Wil jij jouw zelfvertrouwen verbeteren?

Ontdek hier de beste zelfvertrouwen cursus online

100% Zelfvertrouwen gaat je NIET lukken!

Het is namelijk voor niemand mogelijk om elke dag weer te stralen vol zelfvertrouwen. Ik verdiep mezelf al meer dan 10 jaar in alles wat met zelfvertrouwen te maken heeft en het lukt mij nog steeds niet elke dag.


Toch beweren veel coaches dat het wél kan. Dat het mogelijk is na een duur seminar bezoek van €1.000 euro je zelfvertrouwen 100% terug te krijgen. Pas op! Voordat je het in de gaten hebt kan deze snelle aanpak zelfs een grote deuk voor je zelfvertrouwen opleveren!


Ik zie dat mensen zonder zelfvertrouwen maar boeken (+trainingen) blijven kopen die vervolgens op de plank belanden. Of het zelfs helemaal hebben opgegeven en niets meer doen.

Aan theorie alleen heb je namelijk niks wanneer je het niet succesvol én op de lange termijn in je dagelijkse praktijk kunt brengen. Een investering in jezelf rendeert alleen wanneer je jezelf iets aan kunt leren waar je je hele leven profijt van hebt. Maar hoe doe je dat?


Gouden formule = Kennis + Ervaring + Begeleiding. Mijn team en ik hebben de afgelopen jaren gezien dat deze combinatie van factoren voor super resultaten heeft gezorgd. Doe je ook mee? 

700+
deelnemers gingen je voor
10 jaar

de grootste

nr. 1
online cursus
9,2
hoogst beoordeeld!
"Ik doe veel meer leuke dingen, maak plezier, leer te genieten, lachen, organiseer dingen, ik ga eindelijk LEVEN. Ik kijk naar wat mijn mogelijkheden zijn en niet naar on mogelijkheden. Het 1-op-1 contact was super!"
~Ankie van Zijll de Jong
"Ik ben gelukkig ook ingestapt. Sindsdien gaat het stukken beter met mij. Ik was ziek thuis met een burnout. De verandering begon na 2 weken oefenen. Mede door jullie (digitale) ondersteuning en natuurlijk mijn eigen inzet! Thanks"

~ Mignon Fredriksz

"Met sommige oefeningen ben ik gelijk met mijn partner aan de slag gegaan en ik zie gelijk resultaat. Veel onderdelen waren voor mij zeer aansprekend tijdens deze online trainingen en ik kan het dan ook makkelijk aan iedereen aanraden!"

~ Anoniem

"Ik ben begonnen (en nog bezig) met jullie boeken. Heb inmiddels ook jullie videocursus Word Zelfvertrouwen Expert gestart. En met al jullie hulp erbij gaat het mij zeker lukken!"

~ Saskia van Rosmalen

"Ik heb meer dan een jaar geleden het programma aangeschaft. Ik heb ervan geleerd, nieuwe inzichten opgedaan en mijn zelfvertrouwen is gegroeid. Bedankt voor jullie lessen en de cadeaus

~ Anoniem

"Bedankt voor de tips Ralph. Alle programma's hebben mij een ontzettend positieve boost gegeven aan mijn ontwikkeling. Wat is ff contact met jou fijn zeg, BEDANKT!"
~ Corné van den Bemt

Ontvang onze vernieuwde (feb. 2021) online zelfvertrouwen cursus

null
De beste en meest complete zelfvertrouwen cursus die wij ooit hebben gemaakt.
Yes, die wil ik!

1-op-1 online coaching 

Jij gaat jouw zelfvertrouwen vergroten! Coaching via leden-omgeving en Online trainingen

Veel meer programma's!

Ontvang straks veel meer dan je denkt ;) Wij houden van verrassingen en cadeaus geven

Zelfvertrouwen community

De #1 online zelfvertrouwen community voor successen delen, vragen stellen en meer!
hoogsensitief-en-zelfvertrouwen-vrouw

Dit is wat je allemaal krijgt als je VANDAAG ook start:

Probeer mijn zelfvertrouwen cursus ook - meer zelfvertrouwen binnen 30 dagen of je geld terug!

Dagelijkse exclusieve 1-op-1 coaching!

Dit is echt uniek in Nederland en België. Ik ken niemand die ons voorbeeld durft te volgen. Zodra je zo in de ledenomgeving start, gaan we samen kijken op welke gebieden jij wilt groeien. Op basis van deze informatie kiezen we onze (zelfvertrouwen) expert die het beste bij jou past.


Samen met jouw persoonlijke expert kies je het gebied waarin jij jezelf wil verbeteren, meerdere mag ook. Heb je een vraag over een module of kom je even niet verder? Stuur direct een berichtje naar jouw expert !

Speedcoaching met  1-op-1 begeleiding

Speedcoaching is een werkende techniek die wij hebben ontwikkeld om het onbewuste (dat 95% van onze beslissingen bepaalt) mee te krijgen in het proces van verandering om je zelfvertrouwen flink te vergroten. 


Door de afwisseling van hoge en lage snelheden van spreken kan je onbewuste de infostroom niet goed filteren. Hierdoor word je weerstand tegen verandering weggenomen. De uitgesproken positieve en bekrachtigende teksten kunnen zo beter hun werk doen.

Ik wil meer zelfvertrouwen!

Direct starten


Zelfvertrouwen ledenomgeving

Je krijgt toegang tot onze ledensite met al onze expert trainingen en meer:

 • Zelfvertrouwen Expert in 90 dagen coachingsprogramma t.w.v. € 1.000,-
 • Begeleide 1-op-1 Speedcoaching op 9 gebieden t.w.v. € 300,-
 • Al onze digitale zelfhulp boeken op meerdere vlakken t.w.v. € 125,-
 • Podcasts over persoonlijke groei en zelfvertrouwen t.w.v. € 150,-
 • Direct persoonlijk contact met jouw expert € onbetaalbaar :)Wij houden onze trainingen altijd actueel met de nieuwste tips en voegen ook regelmatig nieuwe trainingen toe. Altijd en overal inloggen.

Bruisende Online Zelfvertrouwen Community

In onze community met gelijkgestemde leden uit Nederland en België kun je vragen stellen, kennis delen, successen vieren en inspiratie oogsten. Zo krijg je ook daar directe feedback van onze Experts.


Ook vind je er andere leden die je precies kunnen vertellen hoe zij hetgeen hebben opgelost waar jij op dat moment ook 'mee worstelt'. Volgens actieve

leden is dit wel het ideale warme bad  om aan je zelfvertrouwen te werken!

Feedback en hulp vragen

Stel je vragen en krijg direct feedback op jouw situatie

Successen delen

Niets zo aanstekelijk als een succesvol voorbeeld

Kennis delen

Leer van andere deelnemers wat voor hen het beste werkt!

1-op1 met jouw Expert

Jouw persoonlijke Expert mag je altijd berichten!

Samenwerkingen

Vriendschap verdubbelt vreugde en halveert smart

Ontmoet gelijkgestemden

Ontmoet leden die je begrijpen- hetzelfde hebben meegemaakt
€ 500,-

147,-

Word Zelfvertrouwen Expert

 • WZE-Cursus | Unieke Zelfvertrouwen Ledenomgeving
 • Meer Zelfvertrouwen trainingen - t.w.v. € 1540,-
 • Speedcoaching op 9 gebieden - t.w.v. € 300,-
 • Onze 8 digitale zelfhulp boeken - t.w.v. € 60,-
 • Deze investering in jezelf is éénmalig
 • Altijd contact met je Expert - onbetaalbaar 😉

null

Eén van mijn favoriete uitspraken is 'als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg'. Neem ook de regie over je zelfvertrouwen in eigen hand en start vandaag al met het verbeteren van jouw zelfvertrouwen.


Je loopt geen enkel risico! 30 dagen lang kan jij gebruik maken van mijn WZE cursus + veel extra's. (Ik houd ervan om veel meer te doen dan jij verwacht...)


Meer zelfvertrouwen binnen 30 dagen - of je geld terug!


Je weet dat je dit wilt, je onderbuikgevoel zegt yes. Dus let’s GO - Je zult er geen spijt van krijgen. >> Klik op deze link om ook mee te doen

arrow_drop_up arrow_drop_down