arrow_drop_up arrow_drop_down
Nooit meer Zorgen of Stress Review E-cursus [april 2021]
12 april 2021 
in Stress

Nooit meer Zorgen of Stress Review E-cursus [april 2021]

Nooit meer Zorgen of Stress?

Heb je veel zorgen en stress? En kun je wel wat structuur gebruiken? Dan past de cursus nooit meer zorgen of stress absoluut bij jou! Want tijdens de cursus ga jij aan de slag om alle spanningen uit het leven los te laten. Je krijgt daarbij rechtstreekse tips uit de praktijk. En ga je inzien waar het vaak mis bij je ging…

Ik heb de cursus Nooit meer Zorgen of Stress net afgerond en ben dik tevreden. Het volgen van de cursus vond ik niet lastig of zweverig, maar concreet en heel eerlijk.

Het kan daadwerkelijk ingesleten en vaste patronen bij jou doorbreken. Ontdek hieronder of de cursus Nooit meer Zorgen of Stress ook iets voor jou is:

Nooit meer Zorgen of Stress – inhoudsopgave:

[[showindex]]

Video – Nooit meer Zorgen of Stress

Mijn review over de cursus Nooit meer Zorgen of Stress

In deze review ga ik eerst ophelderen wat ook alweer spanningen zijn en wat daar de oorzaak van is. Vervolgens bekijken we samen hoe we omgaan met deze spanningen. En dan gaan we zien of de E-cursus Nooit meer Zorgen of Stress écht geschikt is voor jou om jou te helpen stress te laten verminderen. Of misschien zelfs helemaal te laten verdwijnen. Veel plezier!

Veel voorkomende spanningen

Wanneer je te maken hebt met veel stressvolle situaties, dan ervaar je spanningen, die je zowel lichamelijk als geestelijk voelt. Stressmomenten geven een bepaalde spanning aan je lichaam.

Bij sommige aangelegenheden is dat juist oké. Zit je voor een belangrijk tentamen, dan mag je best een beetje gespannenheid voelen. Dat zorgt er juist voor dat je op je allerbest gaat presteren.

“Stress wordt door het stresshormoon cortisol in de bijnieren aangemaakt. Je bent dan alert en zal goed kunnen reageren op bepaalde situaties”

Spannende zaken als bijvoorbeeld een speech moeten houden of je handtekening zetten bij de Burgerlijke Stand, kunnen een zekere mate van druk opleveren. Dit is echter gezond en verdwijnt weer, nadat de handeling achter de rug is. Het is niet erg om even ergens buikpijn over te hebben. Daar wordt je sterk van.

Wat is Stress? – Klokhuis.nl

Als je mijn artikelen of de website al wat langer volgt, weet je dat ik ook 2 dagen leerkracht ben. Met de kinderen uit mijn groep 8 heb ik natuurlijk ook open gesprekken over stress en wat stress met je kan doen. (Ook op jongere leeftijd al).

Via het klokhuis.nl hebben we een prachtig filmpje hierover bekeken. Misschien is het onderstaande filmpje iets te kinderachtig voor je, maar toch raad ik je aan om het even te bekijken. Alle info over stress wordt zó ontzettend duidelijk uitgelegd:

Andere oorzaken van spanningen

Stresssituaties kunnen op een vervelende manier invloed uitoefenen op een persoon. De een kan beter tegen een bepaalde gebeurtenis, dan de ander. Trek jij je snel iets aan en blijf je hangen in een bepaald stressmoment, dan kan dit een negatief gevolg hebben voor zowel je lichamelijk als geestelijk welzijn.

Het hormoon cortisol welke hier verantwoordelijk voor is, wordt niet meer afgebroken en blijft voortdurend in je lijf aanwezig. Het is natuurlijk niet gezond wanneer je constant op een te hoog alert level zit. Dit uit zich op den duur in een burn-out. Uitputting, hoofdpijn en geheugenproblemen zijn het gevolg.

Tips bij een chronisch overspannen gevoel.

Een aantal adviezen wanneer je geveld bent door een burn-out zijn o.a.:

 • Probeer veel te slapen en vermijdt een overdaad aan prikkels
 • Sporten kan helpen om een burn-out te voorkomen. Ga echter niet met een burn-out volledig los in de sportschool. Doe het rustig aan en maak wanneer je het kunt een dagelijkse wandeling
 • Probeer een bepaald ritme aan te houden. Slaap niet tot 10 uur in de ochtend, wanneer je dit eerder ook niet deed, maar sta gewoon op tijd op. Ga ook niet te laat naar bed
 • Probeer multitasking te voorkomen en doe één ding tegelijk
 • Ben je al bekend met mindfulness en yoga? Dit kan stress ook doen verminderen. Hieronder vertel ik je er meer over:

Wat doet Mindfulness met je?

“Kort gezegd betekent mindfulness dat je moet leven met aandacht. Aandacht voor je lichaam en voor je geest”

Voor veel mensen een moeilijke opgave omdat er ontspanning voor nodig is om dit te bereiken. Onderga je mindfulness, dan stop je met piekeren, vergeet je je zorgen en zal je dus minder stress ervaren. Je zit beter in je vel.

Leven met volle aandacht is moeilijk. De meeste mensen zijn niet bezig met het hier en nu, maar steeds weer met wat er de rest van de dag moet gebeuren. Zo kun je eigenlijk ook niet echt genieten van bepaalde momenten. Ook zal je innerlijke criticus vol aan staan…

Als je steeds in gedachten hebt dat je straks boodschappen moet doen, je bibliotheekboeken op tijd moet inleveren en o,ja nog even je vriendin moet appen of bellen, dan ben je steeds in de toekomst bezig om te bedenken of alles wel goed komt.

Mindfulness ervaren is genieten van het moment. Kijk maar eens op onze website bij andere blogs. Deze manier van ontspannen geeft goede prestaties en zorgt voor meer focus op het moment.

Voordelen van Mindfulness zijn:

 • Verlaagt de spanningen in het dagelijks leven. Bedenk het maar; gezin, werk, sociale contacten enz.
 • Zorgt voor meer productiviteit
 • Grotere focus, dus het bespaart tijd
 • Een gelukkiger leven, meer genietmomenten
 • Je leert om van elke situatie iets moois te maken
 • Je zal kleine dingen meer gaan waarderen en er ook daadwerkelijk van gaan genieten

Dit alles kan worden bereikt met eenvoudige, maar zeer effectieve technieken.

Online e-cursus Nooit meer Zorgen of Stress?

Om op een nuttige manier je zorgen kwijt te raken, is het prettig om een online cursus te volgen. Online leren heeft als voordelen dat je in je eigen omgeving alles tot je kunt nemen en je de deur niet meer uit hoeft.

Tob je veel over de toekomst of ben je steeds met het verleden bezig? Negatieve gedachtes, onrustig of nerveus? Dan ben je niet de enige. Veel mensen hebben tegenwoordig last van dit soort verschijnselen.

Het heeft alles met de tijd te maken waarin wij leven. We gunnen onszelf geen rustmomenten meer en denken, ach als ik over 3 maanden met vakantie ga, dan zal ik wat aan mijn spanningen gaan doen. Dan kan je echter te laat zijn en al met een burn-out thuis zitten.

Je hebt dan misschien wel helemaal geen zin meer in die vakantie. Schuif je spanningen niet voor je uit, maar begin er vandaag nog aan. Online is ontzettend veel mogelijk.

De basis van een gelukkig leven

De basis van een goed leven, zit hem in hoe jij je voelt. Zit je goed in je vel dan pas kan je een gelukkig leven leiden de E-cursus Nooit meer Zorgen of Stress kan je op weg helpen om:

 • Innerlijk tot rust te komen
 • Meer ontspanning te krijgen
 • Je krijgt veel meer energie en voelt de vrijheid van loslaten
 • Geeft innerlijke kracht en vertrouwen in het leven
 • Laat je positief denken en je zorgen vergeten
 • Je krijgt een stap voor stap begeleiding
 • Gegarandeerde resultaten

Nooit meer Zorgen of Stress Review E-cursus

Nooit meer Zorgen of Stress – uitleg online cursus

Hierboven ben ik dieper ingegaan over wat stress nu precies is. Wat je er zelf aan kunt doen en hoeveel invloed negatieve stress heeft in jouw persoonlijke leven. Stel eens de volgende korte vragen aan jezelf:

Heb je veel zorgen?

Ervaar je veel stress?

Kan je wel wat structuur gebruiken?

Dan past de cursus Nooit meer Zorgen of Stress absoluut bij jou! Want tijdens de cursus ga jij aan de slag om alle spanningen uit het leven los te laten. Je krijgt daarbij rechtstreekse tips uit de praktijk. Niet alleen van de bedenker van de cursus, maar van veel meer personen.

Frank de Moei van NewStart.nl

Als je voor de cursus Nooit meer Zorgen of Stress kiest haal je meer dan 25 jaar ervaring in huis. De cursus is namelijk door niemand minder dan Frank de Moei gemaakt.

blijvend-zelfvertrouwen-ervaringen-frank-de-moei

Frank de Moei staat garant voor topkwaliteit

Je hebt hem misschien ook al voorbij zien komen met zijn website NewStart. De plek waar hij zijn expertise en passie voor het leven met je deelt.

Met deze cursus kies je dus echt voor waardevolle handvatten om te leren hoe jij je leven weer in goede banen kan leiden zonder zorgen of stress. Het is weer tijd om te gaan ontspannen. Om te werken aan plezier in het leven en meer structuur en overzicht. En dat ga je dan ook doen. De cursus is echt een aanrader en heeft inmiddels al vele duizenden mensen op de rit geholpen.

Een stressvol leven krijg je niet van de een op andere dag zoals ik al aangaf in mijn artikel. Het is iets dat er langzaam maar zeker in sluipt en als je over de spreekwoordelijke grens gaat pas tot uiting komt. Wat zich uiteindelijk kan gaan uiten tot overspannen zijn of zelfs een burn-out.

Het is dus zaak om er ook mee aan de slag te gaan als het je nog niet opvalt. Dat maakt deze cursus een aanrader. De cursus is meer dan compleet en je gaat er op je eigen manier, maar onder begeleiding mee aan de slag.

nooit-meer-zorgen-of-stress

Wie heeft de cursus Nooit meer Zorgen of Stress gemaakt?

Ik heb het je al een beetje verteld. De maker achter deze geweldige cursus is niemand minder dan Frank de Moei. Een man die met meer dan 25 jaar ervaring in coaching en een ongekende passie voor jou in een geweldige cursus heeft gestopt.

Dat heeft Frank gedreven om deze cursus te maken, om meer mensen te helpen bij een druk en stressvol leven. Ik ga je iets meer over Frank vertellen:

“Achter Frank gaat een echte coach schuil met verstand van stress, zelfvertrouwen, het leven en plezier in het leven terugkrijgen”

De basis van zijn ervaring en kennis ligt bij mensen helpen om weer grip op het leven te krijgen. Als coach is Frank dan ook aangesloten bij verschillende Nederlandse keurmerken waaronder de NOBCO. Dit is de Nederlandse Orde van Beroeps Coaches. Niet de minste en het vertelt veel over de kwaliteit als je het mij vraagt. Daar kom je immers alleen onder strikte voorwaarden bij.

De ervaring die Frank heeft zul je absoluut terugvinden in de cursussen die hij aanbiedt. Omdat hij precies weet hoe hij de gevoelige snaar moet raken om je in beweging te brengen. Dat zet hij dan ook zeker in bij zijn programma Nooit meer Zorgen of Stress.

Zelfontwikkeling is dus niet nieuw voor Frank. Sterker nog het is inmiddels zijn core business geworden waar hij ook jou mee kan helpen. Als je voor deze cursus kiest tenminste, want die stap en keuze bepaal je helemaal zelf.

Nog steeds zorgen en stress maar nog niet gestart?

Als jij veel zorgen en stress hebt wil je daar zo snel mogelijk vanaf. Maar het moet daarbij ook op een goede manier gebeuren, waar je ook later veel profijt van hebt. Daarop is het programma van Frank de Moei ook ingericht. Om jou snel te helpen je stress en zorgen te verminderen. Waarbij het uitgangspunt een houding ontwikkelen die je nooit meer in de steek laat is. Niet gek toch?

Je voelt je misschien onrustig, bent een piekeraar en mist de zekerheid van het leven. Het zijn stuk voor stuk tekenen dat jij niet optimaal kunt genieten van het leven. Je bent namelijk altijd bezig om je zorgen te maken over wat er op je pad komt. Precies, daar moet je vanaf. En dat ga je doen met de cursus Nooit meer Zorgen of Stress. Omdat je op je eigen manier, zonder verantwoording aan anderen aan de slag kunt.

Waarom zou je ook niet investeren in de cursus Nooit meer Zorgen of Stress? Als dat is wat jij nodig hebt om meer van het leven te genieten, inzichten te krijgen en vooral alles weer voor elkaar te krijgen.

Je hoeft absoluut niet bang te zijn dat het je weer heel veel tijd kost. Want uiteindelijk gaat het je veel tijd opleveren en heb je minder stress. Je werkt voortdurend aan een zorgeloos leven en krijgt alle handvatten die je voortdurend op jouw unieke en misschien drukke leven kunt toepassen.

minder-stress-cursus

Herken jij de onderstaande punten ook bij jezelf?
Wellicht herken jij je in een van de onderstaande stellingen?

 • Je bent een echte piekeraar over alles uit het leven
 • Je voelt je voortdurend onrustig, onzeker en twijfelt
 • Je hebt altijd en overal negatieve gedachten over
 • Je kunt niet volop van het leven genieten
 • Je geeft steeds opnieuw aandacht aan je gedachten
 • Je wilt alles onder controle houden

Al zou jij je maar in één van de bovenstaande stellingen kunnen vinden is dat al reden om voor de effectieve cursus Nooit meer Zorgen of Stress te kiezen. Het een sluit het andere niet uit. Je kunt er bovendien direct mee beginnen.

Inmiddels hebben al meer dan duizenden mensen aan deze cursus deelgenomen. En doorgaans met groot succes! Het heeft deze groep mensen absoluut veel veranderingen (in positieve zin) gebracht.

Wat ga je tijdens de cursus Nooit meer Zorgen of Stress leren?

Bij een eerste stap in deze cursus is direct duidelijk dat je echt aan de slag gaat met het maken van ruimte in je leven. Door je gedachten op te ruimen en ordenen. Vaak is dit ook nodig, omdat je merkt dat er weinig ruimte over is voor andere dingen en het je veel energie kost. Zeker als jij je kunt vinden in het piekeren of de negatieve gedachten. Die staan voortdurend op de voorgrond en dat doet wat met je.

Het opruimen van gedachten om zorgen of stress tegen te gaan is absoluut geen jarenplan. Dat is ook wat er letterlijk over deze cursus verteld wordt. Sterker nog! Jij gaat in enkele weken leren hoe je alles weer op de rails zal krijgen. Je krijgt waardevolle informatie, praktische tips en de beste handvatten die ontstaan zijn uit meer dan 25 jaar ervaring.

Focus

De cursus is absoluut resultaatgericht. Maar er is zeker ook aandacht voor alle onderliggende factoren waarmee je mogelijk te maken krijgt. Er is goed nagedacht wat er nodig is om minder of zelfs nooit meer stress en zorgen te ervaren. Daarvoor hoef je niet elke week een half uurtje naar een praktijkondersteuner of psycholoog!

Doordat je niet vooruit kunt werken ligt de focus op de cursusopdrachten en informatie zelf. Waar je met een ebook of online cursus vaak toegang hebt tot het geheel maakt dit de cursus sterk. Je moet dus wel doorzettingsvermogen hebben, omdat je elke week tijd moet maken weer aan de slag te gaan. Maar dat wil je zeker, want je kiest niet zomaar voor de cursus. Nee, jij kiest voor de cursus om er echt iets van te leren en vanuit een andere insteek in het leven te staan.

Voor wie is de cursus echt bedoeld?

Nu steeds meer mensen zorgen of stress ervaren is de cursus steeds actueler voor een grotere groep mensen. Het is niet voor niets dan er vele duizenden cursisten aan deze geweldige cursus hebben deelgenomen. En dat worden er nog elke dag meer.

Waarbij de doelgroep verschillend is van jong tot oud en met verschillende achtergronden. De voorwaarden is natuurlijk wel dat je er echt op gericht bent mee aan de slag te willen. Maar dat is eigenlijk bij iedere cursus.

Dus eigenlijk kan iedereen die zorgen heeft of stress ervaart met deze cursus aan de slag. Het is een goede manier om op je eigen manier, vanuit jezelf met alle krachten die je hebt aan je toekomst te gaan bouwen.

“Dat zal je uiteindelijk meer opleveren dan dat half uurtje contact met een persoonlijk specialist”

De cursisten die de cursus hebben afgerond vinden het doorgaans een absolute aanrader. Het zet je op een positieve manier aan het denken. Waarbij je stap voor stap leert wat er nodig is in jouw leven en je kunt doen. Hoe je het moet aanpakken en waarom. Dat dwingt je om er echt mee aan de slag te gaan, omdat het gewoon werkt!

Wat is de cursus absoluut niet?

Je ontvangt geen simpel ebook die je direct kunt uitlezen met allemaal half/half info. Nee, het is een echte cursus met praktische opdrachten die je dus echt moet uitvoeren. Over de lessen en opdrachten is goed nagedacht vanuit meer dan 25 jaar expertise en plezier. Dat geeft het programma een ongekende kans van slagen en zal je ook echt verder helpen om je te ontwikkelen en terug te kunnen vallen op wat je geleerd heeft.

Een e-book of informatief stukje tekst moet je niet verwachten. Het is echt veel meer dan dat en je kunt het dan ook interactief noemen. Want als jij niets doet zal er ook weinig gebeuren.

Ga jij deze uitdaging aan? Stroop je mouwen op en ga ervoor! Frank brengt je snel naar de kern van het probleem schrijft Ilse. Elke mail van Frank wordt gewoon gezien als cadeautje geeft Mark aan. Het is een echte lifechanger verteld Johan in een reactie die te vinden is.

Er zijn al zoveel ervaringen geschreven over de cursus Nooit meer Zorgen of Stress, ongelooflijk. Ik laat je er slechts 4 van de honderden zien. Er zijn zoveel mensen die deze cursus aanraden dat het er teveel zijn om te lezen 😉

nooit-meer-zorgen-of-stress-cursus-2-ervaringennooit-meer-zorgen-of-stress-cursus-ervaringen

Begeleiding bij E-cursus Nooit meer Zorgen of Stress

Newstart.nl heeft professionele coaches in dienst die jou stap voor stap begeleiden naar een goed eindresultaat. De verantwoordde, didactische lesstof en een jarenlange ervaring op het gebied van mindfulness zorgen voor de beste begeleiding die jij je maar kunt wensen.

“Door je te leren hoe je met je drukke leven en ontspanning moet omgaan bereik je een ander niveau in je leven en ga je de dingen anders interpreteren”

Meer dan 15000 cursisten hebben hun zorgen aan de kant gezet en zijn een meer zorgeloos en minder stressvolle periode in hun leven gestart, door deze online cursus te gaan volgen. Kijk voor hun bevindingen op de website. Slechts 4 ervaringen vind je hierboven.

Online leren is ontspannen omdat jij zelf bepaalt wat het tempo van de lessen is. Er zijn in totaal 19 lessen en een extra e-book. Over het prachtige en erg handige e-book vertel ik je straks nog meer…

Wanneer je ook daadwerkelijk alle lessen en oefeningen volgt en je staat positief tegenover een stap voor stap begeleiding, dan zal je vanzelf een mens zonder stress worden, dus zonder angsten en twijfels. Je zult meer van het leven genieten en een zorgeloos bestaan kunnen opbouwen.

Welke voordelen biedt de cursus mij echt?

Er zijn verschillende mooie voordelen waarvan je kunt genieten. Zeker als je halverwege de cursus bent is het verschil absoluut merkbaar. Maar iedereen heeft een eigen reden om voor deze cursus te kiezen en daarmee eigen voordelen. Waarbij de verandering van gedachten en manier hoe je tegen het leven aan leert kijken het allergrootste voordeel is.

Je kunt op elk moment starten met de cursus!

Een absoluut voordeel omdat het je een gevoel van vrijheid geeft. Hoewel je natuurlijk wel serieus aan de slag moet gaan. Want anders heeft het geen of slechts weinig zin. Maar hoe jij je gaat voelen is niet in woorden te vatten. Dat moet je ervaren.

Een ander voordeel is natuurlijk de prijs van dit geweldige programma. De prijs maakt het voor iedereen die het programma wil volgen ook mogelijk. Je betaalt er slecht 59,- voor!

Zijn er ook nadelen als je voor deze cursus kiest?

“Je wilt natuurlijk ook weten welke nadelen het heeft voor je begint. Nou, eigenlijk zijn er niet zoveel nadelen te bedenken”

Het is natuurlijk wel zo dat je tijd moet hebben om ermee aan de slag te gaan. Waarbij het vaak zo is dat dit nog niet het geval is. Je hebt immers een druk en stressvol leven. Maak dus eerst tijd, dan begin je pas echt goed!

Je hebt minder contact met een specialist als je het niet nodig hebt. Hoewel er wel een prachtige bonus voor mail contact bij zit. Dit kan in de weg staan als je dit wel verwacht, toch kun je via de website altijd contact maken. Door te reageren op een bericht of te mailen. Maar in de praktijk is het met dit volledige programma bijna niet nodig.

Tot slotte het nadeel dat je tijd moet hebben. Maar dat is eigenlijk vanzelfsprekend. Maar anders dan dat e-book wat je aan het lezen bent komen de komende 12 weken steeds opnieuw opdrachten naar je toe.

Wat is mijn conclusie over de cursus Nooit meer Zorgen of Stress?

Hoewel ik bij aanvang al enorm positief was heeft de cursus ook echt wat teweeg gebracht. Het is daarbij duidelijk in hoe het allemaal werkt, wat je krijgt en wat je kunt verwachten. Dat maakte mij persoonlijk alleen maar enthousiaster.

In de weken dat je met deze cursus aan de slag gaat ga je veel leren wat je verder gaat helpen. Het maakt deze cursus absoluut doeltreffend en is een sterke aanrader als je het mij vraagt.

Het is bij het volgen van deze cursus niet lastig of zweverig. Maar concreet en eerlijk. Hoe kijk jij echt tegen jezelf aan, wat gebeurt er en waarom ervaar je zorgen of stress. Je gaat het allemaal op wie je bent en hoe je het kunt voorkomen reflexteren. Dat geeft je ruimte. Omdat je de cirkel waarin je misschien al sinds jaar en dag zit gaat doorbreken.

Wat is de prijs en wat zijn de voorwaarden?

De complete cursus wordt aangeboden voor een totaalbedrag van € 169,- maar via deze kortingspagina betaal je slechts 59,- Ook geeft Frank de Moei 100% garantie. Mocht het niet bevallen binnen de garantietermijn, dan ontvang je direct je geld terug.

Leuke extraatjes:

Bonus 1 – Het e-boek Inzicht in je Kracht! (Waarde: € 25,–)

99 Pagina's inspiratie over persoonlijke kracht en inzicht in verandering: Tien redenen waarom je doel nog niet is bereikt. De enige echte weg naar verandering. Meer inzicht in je uitdaging. Het geheim van een goede basis. Stel je succes niet langer uit. De drie beste tips voor een ontspannen leven. Pluk de dag. Positiever denken. Wat we eigenlijk willen. Creëer blijvend Zelfvertrouwen. De juiste mentaliteit voor succes. In je passie ligt je kracht (en nog veel meer…)

Het eBoek 'Inzicht in je kracht' 99 Pagina's inspiratie over persoonlijke kracht en blijvende verandering

‘Inzicht in je kracht' 99 Pagina's inspiratie over persoonlijke kracht

Bonus 2 – E-Mail Coachingssessie (Waarde: € 25,–)

Mocht je naar aanleiding van de cursus relaties verbeteren nog een persoonlijke vraag hebben, dan kun je contact opnemen voor een coaching sessie per e-mail. Ik beantwoord dan zo snel mogelijk je vraag en help je verder door het geven van een inzicht, suggestie, conclusie of verdiepende tegenvraag.

Eindoordeel [ja/nee]

Voor de kennis en aandacht die je krijgt tijdens deze cursus vind ik het bedrag zeker niet te hoog. Deze prijs vind ik supernetjes. Voor deze investering ontvang je elke dag een e-mail met kennis, tips en aanknopingspunten om een zo relaxed mogelijke levensstijl te ontwikkelen. De cursus heeft meer inhoud dan enkel geschreven stukken en is ook interactiever.

De audio en video's zorgen ervoor dat het bedrag naar mijn mening hoger had kunnen zijn. Daarom durf ik te stellen dat de investering voor niemand een probleem hoeft te zijn en daarom is deze training voor iedereen toegankelijk:

nooit-meer-zorgen-of-stress-online-training

Reactie plaatsen

Wil je meer zelfvertrouwen?