Word ook lid van onze BESLOTEN zelfvertrouwen community

"Wil jij vanaf nu écht iets doen om jouw relatie(s) te verbeteren?"

PROFITEER OOK VAN ONZE VALENTIJNSAANBIEDING!

Word ook lid | Start vandaag met een proefmaand | Ontvang Onze Relatie Speedcoaching CD Cadeau

Let op! Unieke aanbieding verdwijnt al over:

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Bekijk gauw wat onze ledenomgeving voor anderen heeft betekend

"Het is heel erg de moeite waard om lid te worden. Ik wil het dan ook zeker aanbevelen!"

"Ik kom uit een heftig verleden, mijn relatie klopte niet en ik was werkloos. Door jullie programma's, speedcoaching en visualisering heb ik weer grip op mijn leven. In het begin was ik onzeker en nu begin ik meer mezelf te worden" ~Salima (29 jaar) uit Breda

"In het normale leven ondervind je best veel spanningen"

"Ik ben Carla, 69 jaar oud, en nooit te oud om te leren. Ik heb o.a. de 90 Dagen Tot Zelfvertrouwen Expert Cursus gevolgd. Met goede ondersteuning van Ralph. Alleen dit programma al heeft mij enorm veel innerlijke rust opgeleverd" ~Carla uit Voorschoten!

Net-Zelfvertrouwen-Flix

Overcomplete e-learning bomvol online zelfvertrouwen video's

Zelfvertrouwen Cursussen

Al onze online zelfvertrouwen cursussen t.w.v. 726 euro!

Elke dag een stapje meer

365 dagen en 24/7 werken aan jouw zelfvertrouwen

1-op-1 Speedcoaching

Specifieke coaching op alle zelfvertrouwen gebieden

Ontdek al onze 8! boeken

Krijg toegang tot alle boeken van Eddie en Ralph (8 in totaal!)

Veel kortingen voor leden

Ontvang altijd 50% korting op al onze fysieke producten

Unieke Community

Grootste zelfvertrouwen leden omgeving in België & Nederland 

Samen staan we sterk

Stel vragen, krijg hulp, leer van anderen en ga mee in de flow!

Focus en vind BALANS

Optimale focus om jouw doel te bereiken! Een stok achter de deur

Onze ledenomgeving 

van binnen zien?

Ontdek hier AL onze producten:

Eddie van der Wereld (oprichter van zelfvertrouwen.com)

Eddie (1969) is behalve auteur ook internationaal trainer en coach op het gebied van gedrag, overtuigingen en emoties. Vanuit zijn pedagogische achtergrond en zijn ervaring in het bedrijfsleven heeft hij zich gespecialiseerd in training, coaching en productontwikkeling op het gebied van meer zelfvertrouwen en eigenwaarde. 

Hij gelooft in en werkt volgens de formule: 100% Zelfvertrouwen = 100% vaardigheid x 100% Waardigheid en Eddie is overtuigd dat iedereen dat kan bereiken. Sinds de start van zelfvertrouwen.com in 2007 heeft hij (zowel online als offline) al duizenden mensen getraind.

Ralph J. Siebers (oprichter van de zelfvertrouwen community)

Ralph (1979) heeft een pedagogisch achtergrond en is al bijna 2 decennia actief als leerkracht. Aan alle leeftijden heeft hij lesgegeven. Op dit moment staat hij nog steeds (met passie) 2 dagen voor de groep.

Verder is hij auteur van meerdere onderwijsboeken en heeft zich ook gespecialiseerd op het gebied van zelfvertrouwen. Niet alleen voor zijn leerlingen, maar ook voor leerkrachten (van PO tot WO).

Ralph heeft inmiddels honderden kinderen en volwassenen getraind om met eenvoudige technieken weer bij hun eigen kracht te komen en binnen mum van tijd weer te stralen van zelfvertrouwen.

Dagelijks inspireert hij meer dan 11.000 leerkrachten en ouders op zijn Facebookpagina

100%

Niet goed? Geld terug! garantie

700+

Actieve leden!

7!

Video programma´s

"Sinds ik lid ben gaat het top met mij. Ik overdrijf niet eens, mijn leven is echt omgedraaid. Ik kreeg zelfs een felicitatie van mijn huisarts. Mijn bloeddruk is naar beneden gegaan en ik kan met de helft van mijn medicijnen af. Gaaf toch!"

~Mevrouw Fransen

Ontdek ook de kracht van een community!

We leven in een prachtige tijd. Dankzij het internet is er tegenwoordig zoveel mogelijk. Het internet is echter ook een oerwoud van mogelijkheden, waarin veel mensen vaak door de bomen het bos niet meer zien. We verdrinken online in 'kennis' maar hunkeren naar 'wijsheid'. Mijn eigen coach leerde mij ooit: Kennis + Praktijk = Wijsheid. Vanuit die gedachte heb ik onze ledenomgeving gestart.

Mijn eigen jarenlange ervaring heb ik gecombineerd met Zelfvertrouwen Expert Eddie van der Wereld. Samen hebben we nu een community van gelijkgestemden gecreeërd en hier vind je ook al onze boeken, traingen, audio, cursussen en meer. Deze zijn voor leden altijd en overal beschikbaar. 

Door naast kennis ook begeleiding en stimulans te krijgen wordt de kans op meer zelfvertrouwen en een betere balans vele malen groter voor jou. In onze ledenomgeving delen we kennis, werken we samen en stimuleren elkaar om te groeien naar een optimaal zelfvertrouwen voor jou! Doe jij ook mee?

"Herkenning is de eerste stap naar verandering, dat weet ik nu. Ik heb geleerd mijn angsten en negatieve patronen te herkennen. Ik heb veel beter door wanneer ik in een patroon schiet.


Ik heb nu eindelijk het gevoel dat ik een volwassen vrouw ben die het leven in eigen hand heeft en ik durf nu daadwerkelijk een relatie aan te gaan"

~ Lotje Broekens

"Hoi Eddie en Ralph, ik sta nog steviger in het leven en met behulp van jullie Speedcoaching en al die andere programma's heb ik echt waanzinnig veel inzichten gekregen.


Ik heb ze direct al toegepast in privé sfeer. Met sommige oefeningen ben ik gelijk met mijn partner aan de slag gegaan en ik zie gelijk resultaat"

~ Alexandra

"Hallo Ralph & Eddie,

Dank je wel voor deze Relatie Speedcoaching. Ik ben er van overtuigd dat het werkt, ik ben er nu een paar dagen mee bezig en ik voel dat er wat verandert. Mijn omgeving profiteert er nu al van ;) 


Misschien dat ik later nog een 1-op-1 coaching bij jullie wil volgen maar eerst wil ik dit in mijn routine opgenomen hebben en zien wat ik er mee teweeg kan brengen"

~ Ellen ten Cate

Ontvang direct AL onze cursussen en trainingen

Jij krijgt straks toegang tot onze overcomplete e-learning ledenomgeving met alles wat je moet weten over onderwerpen als zelfvertrouwen, onzekerheid, angsten, ontspannen, emotioneel welzijn, positief leren denken, mega veel praktische zelfvertrouwen tips voor kinderen en volwassen, minder stress, relaties verbeteren, gelukkig worden, succesvol worden, doelen bereiken, visualisatie en meer... 


Daarbij krijg je vandaag toegang tot al onze expert cursussen (t.w.v. 726 euro). Je leert van onze zelfvertrouwen experts. Maar ook van eerdere succesvolle deelnemers uit de praktijk. Zij zullen hun meest waardevolle technieken, casestudies en werkwijze tot meer zelfvertrouwen met je delen. Je kunt het zien als een Netflix-achtige omgeving die altijd actueel is, constant wordt uitgebreid met de nieuwste trainingen, boeken, cursussen en bevindingen en waar jij als lid altijd en overal toegang toe hebt.

700+ min.

Speedcoaching sessies

8!

Waardevolle boeken

50%

Korting op fysieke producten

Kom ook bij de GROOTSTE zelfvertrouwen community van Nederland en België

Word ook lid van onze zelfvertrouwen community. Hier vind je gelijkgestemde die allemaal voor het zelfde doel gaan: meer zelfvertrouwen!  Binnen onze ledenomgeving kun je vragen stellen, kennis delen, gauw zelfverzekerder worden, successen vieren en inspiratie oogsten. Het is mogelijk om directe feedback van ons expert team en andere leden te ontvangen die jou precies kunnen vertellen hoe zij hetgeen hebben gedaan waar jij op dat moment mee 'worstelt'. 

Daarnaast leent onze community zich perfect voor het vinden van samenwerkingsverbanden. Binnen onze ledenomgeving heeft iedereen een eigen profiel, kun je privé berichten sturen en zelfs eigen groepen starten voor specifieke onderwerpen of voor zelfvertrouwen leden binnen bepaalde regio's. Kortom, het ideale warme bad voor iedereen die aan zijn zelfvertrouwen wil werken!


"Ik las al een deel van uw nieuwste boek (365 Tips) en ik zou hem het liefst helemaal van buiten leren.Veel bruikbare tips. Daardoor vertrouwde ik het en startte met uw speedcoaching.


Leuk dat je nog eens duidt dat het een besloten community is. Want eigenlijk leg je wel je ziel bloot hé als je aan jezelf wilt werken"

~Nick (België)

"Ik kijk altijd uit naar jouw nieuwe video's en kan er echt van genieten. Ik zie in jou een positieve en een stimulerende collega Ralph! 


Echt leuk om te 'klankborden' met jou in die mooie ledenomgeving. Je doet het SUPER, bedankt!"

~Ingrid

"Bedankt voor alles Eddie en Ralph. Ik ben zo blij dat ik zelfvertrouwen.com ontdekt heb.


De Speedcoaching relatie en jullie programma's hebben mij een ontzettend positieve boost gegeven aan mijn ontwikkeling in mijn relaties (maar zeker ook privé met mijn vrouw) BEDANKT!"

~Corné van den Bemt

Word ook lid nu én claim jouw Speedcoaching Relatie (fysiek product)

De relatie met jezelf is de belangrijkste relatie die je hebt. Als die relatie goed is, profiteert echt iedereen daarvan. Dan worden ook de relaties met anderen (zowel vriendschappelijk als intiem) makkelijker. De speedcoach cd Relatie ondersteunt jou in het proces van het aangaan, onderhouden en verbinden in relaties, zowel die met jezelf als die met anderen.

Je bouwt overtuigingen op die ervoor zorgen dat je vanuit eigen kracht relaties in stand houdt en aangaat die jou voldoening geven. Je laat mogelijke verlatings- en bindingsissues los en bouwt je eigen innerlijke relatiekracht op, zodat je met meer zelfvertrouwen en eigenwaarde jezelf in een relatie kunt ondersteunen.

Na het beluisteren van de Speecoaching Relatie laat jij je niet meer leiden door het leven, maar ben jij de leider van je leven. Maak nu gebruik van onze tijdelijke proefmaand. Investeer slechts 4,95 en ontvang de Speedcoaching gauw door jouw brievenbus. Alsjeblieft!

Aan jou nu de keuze:

Toegang tot onze Community:

Proefmaand van 4,95 en daarna 24,95 per maand

 • € 24,95

  4,95

  Yes, ik wil ook graag het fysieke product ontvangen!

  (Elk moment opzegbaar, geen kleine lettertjes)

  Toegang tot onze Community:

  Normaal 299,- pr jaar | alleen vandaag 2 maanden gratis! 

 • € 299,-

  249,50

  Yes, ik wil ook graag het fysieke product ontvangen!

  (Elk moment opzegbaar, geen kleine lettertjes)

  00
  dagen
  00
  uren
  00
  minuten
  00
  seconden