arrow_drop_up arrow_drop_down

Word jij een Zelfvertrouwen Expert?

Dankzij het internet kan jij ook aan je zelfvertrouwen werken. Even 'Googlen' en je vindt tientallen korte tips om je zelfvertrouwen een boost te geven.


Helaas geeft het internet ook veel afleidingen. Vaak zie je door de bomen het bos niet meer. Daardoor mis je een goede FOCUS. Je begint vol goede moed te werken om je zelfvertrouwen te versterken, maar... Helaas is dit vaak van korte duur en zit hier niet echt een systematische aanpak achter.


Dit is zonde, voordat je het in de gaten hebt kan deze snelle aanpak zelfs een grote deuk voor je zelfvertrouwen opleveren! Als het goed is wil je weten WAT je moet doen, HOE je het moet doen én welke volgorde jij moet aanhouden voor een optimaal zelfvertrouwen. Toch?


We hebben gezien en gemerkt dat onze zelfvertrouwen ledenomgeving voor een enorme FOCUS en FLOW zorgt om echt keihard te groeien op alle zelfvertrouwen gebieden!  Doe je ook mee? 

"Dank je wel voor alle online cursussen. Ik ben er van overtuigd dat het werkt, ik ben er nu een paar dagen mee bezig en ik voel dat er wat verandert. Eddie en Ralph. Nogmaals hartelijk dank!"

~ Ellen ten Cate

"Bedankt voor de ledenomgeving! Ik ben begonnen (en nog bezig) met jullie boeken. Heb inmiddels ook jullie videocursus Laten we Welzijn! gestart. En met al jullie hulp erbij gaat het mij zeker lukken!"

~ Saskia van Rosmalen

Dit is wat je krijgt als lid van onze Zelfvertrouwen ledenomgeving!

Online 1-op-1 Coaching

Dagelijkse stap-voor-stap online 1-op-1 coaching van Ralph Siebers & andere experts

Net-Zelfvertrouwen-Flix

Ontvang alle zelfvertrouwen cursussen, speedcoaching, boeken, Podcasts en meer

Samen staan we sterk

De eerste, grootste en beste Zelfvertrouwen Community van Nederland en België

Exclusief 1-op-1 Coachingstraject: Omdat jij uniek bent!

Zodra je lid bent geworden wordt er door één van onze zelfvertrouwen experts contact met je opgenomen. Dit gebeurt via een kort mailtje. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal en welk gebied (of gebieden) jij wilt gaan groeien?


Jouw persoonlijke zelfvertrouwen expert maakt een planning voor je en geeft aan waar jij het beste mee kunt starten. Dit is totaal geen verplichting. Misschien wil jij vooral leren door te kijken, i.p.v. te luisteren of te lezen. Alles is mogelijk in onze ledenomgeving. Geen probleem, jij maakt de keuze!


Elke dag is één van onze experts online om jouw vragen te beantwoorden. Handig als je vast loopt en direct door wilt pakken. Je weet door deze exclusieve 1-op-1 coaching ook dat je effectief aan de slag gaat en alleen doet wat het beste bij jou past. Iedereen is uniek toch? Samen laten we je permanent enorm groeien op de door jouw gekozen gebieden. Je bent zo van harte welkom!

9 jaar
Toonaangevend in Nederland en België
1.500+
Deelnemers aan trainingen
700+
Leden offline gecoacht

+ Net-Zelfvertrouwen-Flix (t.w.v. 2.015 euro)

Je krijgt toegang tot ons overcomplete online Zelfvertrouwen e-learning. Inclusief al onze expert cursussen. Hierin vind je echt alles wat je moet weten over Zelfvertrouwen. Maar ook onderwerpen als jouw eigenwaarde verbeteren, faalangst tegen te gaan, relaties te verbeteren, werken aan je lichaamsbeeld. Misschien wil je wel assertiever worden, je angsten tegengaan, stoppen met piekeren, minderwaardigheid gevoel aanpakken of je innerlijk criticus tegengegaan en nog veel meer. 


Je kunt het zien als een Netflix-achtige omgeving die altijd actueel is. Met de nieuwste video's en waar jij als lid altijd en overal toegang tot hebt.  Ook krijg je gratis toegang tot alle nieuwe cursussen die wij in 2019 en later zullen toevoegen. Mooi extra meegenomen!


Zelfvertrouwen.com mag zich gecertificeerd Partner van Webwinkel Keur noemen. Dit betekent dat haar opleidingsprogramma voldoet aan de inhoudelijke eisen die Webwinkel Keur stelt aan leeractiviteiten voor e-business. Het Webwinkel Keur staat voor betrouwbare webwinkels.

"Ik ben gelukkig ook lid geworden. Sindsdien gaat het stukken beter met mij. Ik was ziek thuis met een burnout. De verandering begon na twee weken oefenen. Mijn denkwijze werd niet meer overheerst door negatieve of beladen gedachtes en zelfs in mijn slaap hoorde ik mezelf zeggen dat ik het waard ben! Sindsdien weet ik dat ik het waard ben, voel het ook zo en men ziet het ook zo. Mede door jullie (digitale) ondersteuning en natuurlijk mijn eigen inzet!"

~ Mignon Fredriksz

"Vol verbazing merkte ik tijdens de online training dat ik veel onderdelen zonder angst, ofwel met heel weinig, of even een flits en dan ging ik het gewoon doen. Dus dit kan ik ook doen in de realiteit/ dagelijks leven. Gewoon erop af gaan, stap voor stap, DOEN. Ik doe veel meer leuke dingen, maak plezier, leer te genieten, lachen, organiseer (leuke) dingen, kortom ga eindelijk LEVEN. Ik kijk daarbij nu naar wat mijn mogelijkheden zijn en niet naar onmogelijkheden"

~Ankie van Zijll de Jong 

"Hoi Eddie en Ralph, ik sta nog steviger in het leven en met behulp van jullie heb ik echt waanzinnig veel inzichten gekregen. Ik heb ze direct al toegepast op mijn werk en in privé sfeer.


Met sommige oefeningen ben ik gelijk met mijn partner aan de slag gegaan en ik zie gelijk resultaat. Veel onderdelen waren voor mij zeer aansprekend tijdens deze online trainingen en ik kan het dan ook makkelijk aan iedereen aanraden!" 

~Anoniem

+ Online Zelfvertrouwen Community

In onze community met gelijkgestemde leden uit Nederland en België kun je vragen stellen, kennis delen, successen vieren en inspiratie oogsten. Zo krijg je directe feedback van onze Experts en andere leden die jou precies kunnen vertellen hoe zij hetgeen hebben gedaan waar jij op dat moment ook 'mee worstelt' of bezig bent.


Binnen onze Zelfvertrouwen community heeft iedereen een eigen profiel, kun je privé berichten sturen en nog veel meer. Het is overigens geen verplichting om deel te nemen. Volgens actieve leden is dit wel het ideale warme bad om aan je zelfvertrouwen te werken!

1-op-1 Speedcoaching

Specifieke coaching op jouw zelfvertrouwen gebied

Elke dag een stapje meer

365 dagen en 24/7 werken aan jouw zelfvertrouwen

FOCUS en vind BALANS

Focus om jouw doel te bereiken! Een stok achter de deur

Grote korting voor leden

Ontvang altijd 50% korting op al onze fysieke producten

Samen staan we sterk

Stel vragen, krijg hulp, leer van anderen en ga mee in de flow!

Unieke Community

Grootste zelfvertrouwen leden omgeving in België & Nederland

+ 1-op-1 begeleide Speedcoaching

Speedcoaching is een vernieuwende en werkende techniek die wij hebben ontwikkeld om het onbewuste (dat 95% van onze beslissingen bepaalt) mee te krijgen in het proces van verandering om jouw Zelfvertrouwen flink te vergroten.


Door de afwisseling van hoge en lage snelheden van spreken kan je onbewuste de infostroom niet goed filteren. Hierdoor word je weerstand tegen verandering weggenomen. De uitgesproken positieve en bekrachtigende teksten kunnen zo beter hun werk doen en wordt er op een heel diep niveau aan je zelfvertrouwen gewerkt. Jij hoeft verder (behalve te luisteren) helemaal niets te doen! Je ontvangt van ons Speedcoaching op 9 gebieden!

+ 8 boeken op alle Zelfvertrouwen gebieden

In onze ledenomgeving vind je ook al onze 8 digitale boeken. Op dit moment weten we nog niet welk zelfvertrouwen gebied jij wilt gaan verbeteren. Of op welk gebied jij wilt groeien? Maar wat we wel 100% weten is dat we hier uitgebreid over hebben geschreven in eenvan onze 8 digitale boeken. Wedden dat jij hier veel aan gaat hebben? 


Ook ons bekendste boek ‘Doelen bereiken voor Dummies’  is straks direct beschikbaar als je zo lid gaat worden. Yes, inderdaad. Wij hebben ook een boek mogen toevoegen aan de wereldberoemde DUMMIES-reeks en daar zijn we enorm trots op…


Klaar om te groeien? Word ook lid van onze ledenomgeving!

Per maand

Veilige keuze

€ 35

24,95

  • Dagelijkse 1-op-1 coaching
  • Al onze Cursussen en boeken
  • Onze exclusieve Speedcoaching
  • Grootste Zelfvertrouwen Community

Per jaar

De beste keuze!

€ 300,-
247,-
  • Dagelijkse 1-op-1 coaching
  • Al onze Cursussen en boeken
  • Onze exclusieve Speedcoaching
  • Grootste Zelfvertrouwen Community