hoogsensitief-en-zelfvertrouwen

Wanneer was jij voor het laatst vol zelfvertrouwen?!

Te weinig zelfvertrouwen heeft invloed op je hele dag
Wil jij direct jouw zelfvertrouwen verbeteren?

1.000+

Leden geholpen

1-op-1

Cursus mogelijk

>900

Zelfvertrouwen artikelen

100%

Aandacht voor jou

Cursussen

Word binnen mum van tijd een Zelfvertrouwen Expert met één van onze unieke curussen!

Gratis boek

Gratis te downloaden boek met 50 tips om jouw zelfvertrouwen te vergroten

Jaarprogramma

Wil jij vanaf vandaag 1 jaar lang echt elke dag werken aan jouw zelfvertrouwen?

Webinars

Kom kijken naar een Masterclass en ontvang ons werkende 4 stappen plan gratis

Onze laatste video's:

Meer zelfvertrouwen - Minder perfectie! - Zelfvertrouwen.com
Meer zelfvertrouwen - Minder perfectie! - Zelfvertrouwen.com
Meer Zelfvertrouwen? Gooi deze 2 woorden overboord! - Zelfvertrouwen.com
Meer Zelfvertrouwen? Gooi deze 2 woorden overboord! - Zelfvertrouwen.com
Wat heb je al bereikt? - Zelfvertrouwen.com
Wat heb je al bereikt? - Zelfvertrouwen.com
Sociale vaardigheden verbeteren? - Zelfvertrouwen.com
Sociale vaardigheden verbeteren? - Zelfvertrouwen.com
Zelfvertrouwen vergroten door onverdeelde aandacht - Zelfvertrouwen.com
Zelfvertrouwen vergroten door onverdeelde aandacht - Zelfvertrouwen.com
Wat is empathie? - Zelfvertrouwen.com
Wat is empathie? - Zelfvertrouwen.com

Meer zelfvertrouwen?

Zelfvertrouwen.com bestaat al vanaf 2008 en is sinds die tijd dé plek online om alles te weten te komen over de beste zelfvertrouwen tips, artikelen, video's, weetjes, inzichten en meer.


Wij helpen je graag om jouw zelfvertrouwen te vergroten in onze ledenomgeving! Ook jij bent welkom bij ons, echt iedereen gunnen wij een leven vol leven. Een mooi leven met genoeg zelfvertrouwen om lastige momenten makkelijker aan te kunnen. Wil jij de rest van je leven lekker in je vel zitten en genoeg zelfvertrouwen hebben? Mijn team en ik zijn er voor jou! ~Ralph

Wil jij ook direct meer zelfvertrouwen in jouw leven?

Iedereen herkent bepaalde situaties waarin jij je onzeker voelt of zelfs twijfelt aan jezelf. Jij bent niet de enige. Meer dan 80% van alle Nederlanders en Vlamingen heeft namelijk te weinig zelfvertrouwen. De gevolgen van een te laag zelfvertrouwen zijn groot  voor jou! Is het volgende herkenbaar?

  • Mensen niet aan durven te spreken door verlegenheid
  • Veel problemen in werksituaties door conflicten, burn-out, ontslag, etc.
  • Vaak te weinig voor jezelf opkomen en steeds maar weer toegeven
  • Moeilijk kunnen omgaan met nieuwe en veranderende situaties
  • Het mislukken van (liefdes)relaties 

 Voorkom dat jij bij deze 80% hoort en mis vandaag mijn gratis boek niet !

50%
Je bent er bijna!
Waar mag ik hem naartoe sturen?
Direct Gratis Download
365 tips voor meer zelfvertrouwen

Waarom is zelfvertrouwen belangrijk?

Om iets te bereiken heb je vaak zelfvertrouwen nodig. Twijfel staat je immers alleen maar in de weg of beperkt je. Het vervult dus eigenlijk elke vorm van succes in het leven. Maar lang niet iedereen heeft zelfvertrouwen. Sterker nog! Veel mensen hebben het niet of nauwelijks. Hoe zit het met jouw zelfvertrouwen en succes? Zou je er wel wat meer van willen of over willen weten? Kan jij wel wat tips gebruiken? Dan mag je de onderstaande zinnen echt niet missen!

wanneer-is-angst-een-probleem

Op welk gebied heb jij een gebrek aan zelfvertrouwen?

De meeste mensen denken dat zelfvertrouwen alleen maar gaat over hoe iemand zichzelf ziet of over zichzelf denkt. Dat klopt natuurlijk voor een groot deel. Maar in de praktijk gaat zelfvertrouwen veel verder dan het zelfbeeld dat iemand heeft of de stappen die hij zet.


Het kan zich op heel veel verschillende manieren uiten. Je bent misschien bang om een fout te maken (faalangst) of vraagt je voortdurend af hoe anderen tegen je opkijken als je op straat loopt (zelfbeeld). In de praktijk zijn er echter nog veel meer manieren hoe het zich kan uiten bij mensen. Grote kans dat jij ergens ook een vorm van gebrek aan zelfvertrouwen hebt. Het is nu eenmaal voor iedereen verschillend. 

hoe-word-je-een-leuker-persoon-vrouw-lach

Geniet meer van jouw leven - het kan écht!

Het hebben van zelfvertrouwen is dus heel belangrijk om voor jezelf op te komen, succes te hebben en vooral om te genieten van het leven. Maar zoals je eerder hebt gelezen ook om echt iets te bereiken. Klinkt misschien zwaar, maar het is een feit dat als jij je op een manier die bij je past kan ontwikkelen kom je verder, zit je lekker in je vel en kun je trots zijn. Ik vertel je er graag meer over, want wat doet het met je? En hoe bouw je aan jouw zelfvertrouwen?

"Bedankt voor de tips Ralph. Alle programma's hebben mij een ontzettend positieve boost gegeven aan mijn ontwikkeling. Wat is ff contact met jou fijn zeg, BEDANKT!"
~ Corné van den Bemt
"Ik ben gelukkig ook ingestapt. Sindsdien gaat het stukken beter met mij. Ik was ziek thuis met een burnout. Verandering begon na 2 weken oefenen. Mede door jullie  en natuurlijk mijn eigen inzet!"
~ Mignon Fredriksz
"Ik doe veel meer leuke dingen, maak plezier, leer te genieten, lachen, organiseer dingen, ik ga eindelijk LEVEN. Ik kijk naar wat mijn mogelijkheden zijn en niet naar on mogelijkheden"
~Ankie van Zijll de Jong
de-kracht-van-angst-ecover-1

Wat is zelfvertrouwen nu eigenlijk wel?

Zoals al een beetje vertelt is zelfvertrouwen belangrijk voor je succes. Hoewel jij misschien best wel succesvol bent, tevreden bent met wie je bent of dingen voor elkaar kan krijgen. Gelukkig maar! Als dat niet zou was had je niet zo ver gekomen in het leven. Te bedenken dat je hoogstwaarschijnlijk een groot deel van die successen aan jouw omgeving en invloeden vanuit je thuis te danken hebt.


Niet verkeerd natuurlijk! Maar dat is niet waar zelfvertrouwen over gaat. Het gaat ook niet over de vraag of jij naakt door een winkelstraat zou kunnen lopen. Sterker nog! Dat heeft er helemaal niets mee te maken. Zelfvertrouwen gaat vooral over wie je bent, wat het leven met je doet en hoe jij je in jouw leven kunt ontwikkelen. Niet meer bang en angstig zijn om een foutje te maken, niet nadenken hoe je bij een ander overkomt of jezelf afvragen of je wel de juiste keuzes hebt gemaakt. Dat is precies wat er met zelfvertrouwen bedoeld wordt. 

Wat doet genoeg zelfvertrouwen nou met je?

Nu je weet wat zelfvertrouwen precies is en waarom het belangrijk is vertel ik je graag wat een gezond portie zelfvertrouwen met je doet. Want heb je wel eens dat succes ervaren dat zonder jouw hulp nooit gelukt was? Dat voelde vast als een overwinning en je vroeg je niet af wat anderen van je dachten of dat je het allemaal wel goed deed. Nee, jij vierde samen met anderen het succes dat je behaald hebt.


Het hebben van een gezond portie zelfvertrouwen doet dus meer met je dan je misschien dacht.

Laten we het een en ander even voor je opsommen:

  • Het geeft je een gevoel dat je ertoe doet en erbij hoort
  • Je voelt je blij en gelukkig in het leven en onder mensen
  • Je bent niet bang om fouten te maken
  • Je vraagt je niet af wat anderen van je vinden
  • Je bent tevreden om wie je bent 

Zeg nu eerlijk, niet mis toch? Precies en dat is de reden dat jij aan de slag wil om het vertrouwen in jezelf te vergroten. Daar pluk je uiteindelijk de vruchten van in alles dat je doet. Van werk tot het bij je vrienden zijn of de hobby die je hebt. Goed dat je interesse hebt door de nummer 1 website op dit gebied te bezoeken: Zelfvertrouwen.com!

50 Tips om direct jouw zelfvertrouwen te vergroten boek

Wat heb je nodig om zelfvertrouwen te krijgen?

Maar zelfvertrouwen krijg je niet zomaar. Daar moet je wel tijd en energie in investeren. Je kunt dit natuurlijk op veel verschillende manieren doen. Maar de beste manier is om mij als zelfvertrouwen expert te vragen om je te helpen. Ben je bang voor de investering? Dan bied ik je een zeer goede oplossing aan door te kiezen uit één van de onderstaande mogelijkheden:


Ook mijn GRATIS boek gaat je de juiste richting opsturen naar meer zelfvertrouwen. Eén ding is zeker, je mag mij altijd mailen (zelfvertrouwen@post.com) of bellen (06-12700070) voor meer info. Zo kunnen we samen kijken hoe we jouw zelfvertrouwen flink kunnen verbeteren. Je bent het waard en ik geloof in jou!

Cursussen

Word binnen mum van tijd een Zelfvertrouwen Expert met één van onze unieke curussen!

Gratis boek

Gratis te downloaden boek met 50 tips om jouw zelfvertrouwen te vergroten

Jaarprogramma

Wil jij vanaf vandaag 1 jaar lang echt elke dag werken aan jouw zelfvertrouwen?

Webinars

Kom kijken naar een Masterclass en ontvang ons werkende 4 stappen plan gratis

arrow_drop_up arrow_drop_down