen bereiken voor Dummies te schrijven...

De komende weken ben ik vrijwel continu achter mijn computer te vinden. Van heel vroeg tot heel laat werk ik aan een nieuw boek: Doelen bereiken voor Dummies. Al heel lang wilde ik graag een boek schrijven voor de Dummie-serie van uitgeverij Pearson en nu heb ik die kans gekregen. Het wordt een heel actief boek met veel kleine stukjes, opdrachten en met een wat andere kijk op doelen bereiken en het pad naar Expert Zelfvertrouwen. Gewoon doelen najagen werkt namelijk niet. Daar is heel wat extra voor nodig. Wat? Dat schets ik in de drie delen van het boek. Een compleet actieplan met stappenplan aan het eind om ook daadwerkelijk blijvend resultaat te boeken en je zelfvertrouwen een flinke boost te geven.

Ik heb er veel zin in, het eerste deel is nu bijna af en nu ga ik in volle vaart verder. Over een aantal maanden hoor je meer, ook over de actie die rond dit boek zal worden gehouden. En, voor mij extra spannend, het boek wordt ook in het Engels vertaald en op de Engelse en Amerikaanse markt ter uitgave aangeboden. Ik zal de komende maanden wat extra visualisaties toepassen om het boek daar ook echt op de markt te krijgen…

En ja, als je dus even niet direct een antwoord krijgt op je mail aan mij, dan weet je dat ik ergens in een kelder zit te zweten…

Reactie plaatsen

Wil je meer zelfvertrouwen?