arrow_drop_up arrow_drop_down

Ontdek hoe jij met speedcoaching op

een luie (maar slimme!) manier jouw zelfvertrouwen snel kunt vergroten!

Hieronder onthullen wij wat het unieke en vernieuwende speedcoaching inhoud

Speedcoaching is een unieke en vernieuwende techniek die wij hebben ontwikkeld om het onbewuste (dat 95% van onze beslissingen bepaalt) mee te krijgen in het proces van verandering om jouw Zelfvertrouwen flink te vergroten. 

Door de hoge snelheid van spreken en soms de lage snelheid kan je onbewuste de informatiestroom niet goed filteren en word je weerstand tegen verandering weggenomen.

Hierdoor kunnen de uitgesproken positieve en bekrachtigende teksten beter hun werk doen en wordt (terwijl jij ‘lekker niets hoeft te doen’) op een heel diep niveau aan je zelfvertrouwen gewerkt. Dat is mooi: op een luie (en slimme!) manier jouw zelfvertrouwen opbouwen.Ontdek NU de speedcoaching CD's en kijk welke gebieden jou aanspreken! Wedden dat JIJ binnen mum van tijd daadwerkelijk grote 

veranderingen mee gaat maken in jouw leven?

Zelfvertrouwen Speedcoaching

Omdat jij het waard bent

De speedcoachcd Zelfvertrouwen ondersteunt je om meer zelfvertrouwen en eigenwaarde te krijgen in je leven. Om jezelf meer waarde toe te kennen en waardevol te vinden. 

Zelfvertrouwen komt uit jezelf en maak je zelf. Met de speedcoaching cd Zelfvertrouwen werk je aan het ombuigen van actieve negatieve basisovertuigingen in het actief maken van dezelfde, maar dan positieve basisovertuigingen. 

Die actief gemaakte positieve overtuigingen worden vervolgens gekoppeld in je onbewuste, waardoor met meer vertrouwen en eigenwaarde voor jezelf opkomen makkelijker wordt. 

Op die manier word je merkbaar zekerder in situaties die je nu nog onzeker maken. Je spreekt je sneller uit, maakt keuzes die bij jou passen en hebt een houding die meer zelfvertrouwen uitstraalt.

Succes Speedcoaching

Omdat jij het verdient

De speedcoach cd Succes werkt op onbewust niveau aan het ombuigen van overtuigingen die je tegenwerken om succesvol in je werk of studie te zijn. 

Dankzij deze cd krijg je helder waar je kracht en waar je aandachtspunt ligt met betrekking tot werk of studie. Je zult ontdekken dat je makkelijker de juiste dingen doet, focus creëert en moeitelozer werkt of studeert. 

Door middel van speedcoaching worden positieve overtuigingen, gevoelens en gebeurtenissen gekoppeld aan je werk of studie. Daardoor worden de succeservaringen uit het verleden leidend richting de toekomst en kun je op de juiste manier je werk of studie doen en vanuit zelfvertrouwen handelen. 

Daar wordt niet alleen jijzelf beter van: ook binnen het bedrijf waar je werkt of binnen je studie wordt hier van geprofiteerd!

"Mijn man moest enorm hard lachen toen hij een speedcoaching CD vond in onze kamer, nu luistert hij aandachtig mee..."

Gezondheid Speedcoaching

Omdat jij mooi bent

Doe jij elke dag de dingen die nodig zijn om fysiek gezond te zijn?  Zorg je voor voldoende ontspanning? Sport je wel voldoende? Eet je vaak gezond? Rook je? Heb je overgewicht?

Met de speedcoachcd Gezondheid maak je het jezelf makkelijker om een fysiek gezonde leefstijl te volgen. Maar veel belangrijker, ook om vol te houden. 

Je krijgt overtuigingen die je ondersteunen bij een gezonde leefstijl en zult merken dat het makkelijker wordt om gedisciplineerd te werken aan gezondheid. 

Sterker nog: je gaat het leuk vinden! Kies voor een gezonde leefstijl en kies voor zorg voor jezelf: het zal je zelfvertrouwen enorm vergroten.


Relatie Speedcoaching

Omdat jij om van te houden bent

De relatie met jezelf is de belangrijkste relatie die je hebt. Als die relatie goed is, profiteert echt iedereen daarvan. Dan worden ook de relaties met anderen (zowel vriendschappelijk als intiem) makkelijker.  De speedcoach cd Relatie ondersteunt jou in het proces van het aangaan, onderhouden en verbinden in relaties, zowel die met jezelf als die met anderen. 

Je bouwt overtuigingen op die ervoor zorgen dat je vanuit eigen kracht relaties in stand houdt en aangaat die jou voldoening geven. 

Je laat mogelijke verlatings- en bindingsissues los en bouwt je eigen innerlijke relatiekracht op, zodat je met meer zelfvertrouwen en eigenwaarde jezelf in een relatie kunt ondersteunen.

Doelbewust Speedcoaching

Omdat jij je hart volgt

Weet jij waar je het voor doet in het leven? Weet jij de reden van je bestaan? Weet jij wat je wilt in het leven? Waar je talent ligt? En waar je passie? Weet jij hoe je je dromen en doelen moet waarmaken?

De speedcoach cd Doelbewust ondersteunt je bij het proces van ‘doen wat je moet doen’. 

De keuzes maken in je leven die bij jouw passen en die jou ondersteunen het beste uit jezelf en je leven te halen, zodat je met optimaal zelfvertrouwen die dingen doet waar jij blij van wordt en van binnen gelukkig.Visualisatie Speedcoaching

Ontwikkel je eigen creatiekracht

Je hersenen functioneren door met beelden/plaatjes te werken. En toch maken we daar relatief weinig gebruik van.

Wie zijn hersenen ‘voedt’ met plaatjes en beelden van zaken waar je de focus op wilt leggen, zorgt ervoor dat diezelfde hersenen uit de grote hoeveelheid informatie die dagelijks op ons afkomt, de juiste informatie voor jouw filteren. 

Waardoor je natuurlijk effectiever, efficiënter en met meer focus doet wat jij graag wilt.

De CD Visualisatie geeft je een ochtendvisualisatie en een avondvisualisatie die je helpt focus te creëren, dankbaar te zijn voor wat je hebt en goed doet en aan te scherpen waar jij dat wilt.

"Binnen mum van tijd van machteloos 

naar moeiteloos door onze 

speedcoaching CD's"

"Ontdek, net als vele anderen, hoe jij jouw 

leven drastisch kan veranderen!"

Emotioneel Evenwicht

– Wil jij jezelf op elk moment rustig kunnen voelen?

– Hoe spannend de situatie ook is?

– Je emoties kunnen ontladen op momenten dat het jou uitkomt?

– Controle hebben over jouw gevoel en jouw emoties?

– Een techniek beheersen die jou baas maakt over je emoties en niet andersom?

– Je zelfvertrouwen vergroten omdat jij weet en voelt dat jij in controle bent over jezelf?

Dan kun je met de CD Emotioneel Evenwicht mooie stappen zetten.

Ruimte

Innerlijke Kracht

De Snel Loslaat Methode is één van de technieken op de CD Ruimte. 

Je kunt deze techniek snel aanleren om er vervolgens de rest van je leven van te profiteren. 

Want, wie deze techniek echt onder de knie heeft, kan de techniek in gebaren steeds kleiner maken en daarmee in elke situatie snel en effectief ontspannen en adem halen. 

Hierdoor profiteer en krijg je meer ruimte in je relaties.


In Je Element

Innerlijke Kracht

Goed ademen en bewust ademen schept rust en daarmee kom je direct in je eigen ‘element’. 

De CD In je Element geeft je daarom een ademhalingstechniek die simpel is en makkelijk in de praktijk toegepast kan worden. 

Je leert er mee op een bewuste manier te ontspannen. Door regelmatig de ademhalingstechniek toe te passen merk je dat je in diverse situaties op de juiste en meest natuurlijke manier ademhaalt. Ook als het spannend is. Dit creëert tevens meer zelfvertrouwen. 

Wat zeggen anderen over ons Speedcoaching pakket?

"Misschien dat ik later nog een training bij jullie wil volgen"

Dank je wel voor alle boeken. Ik ben er van overtuigd dat het werkt, ik ben er nu een paar dagen mee bezig en ik voel dat er wat verandert. 


Misschien dat ik later nog een training bij jullie wil volgen maar eerst wil ik dit in mijn routine opgenomen hebben en zien wat ik er mee teweeg kan brengen.


Ik ben ook op andere manieren met energie bezig en dit is weer een andere insteek die ik ook graag wil onderzoeken. Ik lees veel waardevolle technieken en ze kosten alleen wat doorzettingsvermogen en inzicht.


Nogmaals hartelijk dank, groeten, Ellen ten Cate

Ellen ten Cate

"Nooit gedacht dat ik dat allemaal kon"

,,Bedankt voor de zelfvertrouwenreeks! Ik ben begonnen (en nog bezig) met de kracht van angst en heb inmiddels ook het boek Laten we Welzijn! gelezen.


Sinds het aanschaffen van jullie boeken enkele weken geleden, heb ik een enorm goed gevoel. Kan ook niet anders, ik ben inmiddels al zoveel gegroeid. Nooit gedacht dat ik dat allemaal kon. Bedankt :-),,


Groetjes Saskia van Rosmalen

Saskia van Rosmalen

CREËER JE EIGEN TOEKOMST Bonus nr. 1! (t.w.v. € 9.95)

"Ontdek JIJ straks de kracht van metaforen in jouw leven en hoe een moodboard voor jou kan gaan werken? Ook onthullen wij hoe jij straks zogenaamde 

waardevolle visualisatieprotocollen kunt gaan inzetten!"


Het superboek Creëer je Eigen Toekomst geeft een 7-tal concrete, makkelijke stappen om je leven meer naar je eigen hand te zetten. Het is een ideaal boek voor iedereen die snel, makkelijk en bereikbaar nieuwe inzichten wilt krijgen in hoe hij of zij, zijn of haar leven meer kan vormgeven en daar ook praktisch mee aan de slag wilt gaan.

Tijdelijke Bonus nummer 2! (t.w.v. € 6.95) Let op!

Wij betalen graag jouw verzendkosten van €6,95. Zolang je dit nog kan lezen zorgen wij ervoor dat 

jouw 9 speedcoaching CD's en 1 echt (fysieke) boek zo snel mogelijk in jouw brievenbus zitten. 


Omdat werken aan jouw zelfvertrouwen en eigenwaarde heel erg persoonlijk kan zijn, zullen wij nergens een afzender plaatsen of onze naam gebruiken. Niemand zal doorhebben dat jij iets bij zelfvertrouwen.com hebt bestelt.

100% geld terug garantie

Tijdelijke Bonus nummer 3!

Laatste bonus ;) Gelukkiger, minder angsten en meer zelfvertrouwen – of je geld terug!

Als jij na het luisteren en toepassen van de informatie uit onze 9 CD's geen verandering ervaart en niet lekkerder in je vel zit …dan betalen wij 100% je geld terug!

"Jij hebt de sleutel tot meer Zelfvertrouwen in jouw eigen hand... je hebt deze alleen nog niet gevonden"

9! cd's speedcoaching zelfvertrouwen


cd's speedcoaching 15,95 x 9 = € 143,55

Creëer je eigen toekomst = €    9,95

Voor jou geen verzendkosten = €    6,95


Normale pakketprijs zou zijn = € 160,45

Wat anderen zeggen over onze Speedcoaching?

"Pluspunten van de cd's: Persoonlijk, Toegankelijk, Inspirerend, Praktisch, Stimulerend en Positief van toon, nogmaals bedankt, aanrader!”

Lolita Malban

"De speedcoaching cd's van zelfvertrouwen.com stimuleren je om je leven weer eens bewust onder ogen te zien en te beseffen wat je anders wilt en hoe je dat kunt bereiken"

Jeroen Vlodrop

"Ondanks het enorme aanbod van zelfhulpmateriaal verdienen deze cd's echt een eigen plekje. Het is helder, verrassend, vernieuwend geen ingewikkelde taal en daardoor komt de boodschap via de cd's goed over"

Grootbroek

Wil JIJ ook het SPEEDCOACHINGPAKKET MET 9 CD'S ontvangen en binnen mum van tijd net als vele anderen meer zelfvertrouwen krijgen?