arrow_drop_up arrow_drop_down
Wat zijn affirmaties?

Wat zijn affirmaties?

Letterlijk betekenen affirmaties bevestigingen, bekrachtigingen. Het zijn opmerkingen waaraan je een prettige herinnering hebt. Uitgebreide en goede info over affirmaties vind je via deze link<<

Door deze opmerkingen, gedachten te herhalen krijg je bevestiging en het versterkt datgene wat voor jou belangrijk is. Dat kan met positieve gedachten, maar ook met negatieve gedachten.

Je kunt met affirmaties jouw gedachten beïnvloeden, want als je iets maar vaak genoeg “hoort”, dan ga je het vanzelf geloven. Affirmaties zijn een hulpmiddel. Affirmaties kunnen negatieve gedachten ombuigen tot positieve gedachten.

Je moet dat echter wel helemaal zelf doen. Krijg jij vaak te horen “dat gaat jou niet lukken”, dan is het jouw taak om dat om te buigen naar als ik dat wil gaat het me lukken.

Affirmaties kun je uitspreken op elk moment van de dag. Je hoeft er geen tijd voor vrij te maken in je overvolle agenda. Spreek jouw affirmaties uit onder de douche, in bad, terwijl je reist en op elk ander goed moment.

Jouw gedachten zijn jouw kracht, gebruik ze positief en herhaal ze. Lees boeken over affirmaties er zijn genoeg titels online te vinden. Noteer de affirmaties waarmee jij aan de slag wil gaan. Je haalt er kracht uit om je leven naar je eigen hand te zetten. Ik vertel er ook over in mijn gratis boek, klik hier om te openen.
Reactie plaatsen