arrow_drop_up arrow_drop_down

Wil jij de sfeer in jouw groep verbeteren?

Bekijk mijn aanbod
50+
Direct toepasbare video's
447
Eerdere deelnemers
11.000+

Facebook volgers

Als leerkracht zijn jij en ik groot fan van het internet. Even 'Googlen, Facebooken of Pinteresten' en je vindt tientallen korte tips om te werken aan een positief klassenklimaat en een goed klasmanagement.


Helaas geeft het internet ook veel afleidingen. Vaak zie je door de bomen het bos niet meer. Daardoor mis je een goede FOCUS. Je begint altijd vol goede moed, maar... Helaas is dit vaak van korte duur en zit hier niet echt een systematische aanpak achter.


Als het goed is wil je weten WAT je moet doen, HOE je het moet doen én welke volgorde jij moet aanhouden voor een optimaal klassenklimaat. Toch? Hier horen natuurlijk ook praktijkvideo's bij uit mijn eigen klas!


Ik heb gezien, gemerkt en bewezen dat mijn Positief Leren programma voor een enorme FOCUS en FLOW zorgt om eindelijke eens die negatieve sfeer in jouw groep voor altijd te verbannen. Doe je ook mee? 

"Waarom is mijn Positief Leren videoprogramma ook geschikt voor jou?"

Een positieve sfeer in jouw groep is een voorwaarde van goed onderwijs. Heb jij nu een groep met een negatieve sfeer, dan zullen jouw leerlingen ook op leergebied slechter presteren.

Waarschijnlijk gaat er nu veel kostbare onderwijstijd verloren door ruzies uitpraten en lang wachten op volledige aandacht van jouw leerlingen.


Er hangt een negatieve sfeer in je groep. Die negatieve sfeer leidt de aandacht af van wat je leerlingen moeten doen. Ze voelen zich als het ware niet veilig. Zo'n patroon moet je doorbreken!

"Als we iets in het kind willen veranderen, moeten we eerst onderzoeken en kijken of het niet iets is

wat beter in onszelf kan worden veranderd" Carl Gustav Jung, Zwitsers psychiater (1875 - 1961)

Ook jij als leerkracht voelt dit natuurlijk. En dat elke werkdag weer. Sommige dagen zou je het liefst overslaan en in bed blijven liggen. Jouw werkplezier wordt zo al gauw minder.


Misschien ga je zelfs twijfelen aan je capaciteiten als leerkracht. Je hebt niet echt het idee dat je nu een 'dikke voldoende' waard bent als leerkracht... Door dit alles daalt je werkniveau. Dit zal weer tot extra onrust in je klas leiden. Geen nood!  Er bestaan meer oplossingen dan problemen! 

"Ik onthul hoe jij moeiteloos binnen 100 dagen van jouw 'pittige klas' een leuke en positieve groep maakt"

Is dit niet gelukt? Dan krijg jij jouw investering direct weet terug!

Mijn Positief Leren videoprogramma zorgt ervoor dat jij weer positief onderwijs gaat geven. Ik zal allerlei mogelijkheden aandragen om een slechte sfeer in je groep te doorbreken of zelfs te voorkomen. Voorkomen is beter dan genezen. Dit geldt zeker voor het onderwijs.


Ook jij zult zien dat mijn video's een wereld van verschil voor je kunnen gaan maken. Mijn tips, praktijkvoorbeelden en concrete oplossingen kan je direct inzetten in jouw dagelijkse praktijk.

Ontdek wat je krijgt:

"Hoe ziet het programma er uit?

Ik ben Ralph (1979) en ben al 2 decennia actief als leerkracht. Aan alle leeftijden heb ik nu lesgegeven. Op dit moment sta ik nog steeds (met passie) 3 dagen voor de groep. 

Verder ben ik auteur van meerdere onderwijsboeken en heb ik mezelf  gespecialiseerd op het gebied van positiviteit en zelfvertrouwen. Niet alleen voor leerlingen, maar ook voor leerkrachten (van PO tot WO).

Ik heb inmiddels honderden leerkrachten getraind om met eenvoudige technieken weer 'grip op de groep' te krijgen en binnen mum van tijd weer te zien stralen tijdens het lesgeven.

Dagelijks inspireer ik  meer dan 11.000 leerkrachten op mijn zeer actieve Facebookpagina!

Start vandaag nog met mijn

eerste (praktijk)video!

Direct toegang

"Ik ben afgelopen maandag weer begonnen na een lange burn-out. Gelukkig heb ik nu toegang tot jouw video's, boeken en Podcasts. Daar leer ik ontzettend veel van"

~ Audrey D.

'Ik vond het vooral fijn om je praktijk video's te zien, het waren echte eye-openers. Jouw podcasts vond ik prettig om te luisteren dan kon je zelfs tussen door nog iets anders doen ;)'

~ Meester Mark (bovenbouw)

"Binnen een stichting ben ik invalkracht. Ik was onzeker inzake orde en structuur in de klas. Vooral als invalkracht is het lastig omdat regels niet overal hetzelfde zijn. Je hebt leuke tips en interessante video's"

~ Anoniem

"Bedankt voor de tips Ralph. Het programma heeft mij een ontzettend positieve boost gegeven aan mijn ontwikkeling als groepsleerkracht in het onderwijs (maar ook privé) BEDANKT!"
~ Corné van den Bemt
"Dank je wel voor alle online cursussen. Ik ben er van overtuigd dat het werkt, ik ben er nu een paar dagen mee bezig en ik voel dat er wat verandert in mijn klas Ralph. Nogmaals hartelijk dank!"
~ Ellen ten Cate (onderbouw)
"Bedankt voor deze unieke kans! Ik ben begonnen met jouw boeken. Heb inmiddels ook je video cursus gestart. Met al jou hulp erbij gaat het mij zeker lukken komende maanden!"
~ Saskia van Rosmalen

"Na jouw cursus sta ik positiever in het 'leerkrachtenleven'! Je merkt aan je tips dat je zelf midden in het klassenleven staat. Je weet waar je het over hebt. Daardoor zijn je tips goed te gebruiken"

~ Alina Patiwael, Gouda

"Ik had een moeilijk schooljaar achter de rug met weinig respectvolle kinderen. Ik twijfelde of het onderwijs wel nog iets voor me was. Nu probeer ik jouw tips en video's zo vaak mogelijk toe te passen!"

~ Nick Decroix (België)

"Ik ben docent op een lerarenopleiding. Mijn studenten kampen in de stage met gedragsproblemen. Door je adviezen op te volgen en video's te bespreken hebben we langzamerhand succes"

~Lilian Blankendal 

Deze unieke kans als leerkracht wil je niet missen!

Mijn overcomplete  videoprogramma is volledig vernieuwd. Vers van de pers en helemaal up-to-date. Ik sta voor mijn programma. Dit is het vak waar ik full time mee bezig ben.

Alles in mijn programma is op eigen ervaringen gebaseerd. Alles is dus jarenlang getest in mijn eigen groepen. Ik vertel dus NOOIT theorieën, tips of verhalen die ik niet zelf eerst heb toegepast.

Dit is de eerste keer dat ik mijn kennis en ervaring (meer dan 20 schooljaren nu) op zo'n unieke en vernieuwende manier aanbied. Je kunt de tips en technieken die ik je geef direct toepassen in je eigen klas. Ik geloof in 'practice what you preach'. Hiernaast een foto 'uit de oude doos'.

"Ik onthul hoe jij (met mijn direct toepasbare video's) van 

een pittige klas een leuke en positieve groep maakt"

47,-

Sfeer in je klas verbeteren?

Bedankt voor je vertrouwen. Je gaat een goede keuze maken. 

Je kunt direct starten en vandaag ontvang je ook al mijn Podcasts en 8 boeken cadeau!

Na mijn programma hoef je nooit meer te twijfelen aan jouw capaciteiten als leerkracht! Binnen 100 dagen krijg jij een beter klassenklimaat of je ontvangt je geld terug!