arrow_drop_up arrow_drop_down

Wil jij jouw zelfvertrouwen verbeteren?

Ontdek hier de beste zelfvertrouwen cursus online

700+
deelnemers gingen je voor
10 jaar

de grootste online 

9,2
hoogst beoordeelde cursus!

100 % Zelfvertrouwen gaat je NIET lukken!

...het is namelijk voor niemand mogelijk om elke dag weer te stralen vol zelfvertrouwen. Ik verdiep mezelf al meer dan 10 jaar in alles wat met zelfvertrouwen te maken heeft en het lukt mij nog steeds niet elke dag. Zelfs de grootste schreeuwers die jij kent, ontbreekt het aan zelfvertrouwen.


Toch beweren tegenwoordig veel coaches dat het wél kan. Dat het mogelijk is na een duur seminar bezoek van 1000 euro jouw zelfvertrouwen 100% terug te krijgen. Pas op! Voordat je het in de gaten hebt kan deze snelle aanpak zelfs een grote deuk voor je zelfvertrouwen opleveren!


Ik zie vaak dat mensen zonder zelfvertrouwen maar boeken en programma's blijven kopen die vervolgens op de plank belanden. ...of het zelfs helemaal hebben opgegeven en niets meer doen :(

Korte termijn vs. lange termijn


null

Aan theorie alleen heb je namelijk niks wanneer je het niet succesvol en op de lange termijn in je dagelijkse praktijk kunt brengen. Een investering in jezelf rendeert alleen wanneer je jezelf iets aan kunt leren waar je je hele leven profijt van hebt. Maar hoe doe je dat?


Gouden formule = Kennis + Ervaring + Begeleiding (App)


Mijn team en ik) hebben onze kennis en ervaring gecombineerd met een stap-voor-stap begeleiding én stimulans binnen onze ledenomgeving.


We hebben de afgelopen jaren gezien dat deze combinatie van factoren voor super resultaten heeft gezorgd. Doe je ook mee ?

1-op-1 online coaching 

Jij gaat jouw zelfvertrouwen vergroten! Coaching via leden-omgeving en Online trainingen

Veel meer programma's!

Ontvang nu al onze 7 trainingen, 8 boeken, 5 speedcoaching sessies en nog meer cadeaus

Zelfvertrouwen community

De #1 online zelfvertrouwen community voor successen delen, vragen stellen en meer!
"Ik ben gelukkig ook ingestapt. Sindsdien gaat het stukken beter met mij. Ik was ziek thuis met een burnout. De verandering begon na 2 weken oefenen. Mede door jullie (digitale) ondersteuning en natuurlijk mijn eigen inzet! Thanks"

~ Mignon Fredriksz

"Ik doe veel meer leuke dingen, maak plezier, leer te genieten, lachen, organiseer dingen, ik ga eindelijk LEVEN. Ik kijk naar wat mijn mogelijkheden zijn en niet naar on mogelijkheden. Het 1-op-1 contact was super!"
~Ankie van Zijll de Jong
"Met sommige oefeningen ben ik gelijk met mijn partner aan de slag gegaan en ik zie gelijk resultaat. Veel onderdelen waren voor mij zeer aansprekend tijdens deze online trainingen en ik kan het dan ook makkelijk aan iedereen aanraden!"

~ Anoniem

"Ik ben begonnen (en nog bezig) met jullie boeken. Heb inmiddels ook jullie videocursus Word Zelfvertrouwen Expert gestart. En met al jullie hulp erbij gaat het mij zeker lukken!"

~ Saskia van Rosmalen

"Bedankt voor de tips Ralph. Alle programma's hebben mij een ontzettend positieve boost gegeven aan mijn ontwikkeling. Wat is ff een berichtje sturen fijn zeg, BEDANKT!"
~ Corné van den Bemt
"Dank je wel voor alle online cursussen. Ik ben er van overtuigd dat het werkt, ik ben er nu een paar dagen mee bezig en ik voel dat er wat verandert. Nogmaals hartelijk dank!"

~ Ellen ten Cate

Dit is wat je allemaal krijgt als je VANDAAG ook start:

Probeer mijn zelfvertrouwen cursus ook - meer zelfvertrouwen binnen 60 dagen of je geld terug!

Dagelijkse exclusieve 1-op-1 coaching!

Dit is echt uniek in Nederland en België. Ik ken niemand die ons voorbeeld durft te volgen. Zodra je zo in de ledenomgeving start, gaan we samen kijken op welke gebieden jij wilt groeien. Op basis van deze informatie kiezen we de (zelfvertrouwen) expert die het beste bij jou past.


Samen met jouw persoonlijke expert kies je één van de trainingen die bij je past. (Meerdere mag ook).  Heb je een vraag over een training of kom je even niet verder? Stuur direct een App'je naar jouw expert. Hieronder zie je in welke gevallen je nog meer een berichtje kan sturen:

Wil je weten hoe speedcoaching werkt en welke bij je past?
Heb je behoefte aan meer info over één van onze boeken?
Cursus afgerond? Welke kun je nu het beste kunt volgen?
Maak je een lastige of mindere periode door in je leven? 
Inloggegevens kwijt of een andere vraag?

Alles mag!

Speedcoaching met 1-op-1 begeleiding

Speedcoaching is een vernieuwende en werkende techniek die wij hebben ontwikkeld om het onbewuste (dat 95% van onze beslissingen bepaalt) mee te krijgen in het proces van verandering om jouw Zelfvertrouwen flink te vergroten. Uniek in Nederland en België.


Door de afwisseling van hoge en lage snelheden van spreken kan je onbewuste de infostroom niet goed filteren. Hierdoor word je weerstand tegen verandering weggenomen. De uitgesproken positieve en bekrachtigende teksten kunnen zo beter hun werk doen en wordt er op een heel diep niveau aan je zelfvertrouwen gewerkt.

Zelfvertrouwen ledenomgeving

Je krijgt toegang tot onze ledensite met al onze expert trainingen en meer:

 • Zelfvertrouwen Expert in 90 dagen coachingsprogramma t.w.v. € 1.000,-
 • Laten We Wel-Zijn! multimediale cursus t.w.v. € 300,-
 • Begeleide 1-op-1 Speedcoaching op 9 gebieden t.w.v. € 300,-
 • Al onze digitale zelfhulp boeken op meerdere vlakken t.w.v. € 125,-
 • Podcasts over persoonlijke groei en zelfvertrouwen t.w.v. € 150,-
 • Direct persoonlijk contact met jouw expert € onbetaalbaar :)Wij houden onze trainingen altijd actueel met de nieuwste tips en voegen ook regelmatig nieuwe trainingen toe. Altijd en overal inloggen.Bruisende Online Zelfvertrouwen Community

In onze community met gelijkgestemde leden uit Nederland en België kun je vragen stellen, kennis delen, successen vieren en inspiratie oogsten. Zo krijg je ook daar directe feedback van onze Experts. En andere leden die jou precies kunnen vertellen hoe zij hetgeen hebben gedaan waar jij op dat moment ook 'mee worstelt' of bezig bent.


Binnen onze community heeft iedereen een eigen profiel, kun je privé berichten sturen en nog veel meer. Het is overigens geen verplichting om deel te nemen. Volgens actieve leden is dit wel het ideale warme bad  om aan je zelfvertrouwen te werken!

Feedback en hulp vragen

Stel je vragen en krijg direct feedback op jouw situatie

Successen delen

Niets zo aanstekelijk als een succesvol voorbeeld

Kennis delen

Leer van andere deelnemers wat voor hen het beste werkt!

1-op1 met jouw Expert

Jouw persoonlijke Expert mag je altijd berichten!

Samenwerkingen

Vriendschap verdubbelt vreugde en halveert smart

Ontmoet gelijkgestemden

Ontmoet leden die je begrijpen- hetzelfde hebben meegemaakt
Zelfvertrouwen.com mag zich gecertificeerd Partner van Webwinkel Keur noemen. Dit betekent dat mijn online cursus voldoet aan de inhoudelijke eisen die Webwinkel Keur stelt aan leeractiviteiten voor e-business. Het Webwinkel Keurmerk staat voor betrouwbare Nederlandstalige online cursussen.
Jouw deelname wordt afgesloten met een officieel certificaat. Als jij mijn cursus volledig hebt doorgenomen en daadwerkelijk een groei bij jezelf ervaart, ontvang je een certificaat.

Het officiële certificaat, met handtekeningen, wordt opgestuurd na afloop.

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
€ 9,95

1,-

Word Zelfvertrouwen Expert

 • WZE-Cursus | Unieke Zelfvertrouwen Ledenomgeving
 • Meer Zelfvertrouwen trainingen - t.w.v. € 1540,-
 • Speedcoaching op 9 gebieden - t.w.v. € 300,-
 • Onze 8 digitale zelfhulp boeken - t.w.v. € 60,-
 • Contact met meerdere experts via de community
 • Altijd contact met jouw Expert - onbetaalbaar 😉

null

Eén van mijn favoriete uitspraken is 'als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg'. Neem ook de regie over je zelfvertrouwen in eigen hand en start vandaag al met het verbeteren van jouw zelfvertrouwen.


Je loopt geen enkel risico! 60 dagen lang kan jij gebruik maken van mijn WZE cursus + veel extra's. (Ik houd ervan om veel meer te doen dan jij verwacht...)


Meer zelfvertrouwen binnen 60 dagen - of je geld terug!


Je weet dat je dit wilt, je onderbuikgevoel zegt yes. Dus let’s GO - Je zult er geen spijt van krijgen. >> Klik op deze link om ook mee te doen