arrow_drop_up arrow_drop_down

Wil jij jezelf ontplooien... Of blijf je een olifant?

Wie zijn de mensen achter Zelfvertrouwen.com en waarom zou jij er naar kunnen luisteren?

Vanaf het moment dat je wakker wordt, tot het moment dat je in slaapt valt…

Alles wat je in de tussentijd doet heeft een impact op jouw

mentale en fysieke zelfvertouwengezondheid

Wij zijn hier om jou te voorzien van flink veel informatie via blogs, speedcoaching,

boeken en programma’s zodat jij de juiste beslissing kunt maken

om jouw zelfvertrouwen enorm te vergroten, succes!

Bij Zelfvertrouwen.com hebben we het idee dat ook jij gewoon de kracht hebt om 

jouw zelfvertrouwen weer in 

eigen hand te nemen!

Ons vrolijke Zelfvertrouwen.com team

Ralph J. Siebers

Zelfvertrouwen Expert

Eddie van der Wereld

Zelfvertrouwen Expert

"Onze missie is om 100.000 mensen online te bereiken en iedereen te laten stralen 

van zelfvertrouwen"

Wat zeggen anderen over ons?

Dag Eddie en Ralph,


Ik heb de boeken Creëer je Eigen Toekomst en Laten we Wel-Zijn! aangeschaft en uitgelezen. Sindsdien gaat het stukken beter met mij. Ik was ziek thuis met een burnout. Door het lezen en het uitvoeren van de oefeningen kan ik nu veel beter relativeren, loslaten en vooral genieten. 


In de tussentijd was ik werkeloos geworden en door veel met de technieken te werken stond ik open voor veranderen en creaties. Op een heel relaxed moment kreeg ik het verlossende belletje dat ik ben aangenomen in een baan waar ik mijn kwaliteiten, kennis en competenties goed in kan gebruiken.

Mignon Fredriksz

Hallo Eddie en Ralph,


Dank je wel voor deze online cursus. Ik ben er van overtuigd dat het werkt, ik ben er nu een paar dagen mee bezig en ik voel dat er wat verandert. Misschien dat ik later nog een training bij jullie wil volgen maar eerst wil ik dit in mijn routine opgenomen hebben en zien wat ik er mee teweeg kan brengen.


Ik ben ook op andere manieren met energie bezig en dit is weer een andere insteek die ik ook graag wil onderzoeken. Echt tof dat je de mogelijkheid geeft om dit gratis te leren, het zijn waardevolle technieken en ze kosten alleen wat doorzettingsvermogen en inzicht.

Ellen ten Cate