arrow_drop_up arrow_drop_down
1 november 2009 

Training Expert Zelfvertrouwen Status, The Challenge donderdag 5 november op televisie!

Zojuist kreeg ik bericht van de makers van het RVU-televisieprogramma Geluk in Uitvoering dat de uitzending die is gemaakt over onze vijfdaagse training Expert Zelfvertrouwen Status, The Challenge enorm mooi is geworden. Mooi in de zin van ontroerend, boeiend, gedurfd en indrukwekkend. En wat helemaal super is: de groeiprocessen van de deelnemers aan de training zijn op geweldige wijze in beeld gebracht.

Als voorbeeld voor anderen die ook de stap naar meer eigenwaarde, zelfvertrouwen en geluk in het leven willen, maar nog niet hebben durven zetten. Voor ons betekent het dat we straks een prachtige training met geweldige resultaten vastgelegd hebben in een televisieprogramma waar veel mensen naar kijken. En dat geeft een heerlijk gevoel en volop energie om er tegenaan te gaan. Tegenaan te gaan met nieuwe deelnemers die ook voor zichzelf kiezen en stappen willen zetten. Waarbij we ons natuurlijk goed voorbereiden op wat mogelijk komen gaat.

Want, zoals je op mijn site kunt lezen, is het mijn missie en passie om deze en andere zelfvertrouwen trainingen aan zoveel mogelijk mensen te kunnen geven. Omdat we de ervaring hebben dat het effect heeft én omdat wij daarmee bij kunnen dragen aan het levensgeluk van veel mensen.

En wil je meekijken met ons om te zien dat onze methode jou ook aanstaat? Kijk dan donderdag 5 november om 19.25 uur op Nederland 2 naar het RVU-televisieprogramma Geluk in Uitvoering. Daar ontdek je dat geluk een werkwoord is. En dat het voor iedereen is weggelegd die bereid is stappen te zetten en Expert Zelfvertrouwen te worden.

Reactie plaatsen