arrow_drop_up arrow_drop_down

Jouw zelfvertrouwen vergroten?

Ontdek de weg naar optimaal Zelfvertrouwen met onze training:

 • Zou je willen dat je 100% Zelfvertrouwen had in elke situatie?
 • Voel je je oké, maar niet 100 procent gelukkig? 
 • Heb jij patronen die je maar niet doorbreekt?

De sleutel naar zelfvertrouwen ligt in jezelf en dit is de manier om hem te vinden! Bekijk hieronder of deze training iets voor jou is...

Zelfvertrouwen opbouwen? Dat kan jij ook!

In de afgelopen 25 jaar heb ik ontdekt hoe het voor iedereen mogelijk is om zelfvertrouwen op te bouwen, eigenwaarde te vergroten en lekker in zijn of haar vel te zitten. 

Ik ben Eddie van der Wereld, internationaal trainer, coach en auteur en heb ontdekt dat voor iedereen de formule Zelfvertrouwen = Vaardigheid X Waardigheid geldt. 

In al die jaren heb ik duizenden mensen mogen trainen. Telkens weer ontdekken zij dat ze veel meer kunnen bereiken dan ze ooit hadden gedacht. 

Verder heb ik mensen in positieve zin zien veranderen en enorme grenzen zien verleggen, zien groeien naar de Expert Zelfvertrouwen Status. Daarom ben ik er van overtuigd dat JIJ dit ook kan! 

Daarom heb ik besloten om, naast live trainingen, ook online trainingen te ontwikkelen. Zodat jij in je eigen tijd, in je eigen omgeving en in je eigen tempo de touwtjes van je leven in handen gaat nemen. 

Met simpele, makkelijk te leren technieken, door je eigen interne hulpbronnen in te schakelen. Want daardoor wordt het ook makkelijker om blijvend te veranderen!

Wil jij ook patronen doorbreken en groeien tot Zelfvertrouwen Expert?

Na 25 jaar Zelfvertrouwen trainingen geven kan ik jou exact vertellen WAT er voor jou goed werkt, HOE het werkt en WAAROM het werkt

Zelfvertrouwen in je totale leven?

Onderdelen en technieken uit het uitgebreide en multimediale Laten We Wel-Zijn! programma van Eddie van der Wereld heeft al duizenden mensen geholpen. In deze training ontdek je de o.a. de Welzijnstechniek. Deze Welzijnstechniek traint je stap voor stap richting geluk en vertrouwen in alle facetten van je leven: lichaam, carrière en bezit, relaties, eigenwaarde en zingeving.

 • Zelfvertrouwen.com mag zich gecertificeerd Partner van Webwinkel Keur noemen. Dit betekent dat haar opleidingsprogramma voldoet aan de inhoudelijke eisen die Webwinkel Keur stelt aan leeractiviteiten voor e-business. Het Webwinkel Keur staat voor betrouwbare webwinkels.

  Hallo Eddie, Dank je wel voor deze online cursus. Ik ben er van overtuigd dat het werkt, ik ben er nu een paar dagen mee bezig en ik voel dat er wat verandert. Misschien dat ik later nog een 1-op-1 training bij je wil volgen maar eerst wil ik dit in mijn routine opgenomen hebben en zien wat ik er mee teweeg kan brengen. Ik laat nog van mij horen Eddie. Nogmaals hartelijk dank!

  ~ Ellen ten Cate

  Hallo Eddie, Bedankt voor je online training! Ik ben begonnen (en nog bezig) met je ebook, heb inmiddels ook je boek Laten we Welzijn! en ben nu met de online training begonnen. En met al jouw hulp erbij gaat het mij zeker lukken! Sinds het starten en nu, zit enkele weken, maar ik ben inmiddels al zoveel gegroeid. Nooit gedacht dat ik dat allemaal kon.

  ~ Saskia van Rosmalen

  Hoi Eddie, ik sta nog steviger in het leven en met behulp van jou heb ik echt

  waanzinnig veel inzichten gekregen. Ik heb ze direct al toegepast op mijn werk en in privé sfeer. 

  Met sommige oefeningen ben ik gelijk met mijn partner aan de slag gegaan en ik zie gelijk resultaat. Veel onderdelen waren voor mij zeer aansprekend tijdens deze training. 

  ~ Alexander Hop

  Ontdek de 10 modules uit deze Zelfvertrouwen training

  Module 1: Hoe werkt het en wat krijg je allemaal?

  Zelfvertrouwen is de basis van alles in jouw leven. Veel mensen falen doordat ze niet bij de basis beginnen als ze aan het werk gaan om hun zelfvertrouwen te vergroten. Ook vertel ik je in deze eerste module meer over mijzelf en ga jij aan de slag met je doelen om deze training succesvol voor jezelf te maken. Ook krijg je een prachtige opdracht om te zien waar jij staat in het nemen van actie. Verder krijg je de nodige downloads, waaronder een bijzonder nuttige MP3. Natuurlijk is het vanaf dag 1 al mogelijk om al jouw opmerkingen en vragen te stellen!

  Module 2: Inleiding in Laten We Wel-Zijn!

  Ik ga je vertellen over de achtergrond van de 5 geluksvragen en de 15 geluksbehoeften en wat de piramide van Maslov hiermee te maken heeft. Je leert het waarom van herkennen, erkennen en loslaten van patronen. Ook heb ik een oefening om je te zien dat je veel meer kunt dan je denkt! Als bonus ontvang je een geleide meditatie gericht op actie nemen i.p.v. reactie. natuurlijk geldt ook nu weer: mocht je opmerkingen of vragen hebben, stel die dan gerust!

  Module 3: Jouw Bewuste versus onbewuste

  In deze module laat ik je zien hoe belangrijk jouw bewuste en onbewuste zijn. Dit heeft ook weer alles te maken met jouw droomboek en collage. Ik ga het ook nog hebben over angst als remmende factor en angst als kracht. Er zijn dit keer meerdere bonussen: een speciale speedcoachingsessie en een pdf met positieve overtuigingen. Vragen stellen en opmerkingen plaatsen mag altijd bij mij. Ik help.

  Module 4: Actie met het Welzijnsprotocool

  Je gaat in actie met het zogenaamde Welzijnsprotocol. De basis (zeer uitgebreid) voor je vijf geluksgebieden om volledig op kracht te komen, zijn en blijven. Als je de basis onder de knie hebt, dan kun je zelfstandig verkorte versies invoeren, sneller gaan, enzovoort. Nu eerst de discipline om het volledig te leren. Het gaat je veel opleveren als je hier de nodige tijd in steekt! Mocht je opmerkingen of vragen hebben, stel die dan gerust.

  Module 5: Turbo Welzijn en waarom doe ik het?

  Vanaf deze sessie gaat het steeds leuker worden ;) Want je gaat steeds actiever aan de slag. Niet alleen tijdens deze training, ook hierbuiten. In je werk, met je relaties, met jezelf, met je eigenwaarde, met zingeving. Kortom, al je geluks gebieden worden meer en meer in balans en enthousiast door jouw ontwikkeling en groei. We gaan het Turbo Welzijnsprotocol doen in woord en beeld en natuurlijk gaan we aan de slag met de eerste geluksvraag: Waarmee doe ik het?

  Module 6: Wat heb ik?

  We gaan het hebben over je bezit en over je carrière. We gaan onderzoeken hoe jij daar in je vel steekt. We zoemen ook in op de geluksbehoeften die bij bezit horen en natuurlijk onthul ik het echte geheim van creatieDaarna ga je zelf een geldtest doen en neem ik je weer mee op de vernieuwende methode van patroon herkenning door middel van geleide visualisatie. En aan het eind van deze training krijg je weer diverse bonussen.

  Module 7: Wie wil ik zijn?

  Een bijzonder boeiend deel van de online zelfvertrouwen training Laten we Wel-Zijn! is de zevende. Daarin ga je namelijk aan de slag met positieve en negatieve kernovertuigingen. Misschien heb je er nog nooit van gehoord, dat is prima. Je ontdekt hoe je overtuigingen veel meer invloed hebben op je dan je denkt. En natuurlijk is er ook een MP3 om je focus op de positieve te richten. Want dat helpt je op weg naar Expert Zelfvertrouwen!

  Module 8: Met wie ben ik?

  Relaties staan tijdens deze module centraal. De relatie met jezelf en vooral de relatie met anderen. Zowel vriendschappelijk als intiem. Het geluksgebied relaties wordt onder de loep genomen en met behulp van de Welzijnstechniek en een MP3 ga je aan de slag om van elke relatie een ‘feest’ te maken. Met alle uitdagingen die dat met zich meebrengt…

  Module 9: Waar doe ik het voor?

  Weer jij je ‘reden van bestaan’? Weet jij waarvoor je het doet in het leven? Module 9 gaat daar vooral over. Je gaat aan de slag met wat je de ‘missie’ van je leven zou kunnen noemen en op diverse manieren maak je daar kennis mee. Dat hoeft niet heel verheven te zijn. Je kunt op allerlei manieren vorm geven aan dat wat je gelukkig maakt in je leven. Bij die ontdekkingstocht wens ik je veel plezier! Mocht je opmerkingen of vragen hebben, stel die dan gerust.

  Module 10: Jouw geluk waarnemen!

  De laatste module gaat over je geluk waarmaken. Over hoe je nou echt een expert zelfvertrouwen wordt. Na alle lessen weet je vast dat ik doel op actie, op discipline en op stap voor stap de berg nemen. Merk dat je gegroeid bent, vier feest en ga er bewust voor in je leven. Je onbewuste staat, als het goed is, nu helemaal tot je beschikking. Je hoort succesverhalen en inmiddels heb jij nu jouw eigen succesverhaal te vertellen. Complimenten van mijn kant! Veel geluk, succes en natuurlijk plezier bij dit laatste deel. Je kunt het!

  Bonus 1: Ontvang direct het fysieke boek!

  De online training Zelfvertrouwen training Laten we Wel-Zijn! is natuurlijk de ultieme verdieping van het boek Laten we Wel-Zijn! Het geeft je de Welzijnstechniek en traint je stap voor stap richting geluk en vertrouwen in alle facetten van je leven: lichaam, carrière en bezit, relaties, eigenwaarde en zingeving.

  Als extra bonus ontvang je ook het fysieke boek thuisgestuurd. Zodra je bestelling binnen is wordt het fysieke boek discreet naar je verzonden.

  Bonus 2: Ontvang vandaag alle ebooks!

  Ontvang direct 5 ebooks die jouw gaan helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen. Wanneer je deze ebooks hebt doorgenomen weet je echt alles over zelfvertrouwen en hoe je dit kan vergrotenDe training  én deze 5 ebooks blijven eeuwig van jou. Inloggen kan altijd. Alsjeblieft!


  Ook al deze titels zijn straks allemaal voor jou. Deze 5 ebooks ontvang je nu tijdelijke als extra bonus bij de Laten We Wel-Zijn! Training.

  Video's

  Bekijk de training online. Kijk waar, wanneer en zovaak je maar wilt! Alles blijft eeuwig beschikbaar.

  Speedcoaching

  Jouw onbewuste wordt aangesproken en neemt je mee in een proces van verandering.

  Audio

  Beluister de audio van de trainingen gemakkelijk op bijvoorbeeld je ipad of telefoon.

  Downloads

  Downloadbare werkboeken, werkkaarten, meditaties, coachsessies en opdrachten

  297,-

  Laten We Wel-Zijn! (incl. het boek)

  • Wil jij echt grote stappen maken om jouw zelfvertrouwen te vergroten?
  • Stap voor stap groeien met begeleiding van een ervaringsdeskundige?
  • Ben je klaar om afscheid te nemen van je 'oude ik'?
  • Profiteren van een investering waar je normaal nog niet eens een dag training voor hebt?

  Dan is dit het meest complete programma wat je online tegen zult komen. Je profiteert van 25 jaar ervaring van een expert in Zelfvertrouwen verbeteren.
 • ‘Hallo Eddie, Ik heb de training Laten we Wel-Zijn! aangeschaft en uitgewerkt. Sindsdien gaat het stukken beter met mij. Ik was ziek thuis met een burnout. De verandering begon na twee weken oefenen. Mijn denkwijze werd niet meer overheerst door negatieve of beladen gedachtes en zelfs in mijn slaap hoorde ik mezelf zeggen dat ik het waard ben! Sindsdien weet ik dat ik het waard ben, voel het ook zo en men ziet het ook zo. Mede door jouw (digitale) ondersteuning en natuurlijk mijn eigen inzet!'.

  ~ Mignon Fredriksz

  ‘Vol verbazing merkte ik tijdens de online training dat ik veel onderdelen zonder angst, ofwel met heel weinig, of even een flits en dan ging ik het gewoon doen. Dus dit kan ik ook doen in de realiteit/dagelijks leven. Gewoon erop af gaan, stap voor stap, DOEN. Ik doe veel meer leuke dingen, maak plezier, leer te genieten, lachen, organiseer (leuke) dingen, kortom ga eindelijk LEVEN. Ik kijk daarbij nu naar wat mijn mogelijkheden zijn en niet naar onmogelijkheden'.

  ~Ankie van Zijll de Jong 

  Krijg nu direct toegang tot de cursus Laten We Wel-Zijn!

  Niet tevreden? Geld terug!

  Let op: In deze geweldige online training naar meer zelfvertrouwen krijg je in tien sessies diverse technieken om op al je levensgebieden meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. In totaal krijg je meer dan veertig uur aan materiaal en nog een aantal bonussen, zoals ebooks, flowcharts, speedcoachingsessies en natuurlijk kun je via de ledenomgeving 10 weken lang rekenen op coaching door mij zelf. Mocht het je toch niet bevallen, dan is er de 14 dagen geld terug garantie, zodat je ook nog eens geen enkele risico loopt! Ik wens je veel plezier met de training!