arrow_drop_up arrow_drop_down

Zelfvertrouwen Workshop 

Binnen 1 dag jouw zelfvertrouwen verbeteren 

Ontdek binnen 1 dag hoe jij jouw zelfvertrouwen een permanente boost kunt geven. 

Deze bijzondere dag zal plaatsvinden op een unieke en inspirerende locatie…  

 1. “Ik durf het niet…”
 2. "Waarom denk ik steeds aan de ander en vergeet ik mezelf..."
 3. “Dit gaat mij echt niet lukken, ik kan er beter niet aan beginnen…”
 4. “Mijn vrienden/vriendinnen zijn zoveel beter dan ik, zoveel mooier, zoveel slimmer…”
 5. “Ik zeg dat maar niet, want wat zullen ze straks van mij denken, ik hou het wel voor me…”
 6. “Ik ben gewoon niet goed genoeg, niemand zit op mij te wachten, al mijn relaties mislukken…”

Wil jij jouw zelfvertrouwen (en alles wat hiermee te maken heeft) verbeteren?

Je leert tijdens onze zelfvertrouwen workshop jouw zelfvertrouwen onder de loep te nemen. Je gaat tijdens deze dag kijken waar er verbeterpunten voor jou persoonlijk zijn. Onze stappen inclusief alle tips zijn direct toepasbaar en er op gericht om jouw zelfvertrouwen te vergoten. Niet alleen voor de dagen na onze workshop, maar we werken naar een permanente verbetering van je zelfvertrouwen.

1

dag om je zelfvertrouwen 

te verbeteren

2x
boeken over zelfvertrouwen 

gratis voor jou na afloop

< 20

deelnemers, kleine groep is

meer aandacht voor jou

1

certificaat als blijk

van deelname

Waarom zal je een zelfvertrouwen workshop volgen en waarom nou juist op dit moment?

Wij vinden elk moment een goed moment om aan je zelfvertrouwen te werken. Dit kan in de donkere dagen van de winter, in de zonnige dagen van de zomer of in februari 2020…


Op elk moment in jouw leven kan jouw zelfvertrouwen je een beetje in de steek laten. Misschien ken jij die ´mijmerdagen´ ook wel. Dat je net even wat langer nadenkt over het leven en stappen die je hebt gezet of nog moet gaan zetten in de toekomst.


Misschien heb je afgelopen tijd je eigen leven even kort onder de loep genomen om te kijken hoe de afgelopen periode voor jou was. En heb je gekeken naar je hoogte- en dieptepunten. In zo’n periode kan jij jezelf de volgende vragen hebben gesteld: 

 

 • Blijf ik wonen waar ik woon, is dit de buurt waar ik oud wil worden?
 • Is mijn relatie nog wel de moeite waard/ is dit nog een gezonde relatie?
 • Hoe kan het dat ik me af en toe minder gelukkig voel en lijkt dit bij anderen nooit zo te zijn…
 • Vind ik mijn baan of studie eigenlijk nog wel de moeite waard? Ben ik wel het juiste pad in gegaan, want af en toe voelt het minder…
 • Waarom durf ik mijn mening nooit duidelijk te geven?
 • Ik wil graag gezonder leven…beter en gezonder eten en meer bewegen…
 • Hoe kom ik van mijn angsten af die interne criticus die steeds tegen praat… ik word er onzeker van
 • mijn sociale contacten weer verbeteren…en dit initiatief mag ook wel een keer van mijn kant komen… 
 • Misschien kan jij zelf nog wel een reden vinden om nou echt eens aan te pakken voor de komende periode?

Ontdek de 2 trainers tijdens deze workshop:

Ralph Siebers

Zelfvertrouwen expert en eigenaar van Zelfvertrouwen.com

Ralph (1979) heeft een pedagogisch achtergrond en is al bijna 2 decennia actief als leerkracht. Aan alle leeftijden heeft hij lesgegeven. Op dit moment staat hij nog steeds (met passie) 2 dagen voor de groep.


Verder is hij auteur van meerdere (onderwijs)boeken en heeft zich gespecialiseerd op het gebied van positiviteit en zelfvertrouwen.


Ralph heeft inmiddels honderden kinderen en volwassenen getraind om met eenvoudige technieken binnen mum van tijd weer te stralen van zelfvertrouwen. Maandelijks inspireert hij meer dan 10.000+ mensen via zelfvertrouwen.com

 • Kevin Fledderman

  Hooggevoeligheidsexpert en oprichter van de Spirituele Community

  Kevin Fledderman is oprichter van de Spirituele Community. Kevin heeft als passie mensen te verbinden, zowel op digitaal als offline vlak.


  Met een grote schat aan ervaring en liefde voor spiritualiteit en Hooggevoeligheid probeert Kevin dit over te brengen op iedereen die wil leren zijn talenten en derde oog te ontwikkelen in plaats het als handicap te ervaren. Daarnaast is Kevin Hooggevoeligheidsexpert en studeert hij hbo psychologie.

 • Wat is het doel van jullie zelfvertrouwen workshop?

  In onze workshop kan je met diverse tips, technieken en werktuigen oefenen en zal je leren:

  • je zelfvertrouwen verbeteren
  • opkomen voor jezelf
  • je grenzen verleggen
  • ademhalingstechnieken om te ontspannen
  • al je mogelijkheden benutten
  • geloven in jezelf en je capaciteiten
  • je innerlijke kracht ontwikkelen,
  • je negatieve emoties beheersen,
  • de nodige kracht vinden om je dromen te realiseren,
  • je stress beheersen, evenals je angsten, twijfels en onzekerheden,
  • je gaat jouw leven gelukkiger lijden

  De basis voor een beter leven start bij meer zelfvertrouwen

  Wij vinden de basis voor een beter leven altijd bij jouw zelfvertrouwen liggen. Je staat er mee op elke dag en je gaat er mee naar bed. Niemand maar dan ook niemand kan invullen hoeveel zelfvertrouwen jij hebt. En op welke gebieden jij nu sterker of zwakker bent. Vaak denk je hier niet eens over na..


  Alles gebeurt vaak onbewust. Veel zaken in jouw leven hebben een vast patroon en met moeite kan jij bepaalde patronen doorbreken. Tijdens een belangrijke stap in onze workshop gaan wij wat dieper in op jouw patronen en hoe jij deze kunt doorbreken. …en twijfel niet, dit wil je, je zelfvertrouwen hunkert hier zelfs naar.

  De vraag is: waartoe wil jij behoren? 

  Er zijn heel veel mensen die te maken hebben met onzekerheid, met gebrek aan zelfvertrouwen en eigenwaarde. En een groot aantal zal ook nooit zelfvertrouwen krijgen. De vraag is tot welke groep jij wilt behoren?


  Tot de groep die 100% zelfvertrouwen wil, die Expert Zelfvertrouwen wil worden? Of tot de groep die het bijltje er bij neer gooit en accepteert dat het nooit anders wordt?


  Voor mij (Ralph) was het antwoord zo’n twintig jaar geleden heel simpel: ik wilde bij de groep mensen horen die zelfvertrouwen heeft en kansen pakt, die de wereld verandert van binnenuit. Het was de groep mensen waar ik tot dan toe met jaloerse blikken naar keek.

  En omdat het mij is gelukt om mijzelf zelfvertrouwen bij te brengen, is het mijn missie en passie geworden om iedereen die daar open voor staat te ondersteunen via zelfvertrouwen.com met video’s, boeken, webinars, tips, artikelen, technieken en in februari 2020 mijn eerste workshop!

  Welke lesmethodiek wordt er gebruikt bij jullie?

  Ik kom uit het onderwijs en sta al 20 jaar voor grote groepen van diverse leeftijden. Vroeger zaten de leerlingen in lange rijen achter elkaar in de klas. Het liefst ook nog met de mond dicht en armen over elkaar. Dit kan echt niet meer.


  Onze aandacht spanne is tegenwoordig zo kort dat een dag lang luisteren en zitten op dezelfde stoel totaal geen effect meer heeft.


  In de zelfvertrouwen workshop bieden we onze theorieën op diverse manieren aan. Hierdoor sluit onze workshop goed aan op alle type deelnemers. Iedereen is tenslotte uniek en iedereen leert op een andere manier. Na afronding van onze workshop wordt er ook een zelfvertrouwen.com certificaat uitgereikt als bewijs van deelname.

   

  Het resultaat van onze zelfvertrouwen workshop?

  Wil je weten hoe je straks weer huiswaarts keert op zaterdag 29 februari om 17.00 uur? Sowieso heb je een leuke en leerzame dag gehad. Je hebt mooie contacten opgedaan en misschien zelfs een telefoonnummer of facebookgegevens uitgewisseld. Zodoende kan je met een andere leuke workshop deelnemer even de dag herhalen.


  Door onze workshop heb je meer naar je eigen gevoel kunnen luisteren. Je hebt ook geleerd wat dit voor je eigen zelfvertrouwen kan betekenen. Niet alleen voor de dagen erna, maar minimaal voor meerdere maanden…


  Bij het verlaten van onze unieke en bijzondere locatie ga je met een positieve stemming naar huis en durf je straks meer situaties aan te pakken en op te pakken. Je zult daardoor steeds vaker met zelfvertrouwen jouw doelen gaan bereiken. Zowel in persoonlijke relaties, jouw fysieke gezondheid, maar ook op je werk of studie en zingeving.


  Aan het einde van onze workshop ontvang je ook nog eens onze 2 fysieke zelfvertrouwen.com boeken; Laten We Wel-Zijn en creëer je eigen toekomst. Deze 2 boeken, inclusief onze workshop zijn een gouden combinatie. Je gaat steeds scherper waarnemen wat je hebt geleerd en daardoor zal jouw zelfvertrouwen gauw gaan verbeteren.


  Na de door jouw gevolgde workshop ga je sowieso met méér zelfvertrouwen naar huis en vooral met een vat vol tips, technieken en werktuigen om je eigen zelfvertrouwen keer op keer iets meer te verbeteren en krachtiger te maken. Welkom!
  00
  dagen
  00
  uren
  00
  minuten
  00
  seconden

  Kom je ook om je zelfvertrouwen te verbeteren?

  1 ticket

  147,-
  • Lopend buffet met gezonde lunch
  • Onze 2 fysieke boeken gratis
  • Inclusief BTW

  2 tickets

  197,-

  • Lopend buffet met gezonde lunch
  • Onze 2 fysieke boeken gratis
  • Inclusief BTW

  Datum

  Zaterdag 29 februari 2020

  1 Ticket

  195,-

  Tijden

  10:00 - 17:00 uur (welkom vanaf 09:30 uur)

  Locatie

  Bosscheweg 2a in Vught (10 min. onder Den Bosch)