arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 9:4

1 op de 4 leerkrachten valt 

uit door een burn-out!

'Twijfel jij af en toe aan jouw capaciteiten als leerkracht?'

Is dit jouw beste schooljaar ooit?

Ook jij zult zien dat mijn Positief Leren VIP Programma een wereld van verschil voor jou als leerkracht kan gaan maken. 

Mijn tips, praktijkvoorbeelden en concrete oplossingen kan je direct inzetten. In mijn prikkelende video's onthul ik alles wat je moet weten...

'Ben afgelopen maandag weer begonnen, na een burn-out. Krijg nu begeleiding van een jobcoach, daarmee is mijn bordje al weer aardig gevuld. Gelukkig blijf ik ook nog toegang hebben tot jouw video's. Daar leer ik ontzettend veel van'.

Audrey D.

'Ik vond het vooral fijn om jouw praktijkvideo's te zien, het waren echte eye-openers. De gesproken fragmenten via jouw podcastst vond ik prettig om te luisteren dan kon je zelfs tussen door nog iets anders doen ;)'

Meester Mark (bovenbouw)

Is mijn Programma ook geschikt voor jouw situatie?

Ben je benieuwd of ik jou kan helpen? Wil je weten wat mijn achtergrond is? Waarom zou je überhaupt naar mij luisteren?Ontdek alle antwoorden op deze vragen in de video!

Ralph J. Siebers (PositiefLeren.nl en Zelfvertrouwen.com)

Ralph (1979) heeft een pedagogisch achtergrond en is al bijna 2 decennia actief als leerkracht. Aan alle leeftijden heeft hij lesgegeven. Op dit moment staat hij nog steeds (met passie) 2 dagen voor de groep.

Verder is hij auteur van meerdere onderwijsboeken en heeft zich gespecialiseerd op het gebied van positiviteit en zelfvertrouwen. Niet alleen voor leerlingen, maar ook voor leerkrachten (van PO tot WO).

Ralph heeft inmiddels honderden kinderen en volwassenen getraind om met eenvoudige technieken weer bij hun eigen kracht te komen en binnen mum van tijd weer te stralen van zelfvertrouwen.

Dagelijks inspireert hij meer dan 11.000+ mensen op onze zeer active Facebookpagina

"Meer positiviteit in jouw klas? Ontdek ook mijn unieke cursus!"

Een positieve sfeer in je groep is een voorwaarde van goed onderwijs. Heb jij nu een groep met een negatieve sfeer, dan zullen jouw leerlingen ook op leergebied slechter presteren.

Waarschijnlijk gaat er nu veel kostbare onderwijstijd verloren door ruzies uitpraten en lang wachten op volledige aandacht van je leerlingen. Er hangt een negatieve sfeer in je groep. Die negatieve sfeer leidt de aandacht af van wat je leerlingen moeten doen. Jouw leerlingen voelen zich als het ware niet veilig in jouw klas.

"Als we iets in het kind willen veranderen, moeten we eerst onderzoeken en kijken of het niet iets is wat beter in onszelf kan worden veranderd"

Carl Gustav Jung, Zwitsers psychiater (1875 - 1961)

Ook jij als leerkracht voelt dit natuurlijk. Ook jouw werkplezier neemt snel af. Misschien ga je zelfs twijfelen aan je capaciteiten als leerkracht. Je hebt niet echt het idee dat je nu een '10' waard bent als leerkracht... Door dit alles daalt je werkniveau. Dit zal weer tot extra onrust in je klas leiden.

Geen nood! Er bestaan meer oplossingen dan problemen. Het Positief Leren VIP Programma zorgt ervoor dat jij positief onderwijs gaat geven. Ik zal allerlei mogelijkheden aandragen om een slechte sfeer in je groep te doorbreken of zelfs te voorkomen. Voorkomen is beter dan genezen. Dit geldt zeker voor het onderwijs.

Ook jij zult zien dat het Positief Leren 100 Dagen VIP Programma een wereld van verschil voor je kan gaan maken. Mijn tips, praktijkvoorbeelden en concrete oplossingen kan je direct inzetten. In mijn prikkelende Video's onthul ik alles wat je moet weten...

Wat zeggen andere leerkrachten over mijn Programma?

'Creëer binnen mum van tijd een positiever, betrokkener en

geweldig pedagogisch klimaat in jouw groep!'

"Het programma heeft mij een positieve boost gegeven aan mijn ontwikkeling als leerkracht (maar ook privé)"


Ik had vorig jaar een behoorlijk pittige klas waarbij ik extra begeleiding kreeg van een extern persoon. Aan de hand van bijna 2 wekelijkse klassenconsultaties werd mij een spiegel voor gehouden. Met voornamelijk de dingen die ik niet 

goed deed in de groep. In plaats van meer zelfvertrouwen werd ik steeds onzekerder.


Jouw VIP programma heeft mij laten zien, dat ik helemaal niet verkeerd bezig was, maar dat de populatie (Rotterdam binnenstad) gewoon pittig is. Momenteel sta ik zelfverzekerd voor de groep. De tips welke jij hebt gegeven in je video's heb ik geprobeerd zoveel mogelijk toe te passen. Hierdoor ontstond al gauw een positieve verandering in de groep. 


Bedankt voor de tips Ralph. Het VIP programma heeft mij een ontzettend positieve boost gegeven aan mijn ontwikkeling als groepsleerkracht in het basisonderwijs (maar ook privé) BEDANKT!

~ Corné van den Bemt

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Je merkt aan jouw tips dat je midden in het klasseleven staat"

Ik ben Alina Patiwael en ben leerkracht bovenbouw op een reguliere basisschool. Voordat ik met jouw VIP cursus begon was ik ontevreden, omdat ik niet wist wat ik aan mezelf kon veranderen.

Na jouw cursus sta ik positiever in het 'leerkrachtenleven' en maak ik iets positiefs van alle werkdagen. Maar ook de niet-werkdagen zijn beter bij mij geworden. 


Je merkt ook aan jouw tips datje zelf midden in het klasseleven staat. Je weer waar je het over hebt. Daardoor zijn jouw tips goed te gebruiken. Jij geeft tips op allerlei gebied: van klassemanagement tot pegagogische ontwikkeling. Voor ieder wat wils ongeacht hoe lang je al les geeft. Ik zelf geef ruim 25 jaar les, maar leer elke keer nog van jou en andere collega's. 


Positief zijn is nog steeds het meest belangrijke. Bedankt voor je inspirerende video's, podcasts en andere ideeën. Ik hoop er nog lang gebruik van te maken. Vandaar dat ik gkoezen heb om lid te worden van jouw community! Het verandert er niet altijd ten goede op, maar met jouw tips is het goed werken in mijn klas.

Alina Patiwael, Gouda
 • "Wanneer ik leerkrachten ontmoet op bijscholingen, dan raad ik dit programma zeker aan wanneer het onderwerp "positiever voor de klas staan" zich aandient"

  Ik ben Nick en ben leerkracht in het Steiner onderwijs. Ik had voordat ik met jouw programma begon het gevoel dat ik te vaak boos werd op mijn kids, ze niet positief benaderde. Ik had een heel moeilijk schooljaar achter de rug met weinig respectvolle kinderen. Ik twijfelde of het onderwijs wel nog iets voor me was.


  Nu probeer ik jouw tips en video's zo vaak mogelijk toe te passen.Dit jaar voel ik me een positieve leerkracht die veel liefde geeft aan de kids en ook enorm veel liefde terugkrijg.


  De eerste video doet het 'm al vind ik: de groep is een spiegel van jezelf. Als je goed in je vel zit, dan merk je dat ook aan je kids. Consequent zijn, leuk-niet leuk-leuk, zo zien de kids je en nooit iets beloven vond ik ook heel waardevolle video’s.


  Op een lerarenvergadering heb ik dit programma reeds aanbevolen. Wanneer ik leerkrachten ontmoet op bijscholingen of zo, dan raad ik dit programma zeker aan wanneer het onderwerp "positiever voor de klas staan" zich aandient.

  Nick Decroix, België

 • "Door jou adviezen op te volgen hebben we langzamerhand succes"

  Beste Ralph, ik moet hartelijk bedanken voor de ondersteuning die jij mij biedt. 


  Ik ben docent op een lerarenopleiding en mijn studenten kampen in de stage met allerlei gedragsproblemen van leerlingen. Door jou adviezen op te volgen  en video's 

  samen te bespreken hebben we langzamerhand succes.

  Lilian Blankendal

 • "Ik sta nu met meer zelfvertrouwen voor de groep. Dankjewel!"

   Binnen een stichting ben ik invalkracht met name in de onderbouw. Ik was onzeker inzake orde en structuur in de klas. Vooral als invalkracht is het lastig omdat de regels niet overal hetzelfde zijn.


  Jij hebt leuke tips zoals beloning met stokjes ed. Interessante video's. Ik sta nu met meer zekerheid en zelfvertrouwen voor de groep. Dankjewel!


  Alle E-books en sommige video's met handige tips over klassenmanagement vond ik het meest waardevol. Ga zo door! Vooral over klassenmanagement. 

  Hier kan men niet genoeg tips voor krijgen.

  Anoniem

 • Ontvang Nu Direct Toegang Tot Het 

  Positief Leren VIP Programma!

  Deze unieke kans wil je niet missen!

  Het overcomplete Positief Leren 100 Dagen VIP Programma is nu volledig vernieuwd. Vers van de pers en helemaal up-to-date. Ik sta voor mijn programma. Dit is het vak waar ik full time mee bezig ben.

  Alles in mijn programma is op eigen ervaringen gebaseerd. Alles is dus jarenlang getest in mijn eigen groepen. Ik vertel dus NOOIT theorieën, tips of verhalen die ik niet zelf eerst heb toegepast.

  Dit is de eerste keer dat ik mijn kennis en ervaring (meer dan 15 schooljaren nu) op zo'n unieke en vernieuwende manier aanbied. Je kunt de tips en technieken die ik je geef direct toepassen in je eigen klas. Ik geloof in 'practice what you preach'.

  "Breng je groep, je leerlingen, je collega's, maar vooral jezelf

  naar een zelfverzekerder, hoger en positiever niveau" 

  € 249,-

  199,-

  Positief Leren VIP Programma

  Bedankt voor je vertrouwen. Je hebt een goede keuze gemaakt. Jouw eenmalige investering is inclusief btw. Je ontvangt een rekening (zelf uitprinten) om in te dienen bij jouw directeur/ management team. Jouw school heeft namelijk ook voor jou €500,- per fte beschikbaar als scholingsbudget. 


  Na het doornemen van mijn programma hoef jij nooit meer te twijfelen aan jouw capaciteiten als leerkracht! 

 • Niet goed? Geld terug!

  Ik sta 100% garant voor ons Positief Leren programma. Dit programma bevat mijn allerbeste tips en technieken die mij op dagelijkse basis resultaat opleveren. Ik weet zeker dat jij gauw een verandering zult ervaren. Lukt het echter toch niet? Of ben je om wat voor reden dan ook niet tevreden? Dan krijg je van ons binnen 14 dagen na annulering 100% van je investering terug. Zonder opgaaf van reden. Je hoeft alleen maar even te bellen of te mailen.

  Extra bonussen als je vandaag gaat starten!

  Ontvang direct 5 ebooks die jou gaan helpen om nóg positiever en vol zelfvertrouwen voor de klas te staan. Deze titels zijn straks allemaal van jou. Het programma én deze 5 ebooks blijven eeuwig van jou. Inloggen kan altijd. Alsjeblieft!