50! ZELFVERTROUWENTIPS
Ebook gratis 50 ZelfvertrouwentipsDIRECT GRATIS DOWNLOADEN

Page content

Zelfvertrouwen vergroten door feedback als cadeau te zien…

article content

Zelfvertrouwen vergroten door feedback als cadeau te zien…

Je kunt je zelfvertrouwen vergroten op allerlei manieren. Een mooie manier is om na te gaan hoe je met feedback omgaat. En of je dat wat je in je leven terug krijgt van anderen positief of negatief bekijkt. Want, als je alles wat je terug krijgt van andere mensen als cadeautjes ziet, dan ben en je echt bezig met zelfvertrouwen vergroten.

Soms is de verpakking niet zo mooi, maar de inhoud geeft je altijd iets om naar te kijken, om op voort te borduren. Voor mij betekent feedback dan ook ‘feet forward’, de voeten vooruit. Ik leg je graag uit waarom ik dit zo belangrijk vind als je het hebt over meer zelfvertrouwen creëren. Kijk daarom naar de video met de zelfvertrouwentip.

De video’s op deze pagina’s zijn gemaakt naar aanleiding van het boekje 50 tips voor meer zelfvertrouwen, dat je gratis op deze site kunt downloaden. Ik heb alle 50 tips in video’s omgezet omdat in de afgelopen jaren mensen mij gevraagd hebben om dat te doen. Omdat ze niet goed konden lezen, visuele beperkingen hadden of andere goede redenen. En omdat juist ook dat onderdeel is van zelfvertrouwen, heb ik besloten de tips online te zetten in de vorm van video. Weliswaar nog op een wat ‘ouderwetse’ manier, maar het helpt toch voor meer zelfvertrouwen… En natuurlijk kan ik mij goed voorstellen dat jij liever meer zelfvertrouwen krijgt door gewoon met het boekje te werken. Dat kan nog steeds. Je kunt hieronder op de link klikken die je toegang geeft tot het PDF document met daarin de 50 tips voor meer zelfvertrouwen. Ik wens je er heel veel plezier mee en hoop dat je op beide manieren je zelfvertrouwen een flinke boost geeft. En mocht je een stap verder willen maken, kijk dan gerust op mijn site eens bij speedcoaching of andere vormen van zelfvertrouwen vergroten. De video over de T3 Matrix is daarbij een aanrader.
http://www.eddievanderwereld.com/gratis/50tips/

Comment Section

0 reacties op “Zelfvertrouwen vergroten door feedback als cadeau te zien…

Plaats een reactie